Olsun burç benim de burcum Co da severim baya eylenceli tiplerizYay erkekleri yaziyor, sen neden ustune alindin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun burç benim de burcum Co da severim baya eylenceli tiplerizYay erkekleri yaziyor, sen neden ustune alindin
Üzdü bu beniAllah'ın aşkına yazdıklarımı bastan sona bi kez daha oku
Benim yakin kiz arkadasim da yay, cok iyi anlasiyoruz, yay kadinlari iyidir zaten. Erkekleri evlerden irak olsunOlsun burç benim de burcum Co da severim baya eylenceli tipleriz
Benim yakin kiz arkadasim da yay, cok iyi anlasiyoruz, yay kadinlari iyidir zaten. Erkekleri evlerden irak olsun valla saf salak iyi niyet timsalidir ayaklı polyannalarız ama umursamazlık var mı dersen var ya
Aynen çok değişikti ayrıldık sonraki 2 sene benimle arkadaşça flört etmeye devam etti kendi çabalarıyla sonra benim erkek arkadaşım oldu seni silmek durumundayım sosyal medyadan diyince ah be kaçırdım yine gül gibi kızı diyecek kadar dengesiz çapkın özgür değişik bi tipYay erkekleri ile ilişki, Allahim sen koru. Eglenceli, tutkulu okey ama asla guven vermiyor, çok değişken ve umursamazlar, arkadaş kalmak en iyisi valla
Koç ve akrep erkeği ayri kabus, o da evlerden irak jfjdjf
Ama o ayrı bir dengesizmişAynen çok değişikti ayrıldık sonraki 2 sene benimle arkadaşça flört etmeye devam etti kendi çabalarıyla sonra benim erkek arkadaşım oldu seni silmek durumundayım sosyal medyadan diyince ah be kaçırdım yine gül gibi kızı diyecek kadar dengesiz çapkın özgür değişik bi tip
Seytan tüyü var gerçekten yay erkeklerinde, sevimli ve çekici oluyolar ama kapilmamak lazim Senin burcun neydi?Aynen çok değişikti ayrıldık sonraki 2 sene benimle arkadaşça flört etmeye devam etti kendi çabalarıyla sonra benim erkek arkadaşım oldu seni silmek durumundayım sosyal medyadan diyince ah be kaçırdım yine gül gibi kızı diyecek kadar dengesiz çapkın özgür değişik bi tip
Aslanım benSeytan tüyü var gerçekten yay erkeklerinde, sevimli ve çekici oluyolar ama kapilmamak lazim Senin burcun neydi?
Aslan kadınıAslanım ben
Benim de yükselenim teraziAslan kadını
Benim haritamda da Aslan var ve baskın, esas burcum da Terazi, tadimdan yenmiyorum valla
Sabırlı değil rahatARADI MI?? BU HERİF DE NE SABIRLI
Yayları bu yuzden çekiyoruz muhtemelen, onlar da aslan ve terazi kadinlarindan hoslaniyorlarBenim de yükselenim terazi
İşte patronu ile birlikte calısıyor o akşam olmadan hayatta aramaz akşam dediysem işi 11 de bitse şükürARADI MI?? BU HERİF DE NE SABIRLI
Yay akrep oğlak hep bu erkekler oldu çevremdeYayları bu yuzden çekiyoruz muhtemelen, onlar da aslan ve terazi kadinlarindan hoslaniyorlar
Mesajı açmadım bile yok be patronu ile çalısıyor o dip dibe arama şansı resmen yokSabırlı değil rahat
1 hayran eklendi haznesine
Bekletiyor egosu tavan nasılsa
Bence deSabırlı değil rahat
1 hayran eklendi haznesine
Bekletiyor egosu tavan nasılsa
Yaylana yorulmak isteyen biri olursa alacağı tek cevap tamam o da iyi günündeyse sorgulamıyoruz pek nedenini sonuç ayrılmak istedi mi bitti. Ama ayrılan yay olursa ozmaan belki pişman olabilirYay akrep oğlak hep bu erkekler oldu çevremde
Yay hariç diğerlerinden hep olaylı ayrıldım
Yay, akrep, koç çekiyorum ben de Gerçekten evlerden ırak.Yay akrep oğlak hep bu erkekler oldu çevremde
Yay hariç diğerlerinden hep olaylı ayrıldım
Lan adam çalısıyor deliler bu konuda hakkını yedirtmem ama hoşlandığım adam olarak degil arkadaşım olarak yedirtmem işi öyle patronla dip dibeBence de
EMinim şimdi ayna karşısında kendi kendini övüyordur
Ha nasıl mükemmelim ben yhaa naralarıyla