- 12 Aralık 2017
- 3.067
- 3.399
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Bence siz ailecek bir tuhafsiniz. Uzun vadede kardeşinizin de sizin de mutlu olmanız imkansiz(bu arada kız kardeşime nişanlısı 3 tel aldı 2sini kırdı birini sattı şimdi tekrar almış hem de üst model telefonlar tamam çocuğun durumu iyi ama o da ders verebilirdi yani ben mi çok değersizim anlamıyorum)
ama bu ay göndereyim mi demedi,ders verecekmiş53 mesaja kadar okuyabildim. sağlıklımısınız? kolumu tuttu şiddet paket yapmadı aç da bırakır. onu dedi olmadı bunu dedi yapmadı.. yazık adama lütfen ayrılın. adam elinden geleni yapmış ama yaranamamış ki size yaranabilir mi bir insan evladı orası biraz şüpheli.
adam size defalarca para göndermeyi teklif etmiş kabul etmemişsiniz ama 30 tl nasıl yüklemez diyorsunuz. şaka mı yapıyorsunuz?
Nişanlısınin aldığı telefonu satan bir kadınla bu kadının kardes olmaması tuhaf olurdu zaten abdjajfhajd.Bence siz ailecek bir tuhafsiniz. Uzun vadede kardeşinizin de sizin de mutlu olmanız imkansiz
gözüm kapalı güveniyorum diyordu, onu deyince birden ne diyorsun sen ciddi misin diyor e hani güveniyorduSiz niçin ben başkasıyla konuşuyorum deme gereği duydunuz?
Nişanlısınin aldığı telefonu satan bir kadınla bu kadının kardes olmaması tuhaf olurdu zaten abdjajfhajd.
Ya adamın hakikaten sen aldatsanda ben seni bırakmam demesine takıldım ben :)))
Bu nasıl katmerli godoş olma hevesidir abi çözemedim ben.
Ama dur hakkını yemiyim en azından kaşar demiş.
Neyin kafası ya bu
öncelikle karakteriniz mide bulandırıcı.
sonra, nişanlına başkasıyla konuştum demişsin adam sana kaşar demiş, vay nasıl der diyosun.
ama yaptıysan da yapmadıysan da bunu söylemek tam anlamıyla kaşarlık oluyor.
yalnız nişanlın ibne değil godoş gavat falan gibi bir şey oluyor, hakaretleri karıştırmayın.
kardeşine söyle nişanlısının aldığı yeni telefonu da sana versin de sen kır, bir yerlerin soğur belki.
allah nişanlının yüzüne bakar da inşallah ayrılırsınız.
ama bu ay göndereyim mi demedi,ders verecekmiş
hayır parasında değilim düşüncesizliğindeyimAyh okudukca sistim
Erkeklere seslenis yapmak istiyorum
Eyy erkekler,lutfen bir kadin ugruna kendinizi paspas etmeyin
Adamdaki sansa bak 5000e dis yaptirmis kiymetli kizimiza sonra 30 tl atmadi diye kotu olmus.
Ozetle yaranamazsinizbosuna mesai harcamayin boyle para avcilariyla
Edit: parasindasin iste kimi kandiriyorsun sevgili konu sahibi
öyle olsaydım peşimdeki hakimin teklifini kabul ederdimYa siz ne kadar paragöz, ne kadar şımarık bir insansınız. İnşallah evlenip, adamın başını yakmazsiniz. Beklentilere bak, konuşmalara, hakaretlere bak. İnsanı çileden çıkartan sonra da nasıl böyle yapar yeaa diye sizlanan bir insansınız. Olgun değilsiniz. Kendinizi ne sanıyorsunuz, hiç anlamadım. Ben olsam arkama bile bakmadan kacardim. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, saçma sapan trip çekmek için değil. Düşman başına!
Nişan ve söz kıza aittir zaten sizinkiler yapmalıydı nişanlının ailesi değil kızıcaksan kendi ailene kızmalısıngözüm parada falan olsa ailesinin yaptıklarını kabul etmezdim
ne sözde ne nişanda 1 lira destek olmadılar her şeyi nişanlım yaptı
ne bayramlarda bir şey gördüm
ne nişan bohçası
ağır olmuş ama süper olmuş doktorcumKendisine ben başkasıyla konuştum yeah diyen bir kadını çeken ve üstüne arayip ozür dileyen bütün erkeklerin ..........
Kaldiriyorsunuz söyle ergenlerin g.... lerini sonra kendilerini premmmses sanıyorlar.
Şu konuda tek mantıklı olan şey pasta.
En azından pastaligini yapmış. Güzel oynamış hayattaki yerini.
Flash tv ayarindaki korkunç nişanlı oyunculugunuz ise Sarı Bıyık abimize taş çıkarır nitelikte.
Bak bak bir de adamı dusunuyormus. Itiraf et kurtul işin gücün para para para.
Ondan adamı eşşek yerine koyuyorsun.
Ayrıca sen beni aldatsan bile ben seni bırakmam diyen adama bizim halk dilinde godoş derler biliyor muydun ?
Hatta katmerli olan cinsine de Ala g....t !
Hangi tür bu adam onu çözemedim, inşallah ilerleyen konularında tam teşhisi koyabilirim.
Hakikaten adam çok meyilli demek ki, Sen de nasıl olsa önümde ne dersem diyeyim ezik bir eşek var ve zaten maddi durumu da iyi değil en iyisi hincimi böyle alayım tribinde tribünlere oynuyorsun ama burada kimse bunu yemez bebeğim
Ne diyelim ki daha ölün mutluluktan sjfhsjdbs.