Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aykaracım bu çok güzel bi topic ama hep öksüz bırakıyoruz çok üzülüyorum :mymeka: aykara kitabım yarıdA KALDI devamını hala okuyamadım fırsat bulamadım o gücü kendimde bulamıyorum bi başlasam......... :a015:
sanırım balık burcusun hayal güzel tabi güzel olmaz mı ama gerçekleşmeyince çok kötü oluyo insan artık düşlemeye korkuyor sağım solum stres oldu napsam rahatlayamıyorum tam iyileştim derken başka bişi çıkıoBen hep hayallerle yaşarım..ve burcumada bakılırsa hayal kurmayı çok severim.....bayılırım düşlemeye...
sanırım balık burcusun hayal güzel tabi güzel olmaz mı ama gerçekleşmeyince çok kötü oluyo insan artık düşlemeye korkuyor sağım solum stres oldu napsam rahatlayamıyorum tam iyileştim derken başka bişi çıkıo
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp gamyoncuiremsu
HAKLISIN AYKARAMMM HAKLISIN ..........
canım benim dua etmekten başka bişi gelmiıo elimden..
topiğe bişeyler ekleyelim canlılık kazansın
ama aklıma bişi gelmiooo
''Üzerinde düşündüğünüz, üzerinize çektiğinizdir..''
İnsanlar hep kötü şeylerden yakınırlar..Neden?
Çünkü olmasını istedikleri şeylere değil de, olmasını istemedikleri şeylere yoğunlaşırlar bilmeden.
Mesela; hamile kalamıyorum, çocuğum olmuyor diye yakınıp duran birisi, aslında bilmeden hamile kalamama,çocuğu olmama durumunu çeker yaşantısına..Hamile kalmayı ister aslında ama yaptığı şikayet etmekle, hamile kalamamaya yoğunlaşmaktır..
Hamile kaldığınızı, çocuğunuzun olduğunu düşleyim..Bebek kıyafetlerine bakın, hatta satın alın..Bebek odasını düzenleyin kafanızda..Yaşantınızda bebek çok yakında gelecekmiş gibi hazırlıklar yapın..
İşte asıl istemek ve buna hazırlanmak budur..Bilmem anlatabildim mi?