Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok onu dediği halde gözümle bile aldatmadım ben onu o kelimeyi hak etmedim

çok komiksiniz gerçekten

Adam iyi ki nişanı atmamış sonuna kadar okuyamadım ama maddiyatçı bir insansınız adam çiçek yollamış hediye almış yemeğe götürmüş yok neden pasta almamış? Bu doyumsuzluk neden? Daha ne yapsın? Siz mutlu olamazsınız kesinlikle

Nişanlınızın psikolojik yardıma ihtiyacı var sanırım. Kendini seven hiçbir insan böyle bir ilişkiye devam etmez çünkü. Önceki konularınızı da hatırlıyorum, yaşınızın 27 olduğuna inanamıyorum.
Sevgilinize tavsiyem bir an önce psikolojik destek alması. Bu ilişkiyi bitirecek güç ve cesareti çok geçmeden bulabilir böylece. Artık çocukluğuna mı inerler ne yaparlar bilmiyorum ama yazık ediyor kendine.
Size tavsiyem ise çocuğu terk etmeniz.

ama başkasıyla konuşmadım ya nasıl inanır
Sinirle söyledim deyin özür dileyin bidaha da asla böyle birşey yapmayın ayni seyi size nisanliniz yapsa muhtemelen terkederdiniz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz biseyi başkasına yapmayın ilişkide 3. Kişilerin şakası bile hoş değil böyle davranmaya devam ederseniz zaten ilişki sonlanir hangi sözünüz yalan hangisi gerçek nisanliniz emin olamaz ve sonunda sözüne güvenilmeyen inanilmayan biri durumuna düşersiniz. Son olarak size tavsiyem maddiyata değil maneviyata önem verin parayla saadet olmuyor cunku

ama ben başkasıyla konuşmadım ki
O zaman ne halt yemeye böyle iğrenç bir cümle kullandın?
Sonra da 'beni çok sıkıyor,hiçbir sosyal çevrem kalmadi' diyorsun. Şu an adamın gözünde iki günlük yokluğunda hemen başkalarında teselli arayan bir kadınsın.
Yarın bir gün evlendiğinde hapis hayatı yaşaman da çok olası çünkü adamın sana olan 3 gram güvenini o lafinla bitirmişsin.
Cooook ayıp etmişsin. Nişanlın bunca hakareti,aşağılanmayi hakedecek birisi degil

evet o da öyle diyor
iyilikleri güzellikleri hep unutuyorsun
kötü bir şey oldu mu ona takılıyorsun
ama insanoğlu böyledir yani

ama ben başkasıyla konuşmadım ki
Kurban oldugum anlamiyo musun.

Bu güven meselesi değil .

Adama baskasi ile konustum dedin. Sonra da vay efendim bana güvenmiyor musun.

E sana güveniyorum konusmamışsındir dese..

Vay efendim ben yalan mı konuşuyorum.

konuşmadım ama hani güveniyordu nasıl inandı
Kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum herhalde her şeyi yemiş yutmuş dünyanın sırrını da cozmussunuz ki sürekli adamı deneme gereğini duyuyorsunuz. Yok düşünüp kontör alacak yok başkasıyla konusmadigimi anlayacak falan. Ama bir şey diyeyim mi sizin bu hallerinize katlanan insan normal değildir pek. Kokusu evlenince çıkar belki. Siz iyi düşünün. Kardesiniz de sizin gibiymis. Kraliyet soyu herhalde bu. Onun dışında evlenseniz bile en fazla bir sene katlanır bu hallere. Sonrası hüsran.Bu şekilde asla mutlu olamazsınız. Kimse siz kendinizi değerli ve iyi hissedince diye sürekli sizi pohpohlamaz.

yok zaten başkasıyla da olsan onlar benden sana hatıra kalacak dedi

gözüm kapalı güveniyorum diyordu, onu deyince birden ne diyorsun sen ciddi misin diyor e hani güveniyordu

adam size guvendigi icin konustum deyince konustunuz sanmistir, ne istiyosunuz ben anlamadim

kadir inanirin bi sahnesi vardir hani
-seviyorum de
-sevmiyorum
-seviyorum de
-sevmiyorum
-seviyorum de
-seviyorum
-yalan soyluyosuuuunnn diye cat vurur kadina

Konusahibi inanılmaz kaprislisin daha önce de yazıldı,bu ilişki devam etse ne olur,bu şekilde mutluluğu bulmanız çok zor.

sen çok triplisin, okurken daraldım, nişanlın sana iyi sabrediyor kıymetini bil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…