merhaba arkdşlar bu tarz sohbetlere inanın acayip ihtiyacım war ben kitap okumayı pek sewmem canım sıkılıyor okurken baştan sona bitirdiğim tek kitap 'the secret' oldu ama herzaman aynı psikolojide kalmak pek mümkün olmuyor... 10gündür jinekoloji bölümünde dolanıyordum olan umudumda kayboldu bebek sahibi olmak isteyen okadar fazla arkdş warki ama hepsi herayki hüsranlarından tutmayan aşılamalardan ölen bebeklerden bahsediyor bende gebe kalmayı istiyorum we birazdaha umut arıyordum en azından motiwe edicek yazılar olumlu paylaşımlar destek... dedim ya olan umudumda gitmişti ama 1haftadır kendimi yeniledim düşünce bazında.kendimi hep hamile gibi düşünüyorum sonra onu giydirdiğimi uyuttuğumu dışarıya hawa aldırmaya çıkardığımı hayal ediyorum önümüzdeki ay aşılama yapılıcak we olumlu sonuç olacagına inanıyorum hatta ewin şeklini değiştirdim ewin en büyük odasını yatak odası yaptım bebeğimin yatağına we dolabına yer ayırdım orada .bunu zewkle we sanki şuan karnımdaymış gibi düşünerek ona hazırlık yapıyormuşum mutluluğuyla yaptım... sihir biziz sihir beynimiz biz neyi istersek onu werir ne eksik ne fazla... ağzımızdan çıkan her kelime dua niyetine geçiyor o yüzden olumlu şeyler düşünmekten ziyade olumlu şeylerden konuşmak bizi isteğimize yaklaştırıyor
hz.isanın bir sözü çok etkilemişti beni düşünmeye sewketmişti
'vazgeçtiğin topraklar senindir' diyordu .... isteyin ve bırakın o size gelicektir
umutla kalın.......a.s
canım Sır isimli kitabın yazarı Rhonda Byre.
bayagı ses getirmisti. okudugumda cok pozitiftim. hatta o ay kesin hamile kalacam diyordum. olmadı.
umuda sarılarak üzülmek meşru karamsarlığa kapılarak üzülmek gayrimeşru
bu nası bi laftır ya hayatımın cümlesiiii
yerimseniben bide aykaracım hani bi bölüm varya kadının burnu büyükmüş çocuğunu susturmuş bişi demesin die sonra burnunuza bişey alır mısınız demişya bayıldım ya okuyanlar bilir (konuyu merak ettim diyen olursa aykaracm sen yada ben anlatabiliriz) a.s. öpüyorummmmmmmmmm :teytey: :teytey: :dance:
arkadaşlar Merhaba , Benim De Bu Konuyla Ilgili Söylemek Istediğim Birkaç şey Var...
çok Uzun Senelerdir çocuk Içip Yanıp Tutuşurdum , Yumurtlayamadığımı Ilk öğrendiğimde Günlerce Ağlamaktan Helak Olmuştum , Baktım Psikolojim Iyice Bozuluyor Ben De şöyle Bir çözüm Buldum Kendime , Bir Gün Eşimin Karşısına Oturdum Başladım Konuşmaya , Ilk Lafım şuydu " Aman çocuk Olucak Da Ne Olucak , Kendi özgürlüğümüz Kısıtlanıcak , Hayatımız Tamamen Değişecek Ben Hazır Diilim Zaten Böyle Bir şeye , çocuk Falan Istemiyorum" Yaklaşık 10-15 Dakika Konuştuk Ve Ben Kendimi Bende Sorun Olmadığına çocuk Istemediğime Inandırdım.. Ve Bir Ay Boyunca Ne çocuk Için Ağladım Ne Aklıma Geldi Ne Düşündüm , Mutlu Mutlu Yaşadım.. Sonraki Ay Ne Mi Oldu , Adetim Gecikti , Doktorumun Bile Mucize Dediği Olay Gerçekleşti Ve Ben Hamileyim Arkadaşlar :) 15 Haftalığım , şu Anda Da Hiç Tedirginlik Duymadan Geçiriyorum , Doktorum Ilk 3 Ayı Atlatamayacağımı Zannediyordu Ama Ben Sanki Hamile Değilmişim Gibi Yaşıyorum , Sadece Yiyeceklerime Dikkat Ediyorum , Onu Fazla Düşünmemeye çalışıyorum Ve çok Rahat Geçiriyorum Bu Dönemi... O Yüzden Herşey Size Bağlı , Beyninizle Herşeyi Yapabilirsiniz..darısı Isteyen Tüm Kadınlara Diyorum
cadiarzucadiarzucadiarzu
kızlar Bu Düşünce Gücü Olayında Haklı Olabilirsiniz Aslında
Benim De Başımdan Olumlu Olduğum Için Durumu Düzelen Bazı Olaylar Geçti.
Ama Gene De Hayal Etmeye çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?