• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslan burcu erkeği pişman olur mu?

cerenadana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
2
-9
1
33
Kısaca şöyle anlatayım bi aslan dan fena halde hoşlanıyorum 34 yaşında ben 33 … ilk adımı attım bi kahve içtik arkadaş olalım dedi tamam dedim ara ara mesajlaştık falan ben davet ettim bu sefer tamam dedi kahveye gelecekti hatta bi seyahat dönüşü dönüyorum diye mesaj atmış ama ben o aralar 81 kiloydumve özgüvensizliğimden bu sefer gel diyemedim.. şimdi 55 kilo 1.67 boyundayım ama 3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı

Kısaca şöyle anlatayım bi aslan dan fena halde hoşlanıyorum 34 yaşında ben 33 … ilk adımı attım bi kahve içtik arkadaş olalım dedi tamam dedim ara ara mesajlaştık falan ben davet ettim bu sefer tamam dedi kahveye gelecekti hatta bi seyahat dönüşü dönüyorum diye mesaj atmış ama ben o aralar 81 kiloydumve özgüvensizliğimden bu sefer gel diyemedim.. şimdi 55 kilo 1.67 boyundayım ama 3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı
Ailesine uygun olup olmadığı sizi ilgilendirmez. Adam yanına yakıştırmış sevgili olmuş. Hala araya girme, etkileme derdindesiniz.

Bazı şeyler duyuyorum sadece cinsellik için kızla birlikte olduğunu yakın arkadaşlardan duyuruyorum o yüzden ciddi bi ilişki değil yani
Bu sizi ilgilendirmez, ne için olursa olsun adamın ilişkisi var. Tekrar ediyorum adamın ilişkisi var

Bazı şeyler duyuyorum sadece cinsellik için kızla birlikte olduğunu yakın arkadaşlardan duyuruyorum o yüzden ciddi bi ilişki değil yani
Size ne arkadaşım? Adamı takip etmekten vazgeçin ve kimse hakkında böyle ileri geri konuşmayın. Başka adam mı yok memlekette?

3 aylık bi sevgilisi var kız 24 yaşında asla onun ve ailesinin tarzı olmayan dövmeli falan hareketli bi kız… sizce bu halimle görse aklında kalır mıyım acaba deme ihtimali var mı
onun tarzına uyuyormus ki aylardir kizla sevgili .
adamin burcunu birak da hayatinda biri olan kisinin aklini celmeye kalkma. bugun sen 55 kiloya düştün diye sevgilisi varken akli celinen adamin yarin senle evliyken ona is atan 90 60 90a akli celinir

e senle sadece cinsellik icin olmayacak mi ? frijit frijit elele mi tutusacaksin? ya da o kizda olmayan ne var da seninle devam etsin? arkadaşlarından cok zevk alip zekani sevdi falan desek oyle bir sey olsa mesajlasmaya devam ederdiniz o da yok.

Aslan burcuysa zor, yengeç olsaydı bir ihtimal derdim ama başak olsaydı yüzde bin pişman olurdu. İkizler olsa pişman olmuş gibi yapar ama olmazdı, kova da pişman olmamış gibi yapar pişman olurdu. Boğa olsa elinde pişmaniyeyle gelir hepsini kendi yerdi, akrep olaydı seni pişmaniyeye çevirirdi. Ama aslanmış işte, napcen şansına küs. Kaptırmışsın herifi 24’lük çıtıra🙄

Back