İyi konu çıktı He size de yardım edin okumayın akıl verin bana hemcinslerim suan Hendek’ine ulaşılamıyorBende yüzümde gülümseme ile okuyorum yazılanları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi konu çıktı He size de yardım edin okumayın akıl verin bana hemcinslerim suan Hendek’ine ulaşılamıyorBende yüzümde gülümseme ile okuyorum yazılanları
Neyse, imajini kurtarmak için hâlâ bi umudumuz varKadınız işte.. Genel özelliklerimiz aynı. Zaten attığı mesajı okur okumaz eyvaaah dedim çünkü acemice.. Demek ki duyguları çok yoğun üzülmemek icin yazdı da yazdı. ( Her ne kadar inkar etse de böyle)
Bak bu süperdi He şey derin ben ona ben zaten masan destanı ile ger şeyi söyledim dinlemek düşer bana diyim de başta yumuşak giriş olsunBaşka çaren mi var ikinci Manas destanini yazmışsın
Yavv sen yardim işte bak iki dak. da 131 mesaj oldu severiz entrikayiİyi konu çıktı He size de yardım edin okumayın akıl verin bana hemcinslerim suan Hendek’ine ulaşılamıyor
Yok zaten öyle bitirmeyeceğim bu saatten sınra arkadaş kalamayız bu zaten mümkün degil diyeceğim. Kalmam arkadaş kalamam arkadaş git zaten yarım bari bitNeyse, imajini kurtarmak için hâlâ bi umudumuz var
Ararsa sakın tripli veya bozuk veya duygusal bi tonla konuşma, umursamaz olmaya da zorlama, itici durur, doğal olmak zorundasin, normal bi sekilde konusmak puan kazandirir.
Konusmanin gidişatına gore cümlelerin çıkar ama kafanda hedefin belli olsun. Yok arkadas kalamam, yok ben yapamam, ben zaten biliyodum vs vs kafasindan çık, bitecekse de "ben arkadaş kalmaya dayanamam" şeklinde bitmesin.
Bende severim He sadece ekurban ben olmasam daha iyiYavv sen yardim işte bak iki dak. da 131 mesaj oldu severiz entrikayi
Ay vallahi öi okumadıysan okuma derim ozmaan muhtmeelen böyle diyince okur salakYay sevgilim oldu 1 hafta anca sürebildi
Hiç anlaşamam yaylarla koç akrep vs
Ayrıca çocuk muhtemelen msjı uzun bulup okuyamadı arayacak noluyor diye soracak
Kusura bakma alkol aldım biraz saçmalamışım dikkate alma, bi duş alıcam sonra konuşuruz olur mu de 20 saat iletişim kurma
Numara vercem şimdi yazın banaBi sey diyim mi ben de öyle hissediyorum su an Wp kanka grubumda olay değerlendirmesi yapiyoruz sanki
Okumadıysan okuma dersen hemen okur seni hoparlöre alıpAy vallahi öi okumadıysan okuma derim ozmaan muhtmeelen böyle diyince okur salak
Ay Ali olmasın eski manitamın adı ozmaan küfür ederim yok be ben zaten manas destanı yazmısım sana sen konuş derim direk muhtmeelenAdamın adı Ali olsun.. Vayy Aliii arkadaş kalamam,ühüühü dayanamam sana ühüühü deme
Yay erkekleri ile ilişki, Allahim sen koru. Eglenceli, tutkulu okey ama asla guven vermiyor, çok değişken ve umursamazlar, arkadaş kalmak en iyisi vallaYay sevgilim oldu 1 hafta anca sürebildi
Hiç anlaşamam yaylarla koç akrep vs
Ayrıca çocuk muhtemelen msjı uzun bulup okuyamadı arayacak noluyor diye soracak
Kusura bakma alkol aldım biraz saçmalamışım dikkate alma, bi duş alıcam sonra konuşuruz olur mu de 20 saat iletişim kurma
Okusun derin ne kadar salak salak konuşmuşum ya derim vallahi bana kendi mesajımı okursaOkumadıysan okuma dersen hemen okur seni hoparlöre alıp
Bacım ben kızım ama bana neden giydirdin ben takıntılı kısmındayımYay erkekleri ile ilişki, Allahim sen koru. Eglenceli, tutkulu okey ama asla guven vermiyor, çok değişken ve umursamazlar, arkadaş kalmak en iyisi valla
Vallahi kendimi öldğrecegğm şimdi yapmayın yapmayın akıl verin bacım daha çok akıl verin midem kasılıyorEsra Esraaaaa kendi ayağına sıkan Esraaa kendi bindiği dalı kesen Esraaaa heyecandan destanlar yazan Esraaa
Ne diyorum ben iki saattirYok zaten öyle bitirmeyeceğim bu saatten sınra arkadaş kalamayız bu zaten mümkün degil diyeceğim. Kalmam arkadaş kalamam arkadaş git zaten yarım bari bit
Yay erkekleri yaziyor, sen neden ustune alindinBacım ben kızım ama bana neden giydirdin ben takıntılı kısmındayım
Ne diyorum ben iki saattir
tamam yahu bir şey demedim tamam sorun yok der zamanla mesafe koyarımNe diyorum ben iki saattir
Allah'ın aşkına yazdıklarımı bastan sona bi kez daha okuVallahi kendimi öldğrecegğm şimdi yapmayın yapmayın akıl verin bacım daha çok akıl verin midem kasılıyor