Canım gerçekten öyleyim inanmıyorsun belki ama kendğ adım soy adım ekleyebilirsin. Ama işte bu olay öz güvenimi sarstı diyebilirim. Belk de basit kız konumuna düştüğüm için bu kadar hırsa döndü bu olay bilemiyorum. Aslına bakarsan onu istemiyorum da sadece o gelsin ben istemeyeyim ama bir yanım da o öpüşmeden fazla etkilendi istiyor. Sadece sabırsız bir insanım sanırım hemen yazsın istiyorumBence senin kendini algılama biçiminde sıkıntı var. Önceki konunda da "ben çok dikkat çekerim herkes peşimden koşar aşırı seksiyim kimseyi umursamam" falan yazdın, burda da hiç umursamıyorum diyorsun ama hiç de anlattığın birinin davranışı gibi değil burda yazdıkların.
Çocuğa attığın o mesaj çok "yalvarırcasina seni ıstiyorum ama kendime de hiç güvenmiyorum kesin sen beni istemiyorsun" temalıydı maalesef.
Yani demem o ki dışarıya karşı vermek istediğin bir imajın var, elbette anlaşılabilir bu ama kendine yalan söyleme. Burda anonimsin seni tanımıyoruz dürüst ol bize karşı, o zaman sana yardımcı olabiliriz. Ki diğer konunda da kizlar sana çok destek oldular hic birini dinlemedin.Hala dışarıya karşı olmaya çalıştığın cool kız havalarında batiriyorsun her şeyi.