• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslan burcu erkeği pişman olur mu?

Madem siz sevgilisini düşünmeden hala adamın aklına girmek için yollar düşünmek gibi saçma sapan hareketlere girişiyorsunuz, ben de sizin ne hissedeceğinizi düşünmeden yorum yapacağım.
34 yaşında bir adam 24 yaşında bir çıtır dururken kendi yaşıtına dönüp bakmaz. O tren çoktan kaçmış dövmeleri bahane ederek bir şey elde edemezsiniz. :)

Kısaca şöyle anlatayım bi aslan dan fena halde hoşlanıyorum 34 yaşında ben 33 … ilk adımı attım bi kahve içtik arkadaş olalım dedi tamam dedim ara ara mesajlaştık falan ben davet ettim bu sefer tamam dedi kahveye gelecekti hatta bi seyahat dönüşü dönüyorum diye mesaj atmış ama ben o aralar 81 kiloydumve özgüvensizliğimden bu sefer gel diyemedim.. şimdi 55 kilo 1.67 boyundayım ama 3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı
Aslanlar dövmeli vahşi kızlardan hoşlanır bunu bilmiyor muydunuz? 🙄

Kısaca şöyle anlatayım bi aslan dan fena halde hoşlanıyorum 34 yaşında ben 33 … ilk adımı attım bi kahve içtik arkadaş olalım dedi tamam dedim ara ara mesajlaştık falan ben davet ettim bu sefer tamam dedi kahveye gelecekti hatta bi seyahat dönüşü dönüyorum diye mesaj atmış ama ben o aralar 81 kiloydumve özgüvensizliğimden bu sefer gel diyemedim.. şimdi 55 kilo 1.67 boyundayım ama 3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı
Bulasma milletin ılıskısını bozma.
Ayrıca Gez dolaş Bi erkege takılı nıye kalıyosun saf mısın

Dövmen olmadığı için adam titrer ve kendine gelir, senin ne büyük bir meziyetin varmış meğer senelerdir beklediğim dövmesiz evinin hanımı çocuklarımın anası olacak kadın bu kadın der, bir kadın kendini nasıl bu kadar küçültebiliyor anlamıyorum, biraz gururlu olun ya
Adam sana arkadaş olalım demiş, bir erkek herkese arkadaş olalım demez özellikle ilgisini belli eden bir kıza senden zerre hoşlanmamış yani

Sevgilisi olan birine neden gidiyorsunuz ki? Sizi manipüle mi ediyor sürekli karşınıza çıkıp cilve mi yapıyor size? Aklınız onda kalması için girişimler yapıyor mu yada sizi göz hapsinde mi tutuyor? Niye onun cepte tuttugu birisi olacaksınız ki? Boşverin gitsin...

Ya arkadaşları filan bildiğine siz bişe duyduğunuza göre ciddi ilişki . Keza olmasa bile size ne ortada adı ilişki olan bi durum var. Yarın evlilere de musallat oluyor sizin gibiler hemcinsinize saygınız yoksa kendinize saygınız olsun

Bazı şeyler duyuyorum sadece cinsellik için kızla birlikte olduğunu yakın arkadaşlardan duyuruyorum o yüzden ciddi bi ilişki değil yani
Seni o kızdan ayıran özellik dövmeli olmaman ve yaşın mı ? Neye göre kime göre ciddi ilişki değil kimse bunu bilemez öyle her lafa inanıpta kendi kendinize gelin güvey olmayın sonra çoook üzülürsünüz.

Back