Nişanlısınin aldığı telefonu satan bir kadınla bu kadının kardes olmaması tuhaf olurdu zaten abdjajfhajd.
Ya adamın hakikaten sen aldatsanda ben seni bırakmam demesine takıldım ben :)))
Bu nasıl katmerli godoş olma hevesidir abi çözemedim ben.
Ama dur hakkını yemiyim en azından kaşar demiş.
Neyin kafası ya bu
Öyle deme yaaaa,
'ne yaparsan yap ben zaten senden ayrılamam. Ama sen yine de aldatma lutfen' diye bir cümle duymuştu benim kulaklarım,eski sevgilimden
bazı erkekler severler böyle saçma laflar etmeyi...
Konu sahibinin kız kardeşi de KK konusu açsa...
Abooov daha neler duyarız acaba
Aslında ben üşüyen prensesi çok seviyorum. Çoğu konuda kendini düzeltmeye çalışan, böyle olmaktan mutsuz bir kadın. Ama ne yapsa da boyle olmaktan , böyle düşünmekten kurtulamıyor.
Kesinlikle çocukluktan kalma bir travması var böyle olmasında. Belki önceki konularındaki gibi ezilen bir anneyle büyümesi ve öyle ezilmemek icin tam tersi bir kabuğa bürünmesi olabilir sebep.
Belki de yasadigi çevre adeta bir 'gelin evi' programıdir. Herkesin esyasiyla-altiniyla-kocasiyla övündüğü.. böyle bir toplumda kala kala o da böyle bir kadın olmuştur. Adam ne yapsa 'ama bilmemkimin kocası daha iyisini yapmış' diye kinleniyordur .
Ama bilmediği şey o 'bilmemkimin' de margarin reklamı gibi hayatının içine bakılırsa bir sürü sorun yaşadığı , hatta KK'ya konu açsa hepimizin ahlayacaği vahlayacaği gerçeği :)))
Her gördüğüne inanmamak lazim...
Bu arada üşüyen prenses sözde ve nişanda erkek tarafı misafir gibi gelir oynar gider. Tamamen kız tarafının sorumlulugundadir. Buna sinirlenerek birşey yok...
Adamın başında koşturacak anne yok,masraflara ortak olacak baba yok. Hala da 'isterim de isterim' diyorsunuz.
Daha ne yapsın adam? Bir dünya borca sokun isterseniz. Ne olacak? Evlenince siz darboğaza gireceksiniz. O düğünün parasını nisanliniz mi ödeyecek sanıyorsunuz? Onun düğün için çektiği krediyi BERABER ödeyeceksiniz. Siz de evde kemer sıkacaksınız. Böyle düşünüp isteklerinizi biraz kısmaya çalışın
Ayrıca maaşının o katını bir günlük düğüne ödemek ki senin hayalin? Neden bu kadar küçük düşünüyorsun? Daha sade hatta ucuz bir düğün yapıp o paranın yarısıyla phuket adalarına, hadi daha ucuz olsun Rusya'ya falan balayına gitmeyi düşünmüyorsun?
'millet benim düğünümü konuşsun' diye düşünüyorsan inan ki senin çevre böyle şeyleri daha uzun konuşur. Sonuçta herkes düğün yapıyor :))
Ayrıca hayatının en güzel deneyimlerinden birini yaşarsın