Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liberty75 canim celiski karisik bisi diye demisin kendine bende sana ögüt vermek amacli dedim yani sen dedin demiyorum kendine söyle kafam karisik diil ben ne istedigimi biliyorum gibi bi ögüttü nacizane ama cokkarismis galiab sen beni bosver bak kendi bildigine.
bencede harika yerimseniben
evet cnm ya sorma bizi karıştırıolar hep. ben küçük harfli olanım :) nerelerdesin hiç gözükmüyosunnn Şenizslm sabırsız nasılsın canım.sanırım buraya yazan bir sabırsız daha var.:))))
Aslında farkında olmadan yaşantımıza kötü olayları biz çekiyoruz..
Hep ne deriz_?
Bir şeyi 40 kere söylersen olur..(İyi şeyler düşün ,iyi şeyleri 40 kere 1000 kere söyle)
Ağzını hayra aç.(hayırlı şeylerden bahseti hayırlı şeyler düşün)
Korkutuğum başıma geldi...(Korktuğun şeyleri değil, sevdiğin, yaşantında olmasını istediğin şeyleri düşün)
Herşey bu kadar basit değil, yani bu felsefe çok populer şu sıralar ama ben her kötüyü de kendimizin davet ettiğine inanmıyorum.Doğru ağzını hayır açmak lazım tamam ama bu kadar kolay bir denklem değil bu, insan bir anda kötü birşeyle karşılaşılabiliyor bu hayatta.Bazende ne kadar olumlu olursam ol o şey olmaz.Üstelik mesela senelerdir çocuğu olmayan bir insanın ümitsizliğe kapılması ve artık olumsuz olması çok normaldir.Olumlu düşününce olayların tersine çevrileceği anlamına gelmiyor.Benim bu felsefeyle ilgili henüz çelişkilerim var...
aykaracım eşinin durumuna üzüldüm ama emin ol ki her sey yoluna girecek iş sıkıntısının ne demek olduğunu bilirim tam 8ay boyunca yaşadık bunu eşime destek olmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmedi elimden ama çok şükür şimdi çok mutlu olduğu ve gayet iyi bi işte çalışıyor tüm kalbimle diliyorum inşallah en kısa zamanda düzelir öpüldün cnm :1hug:
Tatlım tam 1 yıldır benim de eşim işsiz ve ben pozitif düşünemiyorum artık
Ama kendime yönelik konularda çok pozitifim, sebep ne acaba??CADIARZU
Konuyu açan arkadaşa teşekkürlera.s.
Tatlım tam 1 yıldır benim de eşim işsiz ve ben pozitif düşünemiyorum artık
Ama kendime yönelik konularda çok pozitifim, sebep ne acaba??CADIARZU
Konuyu açan arkadaşa teşekkürlera.s.