canım senin memişler ne zaman eşitlenmişti?sağ taraf inat çıktı benim inmiyor.gerci henüz 7.günüm ama merak ettim sende aynı dertten muzdariptin..Benim sağ 1 haftada epey yol katetmişti, sol da uzun bir süre yukarda kalmıştı, çok canımı sıkıyordu o durum ama geçiyor gerçekten de düzeliyor. :)
canım senin memişler ne zaman eşitlenmişti?sağ taraf inat çıktı benim inmiyor.gerci henüz 7.günüm ama merak ettim sende aynı dertten muzdariptin..
hımm çokmuş canım yaa1.5 aydan önce eşitlenmedi canım, net hatırlamıyorum ama yani o kadar sürüyor en az..
hımm çokmuş canım yaa1 hafta sonra kontrolüm var bakalım dr.ne diyecek. masaj yapayımmı diye sorunca gerek yok demişti.meme bandı kullandırdığından sanırım hiç masaj yapmıyorum.ama yapsam daha çabuk düzelir gibi geliyor.
benimde aynısı sol göğsümde oluyordu .ama azaldı artık sanki eskisi kadar sızlamıyor.Kızlar merhaba, bana da yardımcı olurmusunuz? 17ekimde ameliyat oldum burada çok şey okudum araştırdım. Ama benimki gibi bi sorun yaşayan bulamadım( sağ göğsümün ameliyat yeri geceleri çok sızlıyo hani elinizi fln yakarsınız acıyla karışık sızlama olur soğuk iyi gelir ya öyle buz gibi bişey koymak istiyorum üstüne doktoru aradım normal diyo ama bilmiyorum geceleri uyuyamıyorum (
bu arada sol memem şekillenmeye başladı ama seğ meme gene nazlanıyor çok az kendini bıraktı tembel şey
İz icin canım[/QUOTE][QUITE="Askz, post: 37511035, member: 346912"]İçimi rahatlattın aslcem çok teşekkür ederim. Benimde sağ göğsümün üstü sola göre daha şiş ama farklı cc konuldu ondan olabilir diye düşünüyorum. Bide krem iz için mi yoksa antibiyotikli krem mi? Bana krem fln vermedi doktor( yarın masaja başlıcam sadece
Benim dayanması zor ağrılarım oldu 5 gün.özellikle Ilk 2 gün cok kötüydü hayatımda hic bu kadar acı cekmemistim.simdi biraz dindi agrilarim ama sabahlar yine kotu.canım etkilemek istemem seni ama sakın yalnız olma.eger kas altı olacaksan baya sıkıntı yaniAyyy ne zor islermis bunlaar yok sisti yok indi......walla cok korkuyorum kizlar birde tek basimayim yardim gorebilecegim kimsem yokhaftaya buyuk ihtimal dr la tekrar gorusmeye gidicem bakalim ne diyecek .....aslcem cok agrin oldu mu mutlaka sorulmustur soylemissindir ama o kadar cok yorumlarinizi okudum ki kimin kac cc kimin kas alti hepsi allak bullak oldu
Dogumm sezeyan oldu sonucta ondan kotu olamaz heralde diye dusunmek ustiyorumBenim dayanması zor ağrılarım oldu 5 gün.özellikle Ilk 2 gün cok kötüydü hayatımda hic bu kadar acı cekmemistim.simdi biraz dindi agrilarim ama sabahlar yine kotu.canım etkilemek istemem seni ama sakın yalnız olma.eger kas altı olacaksan baya sıkıntı yani
Tek başına çok zor arkadaşım. 3 gün kendin yatıp kalkamiyorsun bile. En az üç gün biri olmalı yanında.Ayyy ne zor islermis bunlaar yok sisti yok indi......walla cok korkuyorum kizlar birde tek basimayim yardim gorebilecegim kimsem yokhaftaya buyuk ihtimal dr la tekrar gorusmeye gidicem bakalim ne diyecek .....aslcem cok agrin oldu mu mutlaka sorulmustur soylemissindir ama o kadar cok yorumlarinizi okudum ki kimin kac cc kimin kas alti hepsi allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?