Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
53 mesaja kadar okuyabildim. sağlıklımısınız? kolumu tuttu şiddet paket yapmadı aç da bırakır. onu dedi olmadı bunu dedi yapmadı.. yazık adama lütfen ayrılın. adam elinden geleni yapmış ama yaranamamış ki size yaranabilir mi bir insan evladı orası biraz şüpheli.

adam size defalarca para göndermeyi teklif etmiş kabul etmemişsiniz ama 30 tl nasıl yüklemez diyorsunuz. şaka mı yapıyorsunuz?

Bence siz ailecek bir tuhafsiniz. Uzun vadede kardeşinizin de sizin de mutlu olmanız imkansiz

Adam dişinize 5 bin lira vermis de 30 liralık kontöre gelince mi sizden sakınacak. Valla cok kaprisli ve sinir bozucu davranmışsınız okurken içim şişti.

Bu konuyu eşi tripli nazlı diye şikayet eden erkeklere okutup bak neler var şükret haline demek istiyorum.

Bir defa altın isteme olayına biraz karşı olsam da madem ilerde ev alırken tüm altınlarım gider diyorsunuz set size hatıra kalabilecek bozulmayacak bir şey, set aldırıp gerekirse üç beş bilezik eksik aldırın.

Adam doğum gününüzü hatırlamış yemeğe götürmüş, çiçek yollamış daha ne yapsın Allah aşkına. Çoğu kişi burda kocam yada sevgilim doğum günümü unuttu diye konu açıyor. Adam hiç kıyafet almasa bile yolladığı çiçekle sizi yemeğe çıkarması yeter onu düşünmüş en azından .
Valla cok şımarıkça geldi davranışlarınız, evlenecek yaşta değil de sanki ergen liseli kız gibi habire adamın sinir katsayınızı ölçmüşsünüz davranışlarınızla.

Adamın üstüne gidip resmen size hakaret edene kadar uğraşmışsınız.

ama bu ay göndereyim mi demedi,ders verecekmiş

Bence siz ailecek bir tuhafsiniz. Uzun vadede kardeşinizin de sizin de mutlu olmanız imkansiz
Nişanlısınin aldığı telefonu satan bir kadınla bu kadının kardes olmaması tuhaf olurdu zaten abdjajfhajd.

Ya adamın hakikaten sen aldatsanda ben seni bırakmam demesine takıldım ben :)))
Bu nasıl katmerli godoş olma hevesidir abi çözemedim ben.

Ama dur hakkını yemiyim en azından kaşar demiş.

Neyin kafası ya bu

öncelikle karakteriniz mide bulandırıcı.

sonra, nişanlına başkasıyla konuştum demişsin adam sana kaşar demiş, vay nasıl der diyosun.
ama yaptıysan da yapmadıysan da bunu söylemek tam anlamıyla kaşarlık oluyor.
yalnız nişanlın ibne değil godoş gavat falan gibi bir şey oluyor, hakaretleri karıştırmayın.

kardeşine söyle nişanlısının aldığı yeni telefonu da sana versin de sen kır, bir yerlerin soğur belki.

allah nişanlının yüzüne bakar da inşallah ayrılırsınız.

asdfghjkl

İlk defa kötü yorum.yazıcam siz gözü doymazssiniz. Esin olacak kişiyi sürekli biriyle kiyaslarsaniz o ne yaparsa yapsın eksik göreceksiniz.
Ben eşimle nisanliyken kötü bir telefonum Vardi ve arkadaşlarım aldir nisanlanina tel dedi. Asla aldırmam dedim evlendik ve telefonum bozuldu,eşime bile çaktırmadan kardeşim.bana telefonu verdi kendine telefon aldı. Çünkü o sıra düğün oldu ve borçlarımız vardı.
Gelgelim ben bu eşimde herkes dahil parasal maddi yönden beklentiye girmem esimden bile 2 sene oldu daha yeni daha rahat para istiyorum.
Sizle evlilik sürmez malasef evlilik insanı hani derler ya geçim insanı değilsiniz
Şu hayatta çok nadir insanların düğünleri istediği gibi olmuştur.
Benim çoğu istediğim şey olmadı. Ama bikere söylenmedim gerek yok.
Mutluluk hediyeyle parayla olmuyor.

Muhtemelen baya güzel bi kızsın, ya da nişanlın o kadar çirkin ve yokluktaki sana bu kadar katlanıyor..

Ama sana önemli bi bilgi vereyim güzel kardeşim. Erkekler için senin fiziki güzelliğinin değeri elde edinceye kadar. Evlenip yatağına girdikten sonra 3-5 aya bütün büyün bitecek ve geriye güzel huyun suyun kalacak. Yazdıkların kadarıyla da sende bunlar pek olmadığından, bu kafayla gidersen 1 seneye boşanırsın güzel kardeşim. O yüzden boşver altını, kontörü, telefonu, eşyayı, karakterine yatırım yap..

ama bu ay göndereyim mi demedi,ders verecekmiş

Bakın ben 2 yıldır evliyim, çalışıyorum eşimden para almıyorum. adam size paranı idareli kullan demiş kaç yaşında kadınsınız bunu illa biri mi demeli? karanlıkta göz kırpmışsınız adamın anlamasını bekliyorsunuz ki bence beklentiniz çirkin.

tekrar ediyorum nişanlınızdan ayrılıp adamı huzura erdirin zira sizinle hayat geçmez kusura bakmayın.

hayır parasında değilim düşüncesizliğindeyim

yine usuyenprenses yine tripler büyütmeler uzatmalar
takmışsın yine farkında mısın o lafı etmeyecekti de etmeyecekti....

iyi çekti bu adam seni iyi sabretti hiç kusura bakma
kimi insanlar da bir huy var 10 iyilik yaparsın 1 kez bişey yapmazsın
bütün iyilikler unutulur kötülükde takılı kalır
sende o insanlardansın malesef

öyle olsaydım peşimdeki hakimin teklifini kabul ederdim

gözüm parada falan olsa ailesinin yaptıklarını kabul etmezdim
ne sözde ne nişanda 1 lira destek olmadılar her şeyi nişanlım yaptı
ne bayramlarda bir şey gördüm
ne nişan bohçası
Nişan ve söz kıza aittir zaten sizinkiler yapmalıydı nişanlının ailesi değil kızıcaksan kendi ailene kızmalısın

Bu cocugu kacırma bunca tribine ragmen senle devam ediyo böylesini bidaha bulamazsın
Cocugada Rabbim bol bol sabır versin
Cok zor birisin cok

ağır olmuş ama süper olmuş doktorcum
yüreğine sağlık valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…