Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abartmayin canim yedek demek istemedim! cokta kirici yorum yapmanin anlami yok hatali oldugunu yanlis davrandigini anlasin yeter
ne yedeği ya tövbe yarabbim iftira atmayın lütfen
nişşanlımla tanışmadan önce görüşüyordum ben güvenemedim ayrıldım sonra bana tekrar ulaştı bunu da nişanlım biliyor ben ona dönüş yapmadım iş yerime çiçek göndermiş numarasını yazmış tekrar sildim diye
nişanlım bile biliyor ne yedeği

ben de seni çok sevviyorum gerçekten başım sıkışınca yazdığım hoş bir insansın

Okurken ben utandım. Sürekli bir hesap kitap halindesiniz.

evet nişanlım da başkasını eğlendirmek yerine orayı tutmasak balayına istediğin ülkeye gitsek o ucuz yeri tutsak dedi tamam dedim öyle yaptık

E ama adamı çıldırtmışsın, ne demek ben başkasıyla konuştum aldatırsam bırakmayacaktın falan. Sen ne yaptığının farkında mısın acaba ?
Adam haklı telefon faturanı ödeyemeyecek kadar harcıyorsan sonucuna katlanacaksın. Ay valla ben daraldım ben sinirlendim sana. Böyle de olmaz ki hediyesini almış seni yemeğe götürmüş doğum gününde daha ne istiyosun?
Sen aşırı zengin biriyle çık bence senin istediğin lüks yaşamak , sürekli arıza çıkarman bu yüzden. Ayrıl da çocuğun başını yakma.

Nadir erkekleri savunurum ama siz hak etmişsiniz. Adamı delirtip sonrada bana küfretti diyorsunuz. Üstelik bu ilk yaptığınız şey değil. Bence nişanlınız iyi bile dayandı. Her konunuzda aynısını yazıyorum. Böyle devam ederseniz terk edileceksiniz.

yaaa yapmayın ama yemek, çiçek kıyafet nedir? bu ne basitlik? hani nerede pırlantalar elmaslar? konu sahibi onlardan bahsediyor ay sinirim bozuldu

Şöyle tiplerin bi taraflarını kaldırıp ortaya salıyorlar ya bana da geliyorlar. O kadar maddiyatçıysa zengin birini bulsa da çocuğun hayatını karartmasa bari.
Bence maddiyatçı da değil aslında psikolojik sorunları var, bazı insanları ağzınızla kuş tutsanız mutlu edemezsiniz. Mutsuz olmak için mutlaka bir sebep bulur kendine.

Valla su cumleyi yazacagim aklimin ucunun kosesinden gecmezdi ama bayada hak etmissin ya. Bu ne simariklik bu ne kezbanlik bu ne acgozluluk. Vs vs . Adami allah koruyor aslinda ama anlamiyor ayrilaa hayati kurtulacak

Eğer maddiyata önem verseymiş peşinde ki hakimle olurmuş ya :/

Ya ben senin konularını okuyunca çıldırıyorum benim eski hödüğe bakıp deliriyorum. Senin gibi prenses sendromuna yakalansam kıymet görür muydum ki?

Bu arada adamdaki kredini gitgide bitiriyorsun.. Aklını başına al

Doğum gününde sevdiğin yere gitmişsiniz ama kıyafet almış.Aaaa oda ne öle son dakika düşünmüş almış.Yok pasta almamış,yok kontör yüklememiş,yok kardeşinizin nişanlısı 3 telefon almış.Çok rica ediyorum bu kafadaysanız evlenmeyin kimsenin başını yakmayın.Size için maddi anlamda harcama yapılması sizi değerli bir insan yapmadığı gibi,çok fazla harcama yapılan insanlarıda değerli yapmaz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…