İşte budur. Ben bunu 4-5 yıldır deniyorum ve gerçekten doğru. Kendi kendime ben çok şanslıyım, Allahım beni çok seviyor, ben asla darda kalmam, bir şekilde çıkış yolu gelir ayağıma derim ve şimdi çevremdeki herkesde bana aynı şeyi söylüyor. ''SEN ÇOK ŞANSLISIN'':dance::dance::dance:
Evet ben çok şanslıyım ve bunu ben yaptım, yapıyorum ve daimada yapacağım. Şanssızlık benim yanıma yaklaşmaya bile cesaret edemez, yaklaşamaz, yaklaştırmam. Karamsar insanları çevremden uzaklaştırırım, muhattap olmam onlarla aynı çatı altına girmem. onların o negatif elektriklerini hissedersem nefret ederim o kişiden ve o ortamdanKötü Kazen.kaçarım zaten, durmam, düşünmem bile....
Benim tavsiyem devamlı pozitif olamayabilirsiniz pekala ama asla ve asla n-e-g-a-t-i-f o-l-m-a-y-ı-n. sizi bitirien bu olur. Eğer negatif olursanız Hayatınızdan hiçbirşey beklemeyin. Mutlu olmayı ummayın, beklentilerinizin gerçekleşebileceğini düşünmeyin bile. Polyanna olamiyorsanız en azından etrafınızda olumsuz enerji barındıran insanlardan uzak durun ve sizde olumsuz olmayın...
Hepiniz kendinize iyi bakın..
''BEN ŞANSLIYIM''
benimde şanslı olduğumu söylerler."çok şükür öleyimde"demekki hikmet olumlu düşünmedeymiş.