Şampuan ve Saç Kremleri asla bu şampuanı kullanmayın diyenler buraya..

sertleştirmiyor mu sabunlar saçınızı benımkını mahvediyor ben de isterdım sabunla yıkamak ama alısırken de kalan saçlarımdan olmak istemem
bak suyun altına tut saçını sbaunu ve suyu hiç kapatmadan yıka,anlatabıldınmı,öle yaparsan röfleli saçalrım bıle yumaşa yanı,ama susuz yaparsam kazık gıbı

bak suyun altına tut saçını sbaunu ve suyu hiç kapatmadan yıka,anlatabıldınmı,öle yaparsan röfleli saçalrım bıle yumaşa yanı,ama susuz yaparsam kazık gıbı

arada bir sabun denemek lazım..ardıç katranı sabunu da yumusatıyor dedıler iyice bir araştırayım teşekkürler

kuzum bana da burdan bır arkadaş yves rocher şampuanlarını önerdi jojoba yaglısının tüm serisine onca para verdim...

parası onemlı değil ama saçlarım gunde en fazla 10 tel dokulurken sımdı neredeyse 150 tel dokuluyor...resmen tedavı ettırıcem yogun bır bakımla
Allahtan cok ıyı bakıyorum da kahrolası sampuanı çöpe atınca duzelmeye basladı..demek kı neymıs kımsenın önerisine uymucaz kendı kararımızı kendımız vericez :KK43:

ıcınde sılıkon yokmus da paraben yokmus da taranmayan sert saç bu sefer de yolunarak dokuluyor :'(
Bal bidonumm yves rocher dan bende hiç memnun kalmadım gerçektenn saç dökülmesi problemin ciddi bişeyse olmazsa bi eczaneden saç analizi yaptır bunların belli günleri oluyomuş saç analizi için sor bi eczaneye yapılıyomu nezaman gelir vs. diye araştır istersen ben öyle yaptım saç derimde baya birikinti olmuş benim tıkanmış bu yüzden de dökülüyomuş sarımsaklı şampuan kullandım toparladım baya saçlarımı sonrada otacıyla devam ediyorum şimdi :))

Bal bidonumm yves rocher dan bende hiç memnun kalmadım gerçektenn saç dökülmesi problemin ciddi bişeyse olmazsa bi eczaneden saç analizi yaptır bunların belli günleri oluyomuş saç analizi için sor bi eczaneye yapılıyomu nezaman gelir vs. diye araştır istersen ben öyle yaptım saç derimde baya birikinti olmuş benim tıkanmış bu yüzden de dökülüyomuş sarımsaklı şampuan kullandım toparladım baya saçlarımı sonrada otacıyla devam ediyorum şimdi :))

hunca kozmetık mı balım o ?
arkadasımdakı hunca sarımsaklı sampuan..sert yapmıyor mu, gercı yag spreylerıyle de takvıye ederız ıyı ıse ama bı ara elıdor dıyordun sen yenı sampuanları fena değil..hacımlı yaptı sacımı ama dırek atlamak ıstemedım

hunca kozmetık mı balım o ?
arkadasımdakı hunca sarımsaklı sampuan..sert yapmıyor mu, gercı yag spreylerıyle de takvıye ederız ıyı ıse ama bı ara elıdor dıyordun sen yenı sampuanları fena değil..hacımlı yaptı sacımı ama dırek atlamak ıstemedım
Doğa enerjisi serisimi hiiç aalıp da kullanmaya fırsatım olmadı biara elidor kullandım deli gibi evet :) ciddi bi saç dökülmesi sorunu yaşadım öyle böyle değil tavsiyeler üzerine bi naturway şampuan aldım otacının benim dediğim bana çok iyi geldi toparladım saçlarımı bu şampuanla dökülmem de kesildi saçlarımda çıktı baya uzattı balım :))

Doğa enerjisi serisimi hiiç aalıp da kullanmaya fırsatım olmadı biara elidor kullandım deli gibi evet :) ciddi bi saç dökülmesi sorunu yaşadım öyle böyle değil tavsiyeler üzerine bi naturway şampuan aldım otacının benim dediğim bana çok iyi geldi toparladım saçlarımı bu şampuanla dökülmem de kesildi saçlarımda çıktı baya uzattı balım :))

otacı bıtkı ozlu cok sert yaptı ama bılmıyorum kuzum ıyıce bı araştırayım =)

otacı bıtkı ozlu cok sert yaptı ama bılmıyorum kuzum ıyıce bı araştırayım =)
Yok naturway öyle sertleştirmiyo çok seviceksin bu şampuanı :) benimde 10 bitki özlüsü daha yeni bitti şimdi lily zambak özlü olanı kullanıyorum yeni aldım daha ilkkez kullandım ama ekstra bi yumuşak sağladı saçlarıma bundan daha çok memnun kaldım :)) kokusuda bi harika :)

Yok naturway öyle sertleştirmiyo çok seviceksin bu şampuanı :) benimde 10 bitki özlüsü daha yeni bitti şimdi lily zambak özlü olanı kullanıyorum yeni aldım daha ilkkez kullandım ama ekstra bi yumuşak sağladı saçlarıma bundan daha çok memnun kaldım :)) kokusuda bi harika :)

kız hangısını kullanıyosun karar ver butun otacıları denedın mı minnoş :D

kız hangısını kullanıyosun karar ver butun otacıları denedın mı minnoş :KK70:
hehe naturwayı ben 2 ay önce kullandım bitirdim 10 bitkilide 1 ay oldu kullanalı daha yeni bitti :))) şimdi lily aldım işte daha yeni onu kullandım ilk yıkamada hoşuma gitti yani :)) :KK48:

hehe naturwayı ben 2 ay önce kullandım bitirdim 10 bitkilide 1 ay oldu kullanalı daha yeni bitti :))) şimdi lily aldım işte daha yeni onu kullandım ilk yıkamada hoşuma gitti yani :)) :KK48:

haa lily olan zambaklı boyalı saçlar ıcınmıs..kremlı etkılıymıs onu bı bakıyım ben minik =)

Kutuda guzel kokuyor fakat yikayinca parfumle yikamis gibi. Sabah kadar oksurdum. Ve sacta yapis yapis kaliyor. Asla ve asla.alerjimi azdirdi.

aslında sıyah serısı cok guzel canlandırıyor benım de ınce telli ama ben zaten sıyah ve pembesınden basla kullanmam
nur@y cım onerdı lily şampuan aldım otacı..gayet iyi daha ne olsun

aslında sıyah serısı cok guzel canlandırıyor benım de ınce telli ama ben zaten sıyah ve pembesınden basla kullanmam
nur@y cım onerdı lily şampuan aldım otacı..gayet iyi daha ne olsun

Bende bitkisele döndüm artık. Otacı markasını bende çok sevdim. Şimdi Zeytinyağlı ve limonlusunu kullanıyorum. Saçıma en uygunu oydu. En azından kafam rahat bitkisel diye. Lily kremli bir şampuanı. Bende saç kremi yağlanma yapıyor. Alıştırmadım saç kremine ama güzel kokuyormuş dediğin.

Otacı'nın Lily şampuanını bende kullandım. Cook güzel bir sampuan, hem güzel kokuyor hemde saçlar yumuşacık oluyor.. elimdeki şampuan stoğu bitince tekrar otacı lily şampuana dönüş yapacağım ben :KK22:

Otacı'nın Lily şampuanını bende kullandım. Cook güzel bir sampuan, hem güzel kokuyor hemde saçlar yumuşacık oluyor.. elimdeki şampuan stoğu bitince tekrar otacı lily şampuana dönüş yapacağım ben :KK22:
Şampuan stoğu mu :KK48: Benim gibi biri daha :KK53:

Back
X