- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Asıl siz trajikomiksiniz.çok komiksiniz gerçekten
evet yalan söylemem hiç bu da yalan değildi o an boş bir şeydi
inanacağını düşünmedim
ben haklı olduğumu düşünüyordum
haksızım galiba
Gel de mantık arahatıra diş
haha burda yorum yapa bir arkadaş var bizi tanıyor keşke fake olsak onunla da buradan tanıştıkBence bu hesap tamamen fake. Karşınızda uydurduğunuz sevgillinizde sizin hayal ürününüz
Yok valla bayagi bayagi parasindasiniz guzel kardesim. Adama acidim. Bugun de bir adama acimama vesile oldunuz, tebrik ederim yani.hayır parasında değilim düşüncesizliğindeyim
Adamdaki beyin artik nasil aktiysa yerlerehatıra diş
evet ona güvenemediğim için ayrılmıştım üstüne nişanlımla tanıştımevet haksizsin ... ayrica secenek olarak hakim biri var galiba ama uzak dur genelde hakimlerde mesleki olarak guven eksikligi oluyor evliligini sorgulamalarla yargilarla gecirirsin... belli ki nisanlin iyi biri ama sen kaprisli ve cevreyle kendini kiyaslayan birisin yapma!
Yedekte tuttuğu bir başkası daha mı var?evet haksizsin ... ayrica secenek olarak hakim biri var galiba ama uzak dur genelde hakimlerde mesleki olarak guven eksikligi oluyor evliligini sorgulamalarla yargilarla gecirirsin... belli ki nisanlin iyi biri ama sen kaprisli ve cevreyle kendini kiyaslayan birisin yapma!
Evet yaş 10Bence bu hesap tamamen fake. Karşınızda uydurduğunuz sevgillinizde sizin hayal ürününüz
iyi de çeyizime alıyorum mesela 3 çeşit tabak alıyorum bir daha tabak alma artık diyorAYRICA NİŞANLINIZ SİZE KONTÖR YÜKLEMEK ZORUNDA DEĞİL. GEREKSİZ HARCIYORUM DİYECEĞİNİZE HARCAMAYIN. İNŞALLAH ÇOCUK KURTULUR
Su ağzımda gördüğünüz azı dişim sevgilimden hatıra.Adamdaki beyin artik nasil aktiysa yerlere
Kurdugu cumle o
Bunu sana eski sevgilim yolladi deyipSu ağzımda gördüğünüz azı dişim sevgilimden hatıra.
Yeni kocasi ağzını soker valla ahxjjabza
evet yalan söylemem hiç bu da yalan değildi o an boş bir şeydi
inanacağını düşünmedim
ben haklı olduğumu düşünüyordum
haksızım galiba
Yedekte tuttuğu bir başkası daha mı var?
Midem bulandı.
Allah bildiği gibi yapsın.
Öyle deme yaaaa,Nişanlısınin aldığı telefonu satan bir kadınla bu kadının kardes olmaması tuhaf olurdu zaten abdjajfhajd.
Ya adamın hakikaten sen aldatsanda ben seni bırakmam demesine takıldım ben :)))
Bu nasıl katmerli godoş olma hevesidir abi çözemedim ben.
Ama dur hakkını yemiyim en azından kaşar demiş.
Neyin kafası ya bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?