Lan bende koş Aslan akrep çekiyorum iyi mi ben gerçi onu rahat giyiniş tarzına süslü ve kokos oluşuma bağlıyorumYay, akrep, koç çekiyorum ben de Gerçekten evlerden ırak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan bende koş Aslan akrep çekiyorum iyi mi ben gerçi onu rahat giyiniş tarzına süslü ve kokos oluşuma bağlıyorumYay, akrep, koç çekiyorum ben de Gerçekten evlerden ırak.
İŞyerindeki WC aynası da iş görürLan adam çalısıyor deliler bu konuda hakkını yedirtmem ama hoşlandığım adam olarak degil arkadaşım olarak yedirtmem işi öyle patronla dip dibe
İş yeri yok evlerde elektrik döşüyor garibanım benimİŞyerindeki WC aynası da iş görür
Doğum haritasi, kisilerin bilinçaltı, aurasi, enerjisi falan etkiliyor tabii, benzer kisileri çekiyoruz bu yüzden de.Lan bende koş Aslan akrep çekiyorum iyi mi ben gerçi onu rahat giyiniş tarzına süslü ve kokos oluşuma bağlıyorum
Mesajını şimdi açtım mesaj bu Şimdi bu kadar şey yazmışsın burdan cevap vermicem arıcam işlerim bitsin konuşucazİŞyerindeki WC aynası da iş görür
Maalesef yaaa. Gülüyoruz falan ama Esra açısından zor. Ama tabii ki destek veriyoruz gulmemiz de konunun ilgi alanımız olması :))Sabırlı değil rahat
1 hayran eklendi haznesine
Bekletiyor egosu tavan nasılsa
Amaaaan be Esraaaa ne iş yapıyor bu enişteİşte patronu ile birlikte calısıyor o akşam olmadan hayatta aramaz akşam dediysem işi 11 de bitse şükür
ilk açılan sen miydin lütfen benim de
Bence hala giyinişimden sexi giyinirim Şimdi bu kadar şey yazmışsın burdan cevap vermicem arıcam işlerim bitsin konuşucaz mesajı açtım attıgı mesaja bak ya ayar oldum iyi miDoğum haritasi, kisilerin bilinçaltı, aurasi, enerjisi falan etkiliyor tabii, benzer kisileri çekiyoruz bu yüzden de.
İnsaatlarda elektrik döşüyor patronu ile keske enişte olsa keske amaa tığı mesaja baktım da bacım Şimdi bu kadar şey yazmışsın burdan cevap vermicem arıcam işlerim bitsin konuşucaz pek enişte olacak gibi degil bu öküzAmaaaan be Esraaaa ne iş yapıyor bu enişte
Sen baska bi sey yazma, sessiz kal, aramasini bekle.Mesajını şimdi açtım mesaj bu Şimdi bu kadar şey yazmışsın burdan cevap vermicem arıcam işlerim bitsin konuşucaz
Ayı bu cocuk ya
Helal be sana kızYakinlast
Biraz öyle oldu ama ben 15 yaşındaydım o zaman sene 2009 bı sure platonik takıldım, sonra bak ben seni sevdim suratıma bakmadın artık bende seni sevmeyeceğim yakın arkadaş olmaya devam edelim demiştim. Eşimin kafasına o zaman dank etti sanırım. Bir sene sürüncemede yakın arkadaş olarak devam ettik, 2010 da o açıldı hiç ayrılmadık
Çocuk elektrik vermiş esra da voltu fazla aldı duygusala bağladı demek kiMaalesef yaaa. Gülüyoruz falan ama Esra açısından zor. Ama tabii ki destek veriyoruz gulmemiz de konunun ilgi alanımız olması :))
Aynen yaa bi ikizler bi terazi bi yengeç bi balık denk gelmez hicYay, akrep, koç çekiyorum ben de Gerçekten evlerden ırak.
Yok yazmadım görüldü bıraktım be yazacağım bu ayıya ayı işte sal ormana gezsinSen baska bi sey yazma, sessiz kal, aramasini bekle.
Esra onun mesajını az çok tahmin ediyorum ben. Senin bu olay yılan hikayesine döner. Eğer sen gizemini korursan. Aha da yazdımİnsaatlarda elektrik döşüyor patronu ile keske enişte olsa keske amaa tığı mesaja baktım da bacım Şimdi bu kadar şey yazmışsın burdan cevap vermicem arıcam işlerim bitsin konuşucaz pek enişte olacak gibi degil bu öküz
Ağzıma sıctınız da bende gülüyorum kendi HalimeÇocuk elektrik vermiş esra da voltu fazla aldı duygusala bağladı demek ki
Aynen yaa bi ikizler bi terazi bi yengeç bi balık denk gelmez hic
Yengec, balık mi, Allahim onlardan da koru ay benim hiçbir burcu sevmememÇocuk elektrik vermiş esra da voltu fazla aldı duygusala bağladı demek ki
Aynen yaa bi ikizler bi terazi bi yengeç bi balık denk gelmez hic
Gizemimi koruyayım mı korumayayım mı napayım benEsra onun mesajını az çok tahmin ediyorum ben. Senin bu olay yılan hikayesine döner. Eğer sen gizemini korursan. Aha da yazdım
Anaaam bizi niye gomdunuz başak kadınının neyi varTerazi, kova, aslan candır
Korumak zorundasın. Korumazsan senin açından çok zor olur. Mecbursun yaniGizemimi koruyayım mı korumayayım mı napayım ben