• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslan burcu erkeği pişman olur mu?

Ne dediler çok merak ediyorum, kız zaten dövmeli falan bir tip anca yatıp kalkıyordur ciddi olamaz mı dediler? Dövmelerim var, kocam da var, çocuğum da var ne alaka??
Aaa bilmiyo musun; dövmeli kızlarla eğlenilir, dövmesizlerle evlenilir. Eşin seni kurtarmış çekip almış bu hayattan bacım sevin 😂😂

Kısaca şöyle anlatayım bi aslan dan fena halde hoşlanıyorum 34 yaşında ben 33 … ilk adımı attım bi kahve içtik arkadaş olalım dedi tamam dedim ara ara mesajlaştık falan ben davet ettim bu sefer tamam dedi kahveye gelecekti hatta bi seyahat dönüşü dönüyorum diye mesaj atmış ama ben o aralar 81 kiloydumve özgüvensizliğimden bu sefer gel diyemedim.. şimdi 55 kilo 1.67 boyundayım ama 3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı
Sevgilisi olan insana mı yürümeye çalışıyorsun erkek mi kalmadı

Bazı şeyler duyuyorum sadece cinsellik için kızla birlikte olduğunu yakın arkadaşlardan duyuruyorum o yüzden ciddi bi ilişki değil yani
Başkası hakkında yatıp kalktığı kadın hakkında şu lafları konuşabilen gavat sırf senin dövmen yok diye seninle evlencek falan sanmıyosun inşallah seni de aynı bu şekil anlatacak

Başkası hakkında yatıp kalktığı kadın hakkında şu lafları konuşabilen gavat sırf senin dövmen yok diye seninle evlencek falan sanmıyosun inşallah seni de aynı bu şekil anlatacak
Adam mı anlatıyor adanalı ceren mi uyduruyor acaba?

Kısaca şöyle anlatayım bi aslan dan fena halde hoşlanıyorum 34 yaşında ben 33 … ilk adımı attım bi kahve içtik arkadaş olalım dedi tamam dedim ara ara mesajlaştık falan ben davet ettim bu sefer tamam dedi kahveye gelecekti hatta bi seyahat dönüşü dönüyorum diye mesaj atmış ama ben o aralar 81 kiloydumve özgüvensizliğimden bu sefer gel diyemedim.. şimdi 55 kilo 1.67 boyundayım ama 3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı
Kendinize bir saygınız olsun ya. Aslan burcu onu bunu geçin. Adamın sevgilisi var , neden ısrarla dikkat çekmek akılda kalmak istiyorsunuzki? Genç kadınsınız 33 güzel bir yaş. Hayatınıza, önünüze bakın. Başkaları çıkar karşınıza.

Bazı şeyler duyuyorum sadece cinsellik için kızla birlikte olduğunu yakın arkadaşlardan duyuruyorum o yüzden ciddi bi ilişki değil yani
Size ne ? Adamın sevgilisi var haaaa o durumda bile size iş atarsa aman kaçırmayın tencere kapak olursunuz Herkes hak ettiğini yaşar

Kızı stalklayıp bu kız bu adama uygun değil, kesin bununla sadece takılıyor diye kendi kendine triplere girdiğine eminim ama kanıtlayamam
Bu arada konu sahibi, cidden adamın arkadaşlarına gidip adamın ilişkisini, sevgilisini vs sorguladıysan adamın arkadaşları adama yetiştirmiştir bunları. Umarım böyle bir şey yapmak yerine dediğim gibi kendi kendine tribe girmişsindir. Diğer türlüsü daha kötü. Kendini küçük duruma düşürmüş olursun.

Tam yuva yıkıcı tipte bir arkadaş pes gerçekten, sana ne arkadaşım sana ne yani hayatında biri varmış ne için olursa olsun hayatında biri var, seni sen için istese 80kiloyken seninle olurdu, sen 50kiloya düşünce aklında kalacaksan seninle ne için birlikte olacak acaba !!! Ay burcu ne alaka yani böyle saçma birşey görmedim her saçma işi de burca bağlama işine hastayım yani.
Daha neler yazmak istiyorum da neyse.

Duygularımı bilip arkadaş olalım diyen birini tavlamaya asla çalışmazdım. Sevgilisi olan adamı zaten kalbimde tutmazdım.

Valla aşkta ve savaşta herşey mübah der kimi yazarlar romanlar bana kalırsa siraniz bekleyin sıranızı vermişsiniz çünkü şimdi onun elinden size gelen sizin elinizden bunada gidebilir bence dövmeye takılmayın kız sizden çıtır gerçi sizde yaş tecrubesi var anlaşamayip ayrilmalarini tabi olursa beklemek doğrusu hoş buda doğru değil en doğrusu şimdiki halinizle bir boğa falan bulun siz bakın sadık dürtülmezsek sinirsiz ve çok bağlı kişiler boğadir yemek yemek gezmek sanattır biraz hımbıl derler kiskanclar onlar tabi tabi ama istedikleri konularda çok hizlidirlar.Boşverin evcilleşmez aslan parçalar sizi geçin onu 😂Bu kk benim ayarları baya bı bozdu sanki 😂Yorumum bu valla ne diyeyim.

Back