Şampuan ve Saç Kremleri asla bu şampuanı kullanmayın diyenler buraya..

Kız urban care'ın collagen serisinin saç serumunu denedin mi? Kokusu cok güzeldi böyle sakız gibi bi alasım geldi bugün ama araştırmadan almayım diye tuttm kendimi:KK45:
ay ben de bunu almayı düşünüyorum arganlısını kullanmıştım çok memnun kalmıştım bu bir de özellikle yumuşatma vaadi olan.. bunun pembesi var ya bir de keratinli olan, cosmeticada ay sonuna kadar devam eden müthiş kampanyalar var bilmem kaçıncı yıllarını kutluyorlarmış neyse o pembesini 8.50 ye gördüm kaptım hemen diğerleri 18.50 ydi yine gratisteki fiyat.. 8.50 ne ya resmen mağazada oha falan diye bağırdım.. :KK48:

ay ben de bunu almayı düşünüyorum arganlısını kullanmıştım çok memnun kalmıştım bu bir de özellikle yumuşatma vaadi olan.. bunun pembesi var ya bir de keratinli olan, cosmeticada ay sonuna kadar devam eden müthiş kampanyalar var bilmem kaçıncı yıllarını kutluyorlarmış neyse o pembesini 8.50 ye gördüm kaptım hemen diğerleri 18.50 ydi yine gratisteki fiyat.. 8.50 ne ya resmen mağazada oha falan diye bağırdım.. :KK48:
Cidden mii cosmetica ay acaba izmirde var mıdır..18,50 bana fazla gelmişti almadım o yüzden araştırmadan. Pembesini alacaktım sonra keratinli ürünlerin yumuşatmadığını düşünerekten maviyi alayım diye düşündüm bilemedim ayy

Cidden mii cosmetica ay acaba izmirde var mıdır..18,50 bana fazla gelmişti almadım o yüzden araştırmadan. Pembesini alacaktım sonra keratinli ürünlerin yumuşatmadığını düşünerekten maviyi alayım diye düşündüm bilemedim ayy
canım bilmiyorum ki valla ya bir araştır bakalım vardır belki.. aynen ben de öyle düşündüm ama saçımın da keratine de ihtiyacı var iyi gelir diye düşündüm.. bir de 8.50 lira ya çok uyguuunn.. :KK49:

canım bilmiyorum ki valla ya bir araştır bakalım vardır belki.. aynen ben de öyle düşündüm ama saçımın da keratine de ihtiyacı var iyi gelir diye düşündüm.. bir de 8.50 lira ya çok uyguuunn.. :KK49:
Aynenn asırı uygubmus valla bulursam kaçırmam. İnternet sitesine baktım ama stokta kalmamış.. İnşallah mağazası vardır. Sen izmirde mi yasıyordun

tatlım ben ani bir kararla urban careden vazgecip, morfose'un silk serumunu almaya karar verdim,hatta aldım :KK53: sence iyi bi karar mı vermişim o_O
valla bilmiyorum ki canım silkserumu ben çok beğendim hatta yine alacağım elimdekiler bitsin ama urbanı daha açmadım kullanmadım nasıl bir etkisi var bilemeyeceğim şimdi..

Dove, clear, ipek bence bunlar hiç iyi değil. Bir de sürekli reklamı yapılan hobby şampuanı kullanmadım ama iyi olduğunu düşünmüyorum var mı kullanan ?

Gülsarayının bi yeri vardı orada. Ama içinde silikon vardı. Merak ettim acaba faydası olur mu ?
Gülsarayının istanbulda şubesi varmı canım sitesinde şubeler kısmıda yok bulamadım ben. Gül özlü herşeye bayılırım :KK200: kendi sitesinde içeriğide yazıyor silikon var ama paraben yok yinede denemek isterdim şahsen :)

Back
X