Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Bir gün diyorum.. Bir gün gelecek ve uyanınca ilk aklıma gelen sen olmayacaksın.. Uğur Darakçı

Evet bir gün uyanınca aklıma gelen o olmayacak
onun adıyla uyuyup
onun hayalleri ile uyanmayacağım.

Üzülmüyorum.. Beni sevmeyeni ben de sevmem.. O bensizliği göze aldıysa zaten, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem... Sunay Akın

Çok güzelmiş
Teşekkürler paylaştığın için.
Onun beni kaybetmeyi gerçekten göze aldığını anladığım gün her şey çok değişti ..

Gerçekten seviyorsan eğer, uzaklık gözünü korkutmamalı. Çünkü asla unutma, yanındayken bile uzaktı bazıları

ELif Gibi YaLnızım...Ne Esrem Var;Ne Ötrem...Ne Beni Durduran Bir Cezmim;Ne Bana Ben Katan Bir Şeddem var;Ne ELimi Tutan Bir Harf...Ne AnLam Katan Bir Harekem... KaLaKaLdım SayfaLar Ortasında...GöLgesini istedim Bir Dostun Med Gibi... Yine YaLniz KaLdım.... Aynı eLif Gibi..!

Birileri arkanızdan konuşuyorsa, Onlardan öndesiniz demektir... (Anthony ÇEHOV)

Erkek, ulαşαmαdığı kαdını lanetler . Kαdın, ulαşαmαdığı erkeğe; αşk der ..

‎"Anlamıyor musunuz? Biz Çanakkale'de Türklerle değil, Allah ile savaştık. Tabii ki yenildik." (Churcill)

Yakalanmamak
için kızın adını telefonuna erkek adıyla kaydedenin hayatı; başka bir
telefonda kız adıyla anılmakla geçer..

Sırtımızı yaslayıp uyuduğumuz taşları mı atacaklar kafamıza,
taş kalpleri taç yaptık diye başımıza...

zira aşk iktidarı sever.bu sebeptendir ki başkalarına ölümüne aşık olabiliriz,ama bize ölümüne aşık olanları içten içe küçümser,öteleriz... ( elif şafak)

Kendi olarak, sana gelen... Sana gereksinimi olmadan, seni isteyen.. Sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen.. Kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan... O, işte...Oruç Aruoba

Senin için bundan sonra ölüme değil sadece zoruna giderim...

‎'BENDEN UZAĞA ATTIĞIN BU ADIMI İŞARETLE, BİR GÜN YENİDEN SEVİLMEK İSTEDİĞİNDE, YENİDEN BAŞLAMAK İÇİN DÖNECEĞİN YER BURASI'
E.Kalcı...

Virgüllerime esas duruşu ögrettim.
Bak; nokta/ladılar seni bende.
Bittin...

İnsan çok sevdiği halde neden her defasında terk edilir? Ve beklenenler,neden hep vazgeçildikten sonra gelir? (Oğuz Atay)

Unutur mu insan kendisini, Sevdiğinin dizlerinde? Her ayrılıktan sonra,Zaman hep böyle durur mu?...Kendimi senden geri alana kadar,Bana iyi bak olur mu?

~Okan SAVCI

Her 'başarılı' erkeğin arkasında bir kadın, Her 'başağrılı' bir kadının arkasında kesinlikle bir erkek vardır.[Can Dündar]

Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni diliyorum.Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum....Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanma...sına yetecek kadar acı diliyorum.İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.Son “elveda”yı atlatmana yetecek kadar “merhaba” diliyorum.((( ABORJİNLERİN DUASI )))

öptü beni : bunlar, kâinat gibi gerçek dudaklardır, dedi.
bu ıtır senin icâdın değil, saçlarımdan uçan bahardır, dedi.
ister gökyüzünde seyret, ister gözlerimde :
körler onları görmese de, yıldızlar vardır, dedi...

'aşığım sana' cümlesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni.
o da üzülmüyor gittiğine,
sen hala 'aşığım san' beni

Bazı aşklar bitmesi için yaşanır.
bazı doğum günleri kötü geçer.
bazı romeolar julietleri iplemez...
boş ver, kim aşktan ölmüş ki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…