- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi benim_olan
aa gliss ondan sacımı dokuyor demek.onarıcı total serisini kullanıyorum.onarması guzel ama sacım tel tel dokuluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim incelik gösterip paylaştığınız için sanırım şu an en ön sırada dove alıyor inanın geçen gün bir markette büyük 700 ml şampuanını 700ml kremini 7.99 ytl veriyorlardı kampanyadaydı sizler önermediğiniz için şüpheli kaldım ve almadım.ama önceden kullandım ve tam tespit edemedim.şuan komili zeytinyağlı kullanıyorum ama saçımın sadece alın kısmımda kabuklanma kepek oluyor.bigün yıkamasam ense kısmım kaşınıyor annemde doveden çok memnun ama abdest alırken belki başını mesh ederken ıslak kalıyor ondan olabilir diyor kafam karıştı şampuanda saçımı yumuşacık yapıyor harikada bir kokusu var ama içime sinmedi nolur bu konudada sorun yaşayanlar kullananlar akıl versin.saçım kuru kalın telli birazda gür dalgalı acaba bide hiç denemediğim elidor kepeğe karşıyımı denesem..????
cleardan hic hosnut kalmadm dusta yüzümü bile yakıo içeriğinde ne varsa artık banyodan cıkınca gözlerm kıpkırmızı olurdu kullanmayın derm ii gelenlerde vrdır tabiki
şampunaımı? şimdilik buldum kızlar dalin bebe şampuanıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nzemuszemus
head&sohulders süperr
Şimdiye kadar bir çok şampuan denedim hala da içime sinen bişey bulamadım.Elidor,Panthene,Blendax dan saçlarıma verdiği görünümden dolayı memnundum ama dökülme var diye strese girip bıraktım(hep böyle yaparım en fazla 2. kutu bitince kafayı takarım saçlarımı döküyo diye değiştiririm:gitme:)
Dove yumuşak yaptı ama dolgunluk vermiyodu.Clear kesinlikle çok dandikti.Şu an Restorex kullanıyorum ikinci kutudayım ve değiştirmeyi düşünüyorum sebep yine dökülme.
Saç tipim normal bu arada.Eğer saçlarım dökülmese ya da dökülenlerin yerine saç çıkarsa şampuanlarla çok iyi anlaşırdık ama malesef bnm takıntım dökülme.
Son olarak çok önceden tresan kullandm bi ara dökülme yüzünden o da saçlarımı kazık gibi yaptı krem kullanmadığım için.Şu an kremiyle birlikte tresan kullanmayı düşünüyorum ısırganın hatrına.
imza : deneme tahtasıkaydirigubbakcemile3
oda yaramadı kokusu muhteşemdi ama keçe gibi yaptı saçımı açılmıyodu şimdi schauma deniyorum bakalım şimdilik iyi gibi sonuç