Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı çileden çıkartmışşın hakikaten . Evlenirken her zaman her şeyin en iyisi olmaz .
Eğer benim için o düğün çok önemliyse bana 1+1 eşyalı ev tut 25.000 Tl lik düğün yap derim .
Kardeşim evlendi her şeyini yaptık dört dörtlük ama durumumuz vardı ki gelinimiz "bana tek çöp takmasanız olur ama düğün şu mekanda olsun , kırmızı et olsun vs vs " dedi
Eğer durumumuz yetmeseydi takı yapmaz o düğünü yapardık .
Hepsi bir anda olmuyor başa geldi biliyorum çok zor bu işler . Babam yaptı ama 150.000 den fazla paradan çıktı . Ben evlendim ailem üstlerine düşeni yaptı ama eşimin ailesi 1! bilezik bile alamadı
Tamamen maddiyat .

yok onu dediği halde gözümle bile aldatmadım ben onu o kelimeyi hak etmedim
Canım bnm bir erkek sinirlendiği zaman biz hak etmesekte söyler bu doğru değil ama söyler ki sen aşırı trip atmışsın kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun bu normal mi değil az doyumlu ol eşim 10 yıldır hiç bir doğum günümü hatırlamaz napiim 20 yıllık trip mi atayım adam yemeğe götürmüş çiçek almış kıyafet almış ama pasta almamış çok büyük bir eksik mi sence biz olelim o zaman

Bir de konu sahibi demiş ki gözüm parada olsa nişanlımla isim ne? Sanki tüm zenginler de sizi bekliyor. Bu şekilde beklese bile iki gün dayanmaz size. Hoş bu yaptıklarınızı öyle herkese yapamazsınız da. Adam sizi çektiği için yapıyorsunuz. İşte böyle naif iyi niyetli insanların başına gelir hep bu.

Ama yavrum işin özeti bu değil mi ?
Sen aldatsanda ben seni bırakmam demek benim dediğim şeyin birden fazla kelimeyle anlatılmış hali.
Ben sadece adamın durumunu özetledim.

Bana bir erkek bunu dese sevgi nazariyla bakıyor demek ki demem, adam bildiğin godoş çıktı Rıza Baba der terkederim.
aynen öyle erkek gözümde sıfır olur
kesinlikle işin özeti bu

ne yapmam lazım?
Ayrılın hakim olana gidin biraz da o trip çeksin.
Ne siz ne de nişanlınız normal değilsiniz.
Bu kadar laçkalaşmış bir ilişkinin üzerine sağlıklı bir evlilik koyamazsınız. Ayrılın belki ayrılınca ikiniz de bir şeylerin farkına varırsınız.
Diğerleri gibi nişanlınıza da acıyamayacağım sonuçta aklı fikri olan yetişkin biri sizi bu hallere kendisi getirmiş.

Kendisine ben başkasıyla konuştum yeah diyen bir kadını çeken ve üstüne arayip ozür dileyen bütün erkeklerin ..........

Kaldiriyorsunuz söyle ergenlerin g.... lerini sonra kendilerini premmmses sanıyorlar.

Şu konuda tek mantıklı olan şey pasta.

En azından pastaligini yapmış. Güzel oynamış hayattaki yerini.

Flash tv ayarindaki korkunç nişanlı oyunculugunuz ise Sarı Bıyık abimize taş çıkarır nitelikte.

Bak bak bir de adamı dusunuyormus. Itiraf et kurtul işin gücün para para para.
Ondan adamı eşşek yerine koyuyorsun.

Ayrıca sen beni aldatsan bile ben seni bırakmam diyen adama bizim halk dilinde godoş derler biliyor muydun ?
Hatta katmerli olan cinsine de Ala g....t !
Hangi tür bu adam onu çözemedim, inşallah ilerleyen konularında tam teşhisi koyabilirim.

Hakikaten adam çok meyilli demek ki, Sen de nasıl olsa önümde ne dersem diyeyim ezik bir eşek var ve zaten maddi durumu da iyi değil en iyisi hincimi böyle alayım tribinde tribünlere oynuyorsun ama burada kimse bunu yemez bebeğim

Ne diyelim ki daha ölün mutluluktan sjfhsjdbs.

babaannemin bir sozunu eklemek istiyorum sozlerinize:KK50:

inersin deli gönül inersin, attan esege de binersin, eşeği de bırakır yayan yurursun

Adamı çileden çıkartmışşın hakikaten . Evlenirken her zaman her şeyin en iyisi olmaz .
Eğer benim için o düğün çok önemliyse bana 1+1 eşyalı ev tut 25.000 Tl lik düğün yap derim .
Kardeşim evlendi her şeyini yaptık dört dörtlük ama durumumuz vardı ki gelinimiz "bana tek çöp takmasanız olur ama düğün şu mekanda olsun , kırmızı et olsun vs vs " dedi
Eğer durumumuz yetmeseydi takı yapmaz o düğünü yapardık .
Hepsi bir anda olmuyor başa geldi biliyorum çok zor bu işler . Babam yaptı ama 150.000 den fazla paradan çıktı . Ben evlendim ailem üstlerine düşeni yaptı ama eşimin ailesi 1! bilezik bile alamadı
Tamamen maddiyat .
bana dediki başkasını eğlendireceğimize balayına o istediğin ülkeye gidelim

Neden bunu yapıyorsun ilişkine, sevgiline?
Her seferinde ne kadar dayanabilir diye deniyorsun sanki, adamın sabrının sınırlarında geziyorsun.
Yat kalk hala nişanlının ayrılmadığına dua et başka birisi olsa çoktan gitmişti.
Bir gün adamın canına tak edecek kalacaksın bir başına sonra başkası ne kapı açar sana ne diş için para verir,
Bir kuru doğum günü mesajıyla kutlasın diye saatlerce beklersin o zaman anlarsın nişanlının kıymetini.
Adam sana 5000 lira vermiş, hala 30 lira yüklemedi diyorsun.
Ben evlenene kadar eşimden para almadım, istemedim de yani o 30 lirayı istemeye utanırdım.

e tamam iste sana guveniyor inaniyor ki baskasiyla konusuyorum demene inanmis demek ki seni yalan soylemez olarak taniyor
evet yalan söylemem hiç bu da yalan değildi o an boş bir şeydi
inanacağını düşünmedim
ben haklı olduğumu düşünüyordum
haksızım galiba

o da olur bu tamamen tercih meselesi .Bir şeyi seçmek için başka bir şeyden vazgeçmeniz gerekecek bir bütçe varsa makul bir teklif . Ben olsam bilezik takı istemem Paris'e giderim
evet vazgeçmem gerek yoksa arabamı satayım dedi olmaz dedim
baliye gidersek olur dedim tamam dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X