Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Belki de Tanrı uygun kişiyi tanımandan önce yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdığında minnettar olman için istedi.” Gabriel García Márquez

Neden sonra farkına varıyorsun
Etrafındaki korkunç ıssızlığın.
Yâr olsun,dost olsun,ne arıyorsun,
adresi belli mi vefasızlığın?

..."Cahit Sıtkı TARANCI"

Yaptıklarından utanmıyor musun?’ dedi Tanrı..
-Çok utanıyorum, dedi adam..
Tanrı: -Utanıyorsan sorun yok, çıkabilirsin..
Adam şaşkınlıkla: - Cehennem dedikleri bu kadar mı?
Tanrı: Utanmayı biliyorsan, bu kadar....

Bütün hayatı boyunca, oyuncak ayıya sarılıp uyuyan bir kızı, büyüdüğünde sevgili seçimi yüzünden eleştiremezsiniz...Yılmaz Erdoğan

Hatırlar mısın? Doğduğun zaman, sen ağlardın gülerdi alem. Öyle bir yaşam sür ki, mevtin sana hande olsun. Halka matem...Mehmet Akif Ersoy

Ne kadar tatlıysa, o kadar sizden uzaktadır...Işıksız ortamda her kadın güzeldir...Bir kadın çok yorgunken, ya da çok dinlenmişken tartışmaya girmeyin...Bir erkek gerçekten çok sevmediği her kadının yanında mutludur...Sevgili bulduktan hemen sonra, diğerleri sizin peşinizde olacaktır...İki sevgili adayından birini seçe...cekseniz, mutlaka yanlış olanı seçersiniz...“Dost kalalım” diyen kişi asla bir daha dostunuz olamayacaktır...Sevgiliniz “konuşmamız gerek” diyorsa ilişkiniz bitmek üzeredir...Onsuz yaşayamayacağınızı söyleyin, ertesi gün sizi terk etsin...Birini ne kadar çok isterseniz o kadar uzaklaşacaktır sizden...Kadınların sevgilileriyle ilgili söyledikleri sayıyı onla çarpmanız gerekir...Sizin beğendiğiniz sizi sevmez, beğenmediğiniz aşkınızdan ölür...Uğruna öldüğünüz sevgilinizle evlenince hayatınızın kalan kısmını öldürürsünüz...

Aşk, bir seraptan ibaret kabul. Ama yine de peşine düşmeye değer. Çünkü ondan başka her şey çöl ve kum...

'Ben' kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.

AŞK çok şeymiş ama onun da mânası hâline göreymiş... AŞK olsaydı kıvamı bozulmazmış. Bir kalbi buraya, kalpsizlik toprağına savurmazmış. Onunki AŞK değilmiş başka bir şeymiş. AŞK değil tenmiş. Sen değil benmiş. Sevda değil hışımmış. Belâymış. Kerbelâymış...Ve haklıymış Âdem. Haklıymış habercilerin ilki. Belâ aşktan büyükmüş. ALLAH hepsinden..!

вєηdєη daha iγiLєяiηє LaγıкSıη dємєγi вiяaк SєωqiLiм кiм iς ςaмaşıяıηa paяa Sıкışтıяdı σηu SöγLє ?

Gidebilirsin ya da beni unutabilirsin.. ama ben yokmuşum gibi yaparsan eğer, Hiç olmamışsın gibi davranırım ! kıvranırsın..

Yılmaz Erdoğan

Yarınlara ikinci el mutluluklar ısmarlıyor, her yarını dün ettiğimizde koca bir hiçle uyanıyoruz. Olmadık insanlarla üç kuruşluk sohbetlere oturuyor, tebessüm bile etmeyeceğimiz şeylere kahkahalar atıyoruz. Ama merhametimizin adı zaman...Kahraman Tazeoglu

‎''Yaptıkları hazırlığın farkına bile varmayacak bir erkek için hazırlık yaptıklarının farkına bile varmamak, kadınlara özgü bir muammadır."
Elif Şafak-Bİt Palas

Üzülmüyorum.. Beni sevmeyeni ben de sevmem.. O bensizliği göze aldıysa zaten, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem... Sunay Akın

Şimdi sen benim hiç tanımadığım,
Seninse teninin her bir zerresini ezberebildiğin bir kadının yanındasın.
Ve bir gün,
Uğruna bir mayın döşer gibi döşediğim bu şiirlere rastlarsan,
Elini bile sürme !
...Ben şiirlerimin babasını yıllar önce bir aşk kazasında kaybettim. DNA'nız bile tutmuyor benim cümlelerimle...

Erkekler,"Kaçan kovalanır" kişiselini bırakın artık. Görüyoruzki kaçanı değil açanı kovalıyosunuz (:

erkek:meraktan soruuyorum..eski sevgilinden neden ayrıldın?
Kız:her zaman bende biseyler degistrmek istiyordu..
Erkek:benim sende degistrmek istedigm tek bir sey var..
Kız:ne?
Erkek:soyadın...

Back
X