Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama ne olursa olsun o lafı kullanmaması gerekirdi,sakinliğini korusaydı

sen başkasıyla konuştum diceksin hakettin diceksin lafı yiyince de o lafı kullanamaz diyeceksin.

kusura bakmayın ama hareketleriniz o kadar gıcık ki buradan sinirlendim.
kapsis, bişey beğenmeme, hep fazlasını isteme, başkalarıyla kıyaslama, savurganlık, kışkırtma, ve hep karşı taraftan abartılı beklenti içinde olma..

hepsi sizde var. ben karşı tarafı haklı buldum kusura bakmayın.

ama ne olursa olsun o lafı kullanmaması gerekirdi,sakinliğini korusaydı
Hangi köyün prensesisin? Çok üşüdüğüne göre İskandinav ülkelerinden birinin...
Bu yaptıklarına hiçbir insan katlanamaz.
Sakinliğini sen bir gün korudun mu?
Hayır, her fırsatta ağzına geleni söyle,karşındaki daha çok üzülsün diye onu en çok kıracak kelimeleri seç, bir olayı alttan alma,
Sonra da 'o lafı kullanmamasi gerekirdi'
Pardon da senin nişanlına başka biriyle konuştuğunu soylegin cümle çok kullanılması gereken bir cümle miydi?
O sana durduk yere 'ben başkasıyla konuştum
boş bir şeydi belki ama bunu hak etmedim' deseydi sen ona ne söyleyecektin? Yüzünü gözünü çırmalardin , yüzüğü ona yuttururdun kesinlikle ...
Bir harekette bulunurken asla 'bana soylenseydi' diye düşünmüyorsun,tüm davranışlarından bencillik akıyor.
Yazımi bir turk deyişiyle bitiyorum: 'her istediğini söyleyen, istemediğini işitir'

Okurken gerçekten ruhum daraldı bu kadar trip atmak zor olmuyor mu. Sizin 25binlik düğün salonunu o istedi diye tutamadım demeniz marifet değil adamın durumu yoktur siz sonuçta evleneceginiz adamin durumunu bilmiyor musunuz. Tavırlarınız davranışlarınız bana o kadar uzak ki empati kuramıyorum. Kız kardesinizle onun nişanlısıyla bile kendi ilişkinizi kiyasliyorsunuz bu normal birşey mi. Değer vermenin ölçütü size göre maddi anlamda birşeyler almak mi. 10 tane bilezik istiyorsunuz ama sanki 2 kilo un istemiş gibi bir tavrınız var o kadar değersiz görüyorsunuz ben sizi anlayamadım. Saygi üzerine kurulu bir ilişki istiyorsanız neden ben baskasiyla konustum diyorsunuz siz nisanliniza onu aldattiginizi soylemissiniz resmen sonra da karşılığında gelen hakarete hakaretle karşılık vermişsiniz. Madem saygı görmek istiyorsunuz o zaman kendiniz de saygi göstermelisiniz. Tavırlarınız davranışlarınız çok simarikca geldi bana. Kusura bakmayın ama hatayı sizde buldum nisanlinizin sizi memnun etmesi gerçekten imkansız bu sekilde davranirsaniz evlenseniz bile işiniz zor demedi demeyin

başkasıyla konuştum ne demek yahu anlamadım evliliğe hazır olduğunu düşünmüyorum bence biraz zamana ihtiyacın var... şayet evlnırsen bu adam sana çok çektirecek çünkü adamı bunaltmışsın ımzayı atınca iş bitecek...

Para para para, konunun özeti.

Adamı rahat sömüremediğiniz için bu kadar kötü davranıyorsunuz.

Düşüncelisiniz ama her masrafı adama yıkmak için elinizden gelen çirkefliği yapıyorsunuz.

Ayrıca kardeşinizin nişanlısını kıskanıp kıyaslamanız çok ayıp.

Kendisine ben başkasıyla konuştum yeah diyen bir kadını çeken ve üstüne arayip ozür dileyen bütün erkeklerin ..........

Kaldiriyorsunuz söyle ergenlerin g.... lerini sonra kendilerini premmmses sanıyorlar.

Şu konuda tek mantıklı olan şey pasta.

En azından pastaligini yapmış. Güzel oynamış hayattaki yerini.

Flash tv ayarindaki korkunç nişanlı oyunculugunuz ise Sarı Bıyık abimize taş çıkarır nitelikte.

Bak bak bir de adamı dusunuyormus. Itiraf et kurtul işin gücün para para para.
Ondan adamı eşşek yerine koyuyorsun.

Ayrıca sen beni aldatsan bile ben seni bırakmam diyen adama bizim halk dilinde godoş derler biliyor muydun ?
Hatta katmerli olan cinsine de Ala g....t !
Hangi tür bu adam onu çözemedim, inşallah ilerleyen konularında tam teşhisi koyabilirim.

Hakikaten adam çok meyilli demek ki, Sen de nasıl olsa önümde ne dersem diyeyim ezik bir eşek var ve zaten maddi durumu da iyi değil en iyisi hincimi böyle alayım tribinde tribünlere oynuyorsun ama burada kimse bunu yemez bebeğim

Ne diyelim ki daha ölün mutluluktan sjfhsjdbs.

Son düzenleme:
Ay ne sizin bu triplere çocuk gibi bence evlenmeyin siz tamamını okuyamadım bile sen adama başkasıyla konuştum dersen oda sana kaşar der normal zaten aldatsan da ayrılmam demek gerçek değil her erkek aynıdır kaldırmaz aldatilmayi geniş değilse tabi ayrıca öyle dedi diye aldatana mi onu merak ettim ben

Size 5000 tl ye diş yaptırmış, 30 tlyi sizden sakındığını zannetmiyorum, aklına gelmemiştir göndermek belki o anda, olabilir aklına gelmeyebilir. Bunun için fazla trip atmışsınız, ayıp etmişsiniz, yok eskiden kapımı açardın diye tripler fln. Böyle bir şeyin tatlı sert şekilde şaka yollu lafı edilebilir ama ciddi ciddi trip atılmaz. Daha sonra ben biriyle görüştüm demeniz, aranızdaki hakaret dolu kavganın başlamasına sebep olmuş. Çok zor bir insansınız.

Okumaya üşenenler için özet:
Parasında değilim (para istiyorum para paraaaa)
Amacım para değil (para atın üstümeeeee)
Para mühim değil (kontür istiyorum dişime 5000 istiyorummmm)
Sadece Mutluluk önemli (düğün salonu istiyorum en pahalısındannnn, bikezikkk istiyorum...)

Buraya kadar olan kısmı konunun özeti.. Nişanlın kendisine bir iyilik yapsında senden bir an önce kurtulsun... Çekilecek dert değilsin sen.
Ayrıca o mu sen mi bunu söyledin tam olarak anlamadım ama *iki gün başkasıyla konuştum* lafı nedir Allah aşkına?? Direk ayrılık sebebi,net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…