Yazacaktım, yazılmışı varmış, buram buram avamlik kokuyor.Eğitim durumunuz ne sizinne avam bir yasam şekli
İnsanların söylediklerini ne kadar çok önemsiyorsunuz.Selam herkese arkadaşlar!çok teşekkür ederim herkes beni motive eden sözcükler yazmış minnettarımburaya nasıl konu açıyorsam girme yasağı koyuyorlar bana,giremiyorum şimdi okudum yazılarınızı asıl taktığım mesele şu ki bana artık”genç kız”demezler falan,mesela şu takıntım ondan başladı ki 20 yaşta kv bana söylüyordu ki kız 20’ni geçtiyse artık eski kız oluyor ve onu kimse almıyor artık köyde.seni tuza mı koyacaklardı anne baban?sonra 21 yaşımda ilk doğum yaptım doğumdan korkardım o bana söylerdi”senin az yaşın yokki kendine göre bir yaşın var çocuk değilsin ki doğum zor ola”yazdığım gibi benden 6 yaş küçük eltim var hep o senden genç,çocuk derlerdi ve bu bana dokunurdu,24 yaştaydım o 18’te,kv bir kere söyledi Nilu sen şu maskeyi süre bilirsin G.senden küçük onun yüzüne düşmemiş senin biraz yaşın çok,o genç,sende genç sayılırsın falan,söyledimki maskenin yaşla ne ilgisi?benim nerem yaşlı?!işte bunlar takıntı haline getirmiş beni,kp bir kere 22 yaşımda bana “çok gençsin çok o yüzden anlamıyorsun çok şeyi”kendi kendime diyorum şimdi bana o sözü demez her halde yani 26 olduğum için yaşım ilerlediği için.sizce hangi yaşlarda insana “çok genç”denilmez?başınızı ağrıttım
Nilucan yine mi senSelam herkese arkadaşlar!çok teşekkür ederim herkes beni motive eden sözcükler yazmış minnettarımburaya nasıl konu açıyorsam girme yasağı koyuyorlar bana,giremiyorum şimdi okudum yazılarınızı asıl taktığım mesele şu ki bana artık”genç kız”demezler falan,mesela şu takıntım ondan başladı ki 20 yaşta kv bana söylüyordu ki kız 20’ni geçtiyse artık eski kız oluyor ve onu kimse almıyor artık köyde.seni tuza mı koyacaklardı anne baban?sonra 21 yaşımda ilk doğum yaptım doğumdan korkardım o bana söylerdi”senin az yaşın yokki kendine göre bir yaşın var çocuk değilsin ki doğum zor ola”yazdığım gibi benden 6 yaş küçük eltim var hep o senden genç,çocuk derlerdi ve bu bana dokunurdu,24 yaştaydım o 18’te,kv bir kere söyledi Nilu sen şu maskeyi süre bilirsin G.senden küçük onun yüzüne düşmemiş senin biraz yaşın çok,o genç,sende genç sayılırsın falan,söyledimki maskenin yaşla ne ilgisi?benim nerem yaşlı?!işte bunlar takıntı haline getirmiş beni,kp bir kere 22 yaşımda bana “çok gençsin çok o yüzden anlamıyorsun çok şeyi”kendi kendime diyorum şimdi bana o sözü demez her halde yani 26 olduğum için yaşım ilerlediği için.sizce hangi yaşlarda insana “çok genç”denilmez?başınızı ağrıttım
Böyle şeyler yazacaksanız yazmayın bir zahmet!Yazacaktım, yazılmışı varmış, buram buram avamlik kokuyor.
Kayınvalidenizin sizi ezmesine neden izin veriyorsunuz? Siz genç değilseniz o moruk. Ben de genç değilsem sen artık köşene çekil babaaannneee deyin.Selam herkese arkadaşlar!çok teşekkür ederim herkes beni motive eden sözcükler yazmış minnettarımburaya nasıl konu açıyorsam girme yasağı koyuyorlar bana,giremiyorum şimdi okudum yazılarınızı asıl taktığım mesele şu ki bana artık”genç kız”demezler falan,mesela şu takıntım ondan başladı ki 20 yaşta kv bana söylüyordu ki kız 20’ni geçtiyse artık eski kız oluyor ve onu kimse almıyor artık köyde.seni tuza mı koyacaklardı anne baban?sonra 21 yaşımda ilk doğum yaptım doğumdan korkardım o bana söylerdi”senin az yaşın yokki kendine göre bir yaşın var çocuk değilsin ki doğum zor ola”yazdığım gibi benden 6 yaş küçük eltim var hep o senden genç,çocuk derlerdi ve bu bana dokunurdu,24 yaştaydım o 18’te,kv bir kere söyledi Nilu sen şu maskeyi süre bilirsin G.senden küçük onun yüzüne düşmemiş senin biraz yaşın çok,o genç,sende genç sayılırsın falan,söyledimki maskenin yaşla ne ilgisi?benim nerem yaşlı?!işte bunlar takıntı haline getirmiş beni,kp bir kere 22 yaşımda bana “çok gençsin çok o yüzden anlamıyorsun çok şeyi”kendi kendime diyorum şimdi bana o sözü demez her halde yani 26 olduğum için yaşım ilerlediği için.sizce hangi yaşlarda insana “çok genç”denilmez?başınızı ağrıttım
Cağnım dünyam şu gibi nefes israflarını da barındıryor çok üzülüyorum,halbuki ne gerek varSelam herkese arkadaşlar!çok teşekkür ederim herkes beni motive eden sözcükler yazmış minnettarımburaya nasıl konu açıyorsam girme yasağı koyuyorlar bana,giremiyorum şimdi okudum yazılarınızı asıl taktığım mesele şu ki bana artık”genç kız”demezler falan,mesela şu takıntım ondan başladı ki 20 yaşta kv bana söylüyordu ki kız 20’ni geçtiyse artık eski kız oluyor ve onu kimse almıyor artık köyde.seni tuza mı koyacaklardı anne baban?sonra 21 yaşımda ilk doğum yaptım doğumdan korkardım o bana söylerdi”senin az yaşın yokki kendine göre bir yaşın var çocuk değilsin ki doğum zor ola”yazdığım gibi benden 6 yaş küçük eltim var hep o senden genç,çocuk derlerdi ve bu bana dokunurdu,24 yaştaydım o 18’te,kv bir kere söyledi Nilu sen şu maskeyi süre bilirsin G.senden küçük onun yüzüne düşmemiş senin biraz yaşın çok,o genç,sende genç sayılırsın falan,söyledimki maskenin yaşla ne ilgisi?benim nerem yaşlı?!işte bunlar takıntı haline getirmiş beni,kp bir kere 22 yaşımda bana “çok gençsin çok o yüzden anlamıyorsun çok şeyi”kendi kendime diyorum şimdi bana o sözü demez her halde yani 26 olduğum için yaşım ilerlediği için.sizce hangi yaşlarda insana “çok genç”denilmez?başınızı ağrıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?