Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaa yapmayın ama yemek, çiçek kıyafet nedir? bu ne basitlik? hani nerede pırlantalar elmaslar? konu sahibi onlardan bahsediyor ay sinirim bozuldu

Siz dogum gununde kiyafet yerine telefon bekliyodunuz galiba ipohone x falan adam kutlamis cicek gondermis hediye de almis. Bencede siz zengin koca ariyosunuz bosuna oyalamayin cocugu cildirtmissiniz resmen yazik

Ya böyle yorumlar yapılmasını hiç hoş bulmuyorum ama ben buradan dayanamadım. Adam ne yapsın.. siz ne yapıyorsunuz Kendinizde misiniz . Sonunda böyle bir adamı bu hale getirmişsiniz

ama ben başkasıyla konuşmadım ki

Ay yok artık bu ne.. Adamın bu kadar ustune gıttınız ve hala sizin yanınızda mı. Siz bu adamı kacırmayın bence baskasına bunları yapamazsınız cunku

ama başkasıyla konuşmadım ya nasıl inanır

kıskanmıyorum, normali bu değil mi zaten yani neden benim nişanlım da böyle davranmıyor

“ben de dedim ben başkasıyla konuştum
boş bir şeydi belki ama bunu hak etmedim
ne diyorsun sen ya dedi
evet dedim... bana ilk zamanlar sen beni aldatsan seni bırakmam diyordun o zaman sen de ibnesin dedim”

Bunları demişsiniz. İyi bir psikolog bulup terapi almanız gerekiyor. Hakaret olarak söylemiyorum. Cidden psikoloğa gidip hepsini anlatmalısınız. Nişanlınızla ilgili ne yaparsınız bilmiyorum, onu da danışırsınız. Ama sizin öncelikli olarak kendinizle ilgili olan sorunu halletmeniz gerekiyor. Bana inanmayabilirsiniz, kendi seçtiğiniz psikoloğa anlatıp, fikrini sorup, teyit edin.

https://www.instagram.com/p/BqMzqmKFodQ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=165pocph20wgu
Bunun gibi olmuş sanki sonra i...ler k..lar
Aşk parayla ölçülecek kadar ne zaman ucuzlaştı anlamıyorum.

5bine komple agız yapmıslar sanırım dolgunun 200tl oldugu su günlerde :)

acidim cocuga, bu simarikca sacma sapan tavirlariniza bile özür dilerim demis.

adami kiskirtip durmussunuz, tas olsa catlardi

Fazalsıyla hak etmişin bence ayrıl bu çocuğa yazık etme sen deger vermeyi maddi şeylerle ölçüyorsun sana iyi katlanıyor valla ben okurken katlanamadım sana

ağır olmuş ama süper olmuş doktorcum
yüreğine sağlık valla
Ama yavrum işin özeti bu değil mi ?
Sen aldatsanda ben seni bırakmam demek benim dediğim şeyin birden fazla kelimeyle anlatılmış hali.
Ben sadece adamın durumunu özetledim.

Bana bir erkek bunu dese sevgi nazariyla bakıyor demek ki demem, adam bildiğin godoş çıktı Rıza Baba der terkederim.

Valla esas size söylediği gerizekalı lafını hak eden o. Çok haklısınız sakin barışmayin. Daha da üstüne gidin bir şey derse.

pastaya güldüm Allah affetsin
ayrıca tek derdim para olsa nişanlımla ne işim var
ezik olsa bana bu hakaretleri etmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…