Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok komiksiniz gerçekten
Asıl siz trajikomiksiniz.
Ya herşeyi geç (geçilecek tarafı yok ama) bir insan nişanlısına nasıl olurda ben iki gündür başkasıyla konuşuyorum der?? Bunun asla hiçbir elle tutulur yanı gerekçesi bahanesi olamaz.
Nişanlınız sizden kurtulduğu için kurban kessin fakir fukara doyursun sadaka dağıtsın yapsın bişeyler...

Bence nişanlımızın söylediği o lafı sanki hak ediyorsunuz. Gözünüz paradan puldan başka bir şey görmüyor. Bunh kabul edin. Değilim diyeceksiniz ama öyle. Düğün zamanı zaten her şey istediğin gibi olmaz. Bende nişanlıyım, biliyorum yanş başımda. Her şey mükemmel olmayacakta. Yani yuh. Doğum günüm de kazak aldı başına fırlatacaktım nedir abi ya. Fırlatsaydınız keşke. Çocuk daha çok sinirlenir seni terkedirdi kurtulurdu. Gerçekten seni mutlu edemez. Hiç mi pasta yemediydin de burda gelmiş utanmadan iki dilim pastanın lafını yapıyorsun. Hadi aileler filan takı makı karışmıyorum da inanın doğum gününden sonra okumadım. Sevgilinizin sevgisini kazakla pastayla mı ölçüyorsunuz. Cirkin düşünceleriniz var. Son paragrafta da sanırım kardeşinizin nişanlısının üç kere falan telefon aldığı yazıyor. Gerçekten cirkin

evet yalan söylemem hiç bu da yalan değildi o an boş bir şeydi
inanacağını düşünmedim
ben haklı olduğumu düşünüyordum
haksızım galiba

evet haksizsin ... ayrica secenek olarak hakim biri var galiba ama uzak dur genelde hakimlerde mesleki olarak guven eksikligi oluyor evliligini sorgulamalarla yargilarla gecirirsin... belli ki nisanlin iyi biri ama sen kaprisli ve cevreyle kendini kiyaslayan birisin yapma!

evet ona güvenemediğim için ayrılmıştım üstüne nişanlımla tanıştım

Yedekte tuttuğu bir başkası daha mı var?
Midem bulandı.
Allah bildiği gibi yapsın.

Okurken içim şişti resmen Yazdıklarından ne kadar zor insan olduğun belli. Nişanlın iyi sabretmiş sonunda adamı delirtmişsin. Kardeşinin nişanlısıyla niye kıyaslıyosun. Bence senin gözün yükseklerde, aşk olsaydı önceliğin sürekli para belirtmezdin. Git egonu tatmin edecek birini bul.

evet yalan söylemem hiç bu da yalan değildi o an boş bir şeydi
inanacağını düşünmedim
ben haklı olduğumu düşünüyordum
haksızım galiba

adami ruh hastasi bi psikopata cevirince bi kedi gordum sanki diyen Tweety gibi umursamaz davrancaksiniz diye korkuyorum

bence bı psikolojik yardim alin cidden

bu kadar kaprise simdi dayaniyo iyi hos, demekki adamin sabır kapasitesi yuksek. dolup tasinca napcaksiniz? sizin aileniz icin kapris normal olabilir. biz dunyada birbirimize bu kadar tripli kaprisli yaklasmiyoruz. sizin dediginiz olunca mantikli guzel, olmayinca sacma gereksiz uzduler kirdilar. aklinizda hem misafir odasi hem oturma odasi olsa ailenizden saklayip da tamam demezdiniz bence.

siz hep kendinizi ve kendinize layik gördüğünüzü baz alarak hareket ettiğiniz icin adim adim adamin saygisini sevgisini tahammülünü kaybediceksiniz

Öyle deme yaaaa,
'ne yaparsan yap ben zaten senden ayrılamam. Ama sen yine de aldatma lutfen' diye bir cümle duymuştu benim kulaklarım,eski sevgilimden bazı erkekler severler böyle saçma laflar etmeyi...
Konu sahibinin kız kardeşi de KK konusu açsa...
Abooov daha neler duyarız acaba

Aslında ben üşüyen prensesi çok seviyorum. Çoğu konuda kendini düzeltmeye çalışan, böyle olmaktan mutsuz bir kadın. Ama ne yapsa da boyle olmaktan , böyle düşünmekten kurtulamıyor.
Kesinlikle çocukluktan kalma bir travması var böyle olmasında. Belki önceki konularındaki gibi ezilen bir anneyle büyümesi ve öyle ezilmemek icin tam tersi bir kabuğa bürünmesi olabilir sebep.
Belki de yasadigi çevre adeta bir 'gelin evi' programıdir. Herkesin esyasiyla-altiniyla-kocasiyla övündüğü.. böyle bir toplumda kala kala o da böyle bir kadın olmuştur. Adam ne yapsa 'ama bilmemkimin kocası daha iyisini yapmış' diye kinleniyordur .
Ama bilmediği şey o 'bilmemkimin' de margarin reklamı gibi hayatının içine bakılırsa bir sürü sorun yaşadığı , hatta KK'ya konu açsa hepimizin ahlayacaği vahlayacaği gerçeği :)))
Her gördüğüne inanmamak lazim...

Bu arada üşüyen prenses sözde ve nişanda erkek tarafı misafir gibi gelir oynar gider. Tamamen kız tarafının sorumlulugundadir. Buna sinirlenerek birşey yok...
Adamın başında koşturacak anne yok,masraflara ortak olacak baba yok. Hala da 'isterim de isterim' diyorsunuz.
Daha ne yapsın adam? Bir dünya borca sokun isterseniz. Ne olacak? Evlenince siz darboğaza gireceksiniz. O düğünün parasını nisanliniz mi ödeyecek sanıyorsunuz? Onun düğün için çektiği krediyi BERABER ödeyeceksiniz. Siz de evde kemer sıkacaksınız. Böyle düşünüp isteklerinizi biraz kısmaya çalışın
Ayrıca maaşının o katını bir günlük düğüne ödemek ki senin hayalin? Neden bu kadar küçük düşünüyorsun? Daha sade hatta ucuz bir düğün yapıp o paranın yarısıyla phuket adalarına, hadi daha ucuz olsun Rusya'ya falan balayına gitmeyi düşünmüyorsun?
'millet benim düğünümü konuşsun' diye düşünüyorsan inan ki senin çevre böyle şeyleri daha uzun konuşur. Sonuçta herkes düğün yapıyor :))
Ayrıca hayatının en güzel deneyimlerinden birini yaşarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…