- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
valla keklemiyorum yaKız premses n'olur bizi kekledigini söyle valla kizmayacagiz bak
Bu gidişle edersiniz baksanıza aklınızda..öyle olsaydım peşimdeki hakimin teklifini kabul ederdim
Canım bnm bir erkek sinirlendiği zaman biz hak etmesekte söyler bu doğru değil ama söyler ki sen aşırı trip atmışsın kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun bu normal mi değil az doyumlu ol eşim 10 yıldır hiç bir doğum günümü hatırlamaz napiim 20 yıllık trip mi atayım adam yemeğe götürmüş çiçek almış kıyafet almış ama pasta almamış çok büyük bir eksik mi sence biz olelim o zamanyok onu dediği halde gözümle bile aldatmadım ben onu o kelimeyi hak etmedim
burdan bi arkadaşta tanıyor bizi zaten keşke gerçek olmasaydı o kelimeKız premses n'olur bizi kekledigini söyle valla kizmayacagiz bak
aynen öyle erkek gözümde sıfır olurAma yavrum işin özeti bu değil mi ?
Sen aldatsanda ben seni bırakmam demek benim dediğim şeyin birden fazla kelimeyle anlatılmış hali.
Ben sadece adamın durumunu özetledim.
Bana bir erkek bunu dese sevgi nazariyla bakıyor demek ki demem, adam bildiğin godoş çıktı Rıza Baba der terkederim.
Ayrılın hakim olana gidin biraz da o trip çeksin.ne yapmam lazım?
yooooevet o da öyle diyor
iyilikleri güzellikleri hep unutuyorsun
kötü bir şey oldu mu ona takılıyorsun
ama insanoğlu böyledir yani
Kendisine ben başkasıyla konuştum yeah diyen bir kadını çeken ve üstüne arayip ozür dileyen bütün erkeklerin ..........
Kaldiriyorsunuz söyle ergenlerin g.... lerini sonra kendilerini premmmses sanıyorlar.
Şu konuda tek mantıklı olan şey pasta.
En azından pastaligini yapmış. Güzel oynamış hayattaki yerini.
Flash tv ayarindaki korkunç nişanlı oyunculugunuz ise Sarı Bıyık abimize taş çıkarır nitelikte.
Bak bak bir de adamı dusunuyormus. Itiraf et kurtul işin gücün para para para.
Ondan adamı eşşek yerine koyuyorsun.
Ayrıca sen beni aldatsan bile ben seni bırakmam diyen adama bizim halk dilinde godoş derler biliyor muydun ?
Hatta katmerli olan cinsine de Ala g....t !
Hangi tür bu adam onu çözemedim, inşallah ilerleyen konularında tam teşhisi koyabilirim.
Hakikaten adam çok meyilli demek ki, Sen de nasıl olsa önümde ne dersem diyeyim ezik bir eşek var ve zaten maddi durumu da iyi değil en iyisi hincimi böyle alayım tribinde tribünlere oynuyorsun ama burada kimse bunu yemez bebeğim
Ne diyelim ki daha ölün mutluluktan sjfhsjdbs.
bana dediki başkasını eğlendireceğimize balayına o istediğin ülkeye gidelimAdamı çileden çıkartmışşın hakikaten . Evlenirken her zaman her şeyin en iyisi olmaz .
Eğer benim için o düğün çok önemliyse bana 1+1 eşyalı ev tut 25.000 Tl lik düğün yap derim .
Kardeşim evlendi her şeyini yaptık dört dörtlük ama durumumuz vardı ki gelinimiz "bana tek çöp takmasanız olur ama düğün şu mekanda olsun , kırmızı et olsun vs vs " dedi
Eğer durumumuz yetmeseydi takı yapmaz o düğünü yapardık .
Hepsi bir anda olmuyor başa geldi biliyorum çok zor bu işler . Babam yaptı ama 150.000 den fazla paradan çıktı . Ben evlendim ailem üstlerine düşeni yaptı ama eşimin ailesi 1! bilezik bile alamadı
Tamamen maddiyat .
6000miş birazınıda kendi vermişyoooo
biri benim dişlerimi yaptıracak 5000 tl harcayacak unutamam
bana yapılan hiçbir ufacık iyiliği unutmam arada olabilir tabi de
konuşmadım ama hani güveniyordu nasıl inandı
o da olur bu tamamen tercih meselesi .Bir şeyi seçmek için başka bir şeyden vazgeçmeniz gerekecek bir bütçe varsa makul bir teklif . Ben olsam bilezik takı istemem Paris'e giderimbana dediki başkasını eğlendireceğimize balayına o istediğin ülkeye gidelim
evet yalan söylemem hiç bu da yalan değildi o an boş bir şeydie tamam iste sana guveniyor inaniyor ki baskasiyla konusuyorum demene inanmis demek ki seni yalan soylemez olarak taniyor
evet vazgeçmem gerek yoksa arabamı satayım dedi olmaz dedimo da olur bu tamamen tercih meselesi .Bir şeyi seçmek için başka bir şeyden vazgeçmeniz gerekecek bir bütçe varsa makul bir teklif . Ben olsam bilezik takı istemem Paris'e giderim
yok zaten başkasıyla da olsan onlar benden sana hatıra kalacak dedi