Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başindan Geçen Olumlu şeyleri Paylaşirmisin.bende Hayal Etmekten Korkuyordum. Birkaç Gündür Bunu Yendim.ruhsal Durumum çok Değişti.cesaret Et Ve Dene Bence.çoooook Güsellllll
Tatlım Eşin çok daha iyi şartlarda bir işte çalışmaya başlayacak. Bunu hepimiz
biliyoruz ve Yürekten inanıyoruz.
Bu pozitif topik için teşekkürler. Bende bir kaç yıl önce tanıştım ve yoğunlaştım
pozitif enerjiye. O günden beri yoluma hep yıldızlar çıkar. :dance::teytey::dance:
bende size katiliyorum bide balik burcu olarak ne kadar cok hayal kurdugumu bilseniz.Ama bazende kiziyorum kendime cunki hayal kurarken tam ne istedigimi belirtmemis oluyorum sonra hayalim gercek oluyo ama o eksik ortaya cikiyo. Mesela bu esimi ben hayal etmsitim o zaman isyerimizdede böyle bi sohbet olmustu hayal etmistim ve gercekten karsima cikti ama saclari yok cok komik bi detay ben sacsiz insan hayatta dusunmem kizdim kendime ama demekki hayal etmediysem aslinda cokta önemli diilmis benim icin dedim simdi onu öylede seviyorum ama bida hayal kurarken cok dikkat ediyorum :))
Mücadele devam edebildiği sürece yenilgi yoktur. Muhammet Bozdağ
İntikam ve öfke duygusu, önce sahibini cezalandırır. '' ''
Ruhunuza her gün aynı şeyi söylerseniz, size her gün aynı şeyi yaptırır. ''
sabirsiz yok canim ya esime dedigimde kitapci alisverisini bitirmisti bidaha yapamam dedi gec kaldim ama yaz sonu gelen giden birileri olursa ismarlicam yeni kitap listemde bu kitap esim 20 tane kitap getirdi sadece bana bunlari anca okursun onuda bidaki sefere dedi artik sizden burda dinlerim cumleleri canim.Zaten ben yoga yi hep merak ederdim bi turlu ilgilenememistim simdi netten yoga siteleri inceliyorum evde tek basina yapma teknikleri filan var belki bu konuyla alakasi var gibi geliyo bana.Bide evde gunboyu uzun sure yalnizim isim gucum ne otur yoga yap kalk pozitif dusun kendine cek :)))))
Aykara2 canim fazla zeki adamda cekilmiyor valla her lafa bi cevabi oluyoo (