Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değişmeniz lazım, bu şekilde ömrünüz boyunca mutlu olamazsınız.
En basit tabiriyle biraz görgüsüz, aç gözlü müsünüz acaba? Neden nişanlınızdan daima bir maddi beklenti içindesiniz?
Çok üzüldüm nişanlınıza.

Kafam çok karıştı.Senin çok trip attığını düşünüyorum.Almış hediyeyi erkeklerin çoğu bu işlerde başarısız.Bizlerde de beklenti yüksek olunca hüsran oluyor.

Eşine takılan altınları alacaklarmış ya,aynısı bana da oldu.Kv siz alırsanız gelen davetiyeleri siz ödersiniz,gidersiniz demişti.Çok şaşırmıştım.

Sonuç olarak almadık eşime takılanları.3 seneye yakn oluyor bakıyorum da durumları müsait değil zaten.Aldıkları altınları da borçları ödediler.

Bi De o birbirinize kullandığınız kelimeler çok yıpratıcı,kabul edilebilir değil.Evlenmek eşyaların tam olması,herşeyin güzel olması değil.Hepsi bitecek 2niz kalacaksınız

Off prenses sonunda çileden çıkardın çocuğu. Dedik sana dimi?
Kusura bakma da o hakaretleri zaman içinde hep kendin hakkettin.

Arabanın kapısını açtırmak, sandalye çektirmek de ne? Yapsa neyse de yapmıyorsa trip atmak ne biçim bir düşünce..
Adamın senin uşağın mı? 17.yy. da mı yaşıyorsun?

25 binlik salon talep etmek ne absürd istek. İstenecek insan var istenmeyecek insan var.
Belki de ailesi anladı senin ne sendromlu kaprisli olduğunu da sınır koydu?

Sevabına ver şu nişanlınının telefonunu da uyarayım "kardeşim bu kız başını yiyecek senin bırak bu işin peşini" diye..

Garibim şu hayatta anneden yüzü gülmemiş inşallah hayat arkadaşından güler. Ama seninle olmaz bu iş..
Eziyet ediyorsun çocuğa. Bırak peşini..

Bir oğlum var yeminle korkuyorum senin gibi birine aşık olur diye..

Neyse aradı şimdi çok kötüyüm söylediklerimin hiçbir şekilde özrü olmaz hiçbir şey söylediklerimi telafi etmez birbirimizi çok seviyoruz, birbirimizi daha fazla kırmayalım
zaten bize kendimizden başka kimse zarar vermez dedi

bu üstüne gitmemiş halin mi?
merak ediyorum ne mantıkla ben başka biriyle konuştum dedin?

yine başa dönüyorsunuz yani
yazık valla
sorunlarınızın çözümünü bulmadan sadece ve sadece üstünü kapatıyorsunuz
sonunuzu iyi görmüyorum

ben ömrümde böyle kaprisli bir insan görmedim, sinirlerim bozuldu hepsini okumadım. Allah adama gani gani sabırlar versin.

Yani bi de o mu aradı özür diledi, üzüldüm çocuğa .Kendinize gelin sizde, cidden sizi çekebilecek başka bir adam bulamazsınız.

Ay benimki de kazak wldi ama hic boyle dusunmemistim sicacik giyiyorum bence siz abartmissiniz baya birde baskasiyla konustum demekle sivamissiniz iyice adam daha gelio bide ozur diliyor ustelik

Bu ne ya beş bin verdi dişlerimi yaptırdım, pasta almadı, tl yüklemedi, nişanlısı kardeşime telefon aldı... hayatınız para olmuş. Değer yargılarınız böyle basit şeyler mi bir tartın kendinizi şöyle silkinin derim. Nişanlımdan da dişlerimi yaptırmaya para almam. Kendim yaptırırım param varsa. Siz daha ihtiyacınızı karşılamaktan acizken adamdan size lüks sunmasını beklemeniz doğru mu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…