Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim ömür törpüsüsün. Çocuk çok bile dayanmış sana.

Gözün parada. Kendini içten içe değersiz görüyorsun, o yüzden maddi şeylerle kendi değerini ölçüyorsun.
gözüm parada falan olsa ailesinin yaptıklarını kabul etmezdim
ne sözde ne nişanda 1 lira destek olmadılar her şeyi nişanlım yaptı
ne bayramlarda bir şey gördüm
ne nişan bohçası

Kusura bakmayın lütfen ama çocuğun üstüne çökmüş kabus gibisiniz. Ne istekleriniz bitiyor ne de dengesiz tavırlarınız. Önce çocuktan gelen hiçbir yardımı kabul etmiyorsunuz, sonra kendi düşünüp size TL yüklemedi diye olay çıkarıyorsunuz. Evlenip bir ömrü beraber geçirecek insanların arasında bu kadar para muhabbeti dönmesi hiç hoş değil, ilişkiyi yıpratan ve karşılıklı saygıyı azaltan bir durum. Ben gelin olacağım bir sürü şey istemeliyim her şeyin en iyisi en mükemmeli olsun diye değil, ben sevdiğim insanlar evleneceğim, ömrümün sonuna kadar onunda olacağım 3-5 altının, 5 sene sonra gözünüze demode gelip değiştirmek için can atacağınız 3-5 eşyanın peşine düşmemelisiniz. Nişanlınızın söylediği sözün asla kabul edilebilir bir yanı yok fakat ben bile buradan ne kadar bunaldığını görebiliyorum. Sizin yapmanız gereken iğneyi önce bir zahmet kendinize sonra çuvaldızı karşıdakine batırmak.

Ekleme: Özellikle doğum gününüzde aldığı hediyelere kulp takmanız çok yanlış, sonuç olarak o özel gününüzü es geçmemiş değil mi? Son dakika veya değil bir şeyler için çabalamış, sizi düşünmüş ve hediye almış, daha ne istiyorsunuz ki? Sizde maalesef bir prenses sendromu var tercih ettiğiniz nick'ten de anlaşılacağı üzere. Her şey mükemmel olsun, her şeyin en iyisini en pahalısını en düşüncelisini siz hak ediyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz. Bence çok yanlış, nişanlınızın yeri geldiğinde sizi düşünüp yazmış olduğu bir not bile size yeterli gelmeli eğer gerçekten seviyorsanız ve karşınızdakinin de sizi sevdiğine inanıyorsanız.

aileler arada olmasa çoktan yapmıştım ama babama söyleyemiyorum
Yani cidden zor bir insansiniz. Olumsuz yorum yapmayi sevmedigim ve sizi kırmak istemedigim icin yorumumu silmistim ama madem alintilamissiniz nolur bi çeki duzen verin kendinize. Seviyorsaniz ona gore davranin adama eger sevmiyorsaniz birakin yoluna gitsin yaziktir cidden

iki tarafta yanlış ve çirkin davranmış konuşmalar çok daha çirkin... sizin nisanlınızdan telefonunuza kont yüklemesini beklemeniz çok ayıp yüklemediği için açta bırakırsın lafınız çok komik ... zengin koca istiyorsun lafı yanlış ama söylemleriniz beklentilerinizden bunu düşünmesi de normal... neresinden tutsanız elinizde kalir bundan sonra bu ilişki

ya ben altını ev alıcaz diye istiyorum,yoksa takmıcam ki zaten sevmem öyle şeyleri
ya o da diyor benim tek hayalim seninle aynı evin için de yaşamak,senin hayallerin ev eşya

annem de dedi sen ona muhtaç mısın niye öyle dedin haksızsın

Ayh okudukca sistim

Erkeklere seslenis yapmak istiyorum
Eyy erkekler,lutfen bir kadin ugruna kendinizi paspas etmeyin

Adamdaki sansa bak 5000e dis yaptirmis kiymetli kizimiza sonra 30 tl atmadi diye kotu olmus.

Ozetle yaranamazsinizbosuna mesai harcamayin boyle para avcilariyla

Edit: parasindasin iste kimi kandiriyorsun sevgili konu sahibi

Nisanlı kızsın,esyalar alınmış düğün konuscagınız yerde;kızınca adama ben başkasıyla konuştum mu diyorsun?
Bayağı asmıssınız siz,zirvede bırakın bence.
O çocukta seni hala arayıp özür flaan dilerse pii onun adamlığına.

Ya siz ne kadar paragöz, ne kadar şımarık bir insansınız. İnşallah evlenip, adamın başını yakmazsiniz. Beklentilere bak, konuşmalara, hakaretlere bak. İnsanı çileden çıkartan sonra da nasıl böyle yapar yeaa diye sizlanan bir insansınız. Olgun değilsiniz. Kendinizi ne sanıyorsunuz, hiç anlamadım. Ben olsam arkama bile bakmadan kacardim. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, saçma sapan trip çekmek için değil. Düşman başına!

adamı resmen delirtmişsiniz, geliyor sizden özür diliyor bir de çoğu erkek bunu yapmaz
size kötü bir kelime kullanmış hata yapmış ama siz kışkırtmışsınız, ben başkasıyla konuştum demişsiniz ben yanlış mı okudum?
yazdıklarınız ergen muahbbetleri, kusura bakmayın
ve evet bence de zengin koca arıyorsunuz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…