- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Ben erkeklere gore yorumluyorum aslinda su an, cinsiyetlere gore bile farkediyor gerçekten. Başak kadini iyidirAnaaam bizi niye gomdunuz başak kadınının neyi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erkeklere gore yorumluyorum aslinda su an, cinsiyetlere gore bile farkediyor gerçekten. Başak kadini iyidirAnaaam bizi niye gomdunuz başak kadınının neyi var
Başak kadını ilk adımı atmaz Başak kadını mesaj atmaz acayip inatcıdır en yakın kankim ordan biliyorumAnaaam bizi niye gomdunuz başak kadınının neyi var
Tam olarak ne yapmalıyım aratacak bu cocuk beni sakin olup dinleyeceğim sonra arkadaşız neden BM’yle yaptın falan derseKorumak zorundasın. Korumazsan senin açından çok zor olur. Mecbursun yani
Ben olsam açılmazdım. Erkeklerin aklında öyle bir şey olsa sen arkadaşız dediğinde yav hehe der bir girişimde bulunurdu sonrasında. Hiçbir erkek o laftan dolayı caymaz.
O kadar dili boşuna mi döktümTam olarak ne yapmalıyım aratacak bu cocuk beni sakin olup dinleyeceğim sonra arkadaşız neden BM’yle yaptın falan derse
Anlıyorsanız bir aslan kadını yorumu alalım.Ben erkeklere gore yorumluyorum aslinda su an, cinsiyetlere gore bile farkediyor gerçekten. Başak kadini iyidir
Adamsın aynı ben. Ve ben şu an öyleyim. O kadar sana anlattım böyle yap şöyle yap.Başak kadını ilk adımı atmaz Başak kadını mesaj atmaz acayip inatcıdır en yakın kankim ordan biliyorum
Söz veriyorum anlaştık muhtemelen zaten ilk şimdi söyle galan diyecek ozmaan ben diyeceğim her şeyi fazlası ile söylediğimi düşünüyorum sen konuş diyeceğim onun konuşmasını beklemeyi düşünüyorumEsra aradığı zaman panik olma. Sorularına net cevap ver. Kendini zorlama. Sen gidersen ölürüm triplerine girme. Bunlar benim duygum de. İzin ver o da söylesin. O konuşmadan 10 tane cümle kurma. İzin ver konuşmasına. Soru sordukca cevapla. Döşeme... Anlaştık mı???
Aslan kadınlarını seviyorum ya, gerçekten olumlu özelliklerini taşıyorsa cool, lider, eğlenceli, tutkulu, hem mantıklı hem duygusal oluyorlar.Anlıyorsanız bir aslan kadını yorumu alalım.
Hayır işin garip tarafı senin en yakın arkadaşın yay benim Başak. Kübra sen misin demek istedimAdamsın aynı ben. Ve ben şu an öyleyim. O kadar sana anlattım böyle yap şöyle yap.
Yay kadınlarını severim. Kafadirlar. Seni de sevdim sen sen ol sakin olHayır işin garip tarafı senin en yakın arkadaşın yay benim Başak. Kübra sen misin demek istedim
Yaaa sevindim,ben pek anlamıyorum ama burcumu söyleyince öcü görmüş gibi oluyorlar.Aslan kadınlarını seviyorum ya, gerçekten olumlu özelliklerini taşıyorsa cool, lider, eğlenceli, tutkulu, hem mantıklı hem duygusal oluyorlar.
Egosunu ehlileştirmiş olması çok önemli tabii.
Sakinleştim şimdilik ama ozaman ne olurum bilmiyorum arkadaşından bilirsin heyecanlı bir yapımız varYay kadınlarını severim. Kafadirlar. Seni de sevdim sen sen ol sakin ol
Iste olumsuz ozelligi olan egoistliği yüzünden öyle, hepimiz zaafları ve olumsuz yönleri var, önemli olan onları terbiye edebilmekYaaa sevindim,ben pek anlamıyorum ama burcumu söyleyince öcü görmüş gibi oluyorlar.
Aslanları bende severim ama biraz sert oluyorsunuz be en başta tanıdıktan sonra iyi amaYaaa sevindim,ben pek anlamıyorum ama burcumu söyleyince öcü görmüş gibi oluyorlar.
Onu bana da çok söyleyen oluyor ama tanıdıktan sonra çok şaşırıyorlar.Aslanları bende severim ama biraz sert oluyorsunuz be en başta tanıdıktan sonra iyi ama
Bi kova olmuştu ensesine vur ekmeğini alYengec, balık mi, Allahim onlardan da koru ay benim hiçbir burcu sevmemem
Terazi, kova, aslan candır