Söyledikleriniz benim için çok doğru hele ki bir öğretmen adayıyım henüz 21 yaşındayım. O da üniversite okuyor. Benim ondan önce hiç ciddi bir ilişkim olmadı birkaç platonik aşk yaşadım hepsi bu. Ama şu anki sevdiğim insanla 4 yıldır tanışıyoruz ve 1,5 yıl sevgililik yaşadık. İnanın çok mutluyduk ikimiz de. Onun düşüncelerini, davranışlarını kendimden bile olgun buluyordum. Beni kendine çok güvendirdi şimdiye kadar tek bir yalan ve yanlışını görmedim. Sahiplendi, kıskandı, sevgisini her türlü gösterdi. Ailesine bile ayrıldığımızı söylememiş çünkü beni ailesinin karşısına çıkaracakmış adı gibi eminmiş bundan. Giderken bol bol tembih etti kendine dikkat et, seni seviyorum unutma, döndüğümde bomba gibi olacağız, sadece özgürlük istiyorum doya doya eğlenmek istiyorum çok özledim dedi. Benim hiçbir suçum yokmuş sadece psikolojik sorunları varmış. Zaten son zamanlarda tanıyamıyordum sevdiğim insan bambaşka birine dönüşmüştü. Bana çok kırıcı laflar etti ama her şeyi alttan aldım sabrettim. Hala da ediyorum 4 ayı geçti ayrılık. Ben döndüğünde yeniden sevgili olacaz sanıyordum ama 3 kez buluştuk hasret giderdik ve hala ayrıyız. Bu nasıl dönmek ? En son 16 gün önce görüşmüştük bir daha da hiç yazmadı. "Bu yaptığım fedakarlık biliyor musun ? Senin için sensizliğe katlanıyorum" demiştim. " Ama ilerideki ilişkimiz için yapıyorsun bunu" demişti. İnanın ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. Çok mutsuzum. Buluştuğumuzda sitem ettim yokluğundan, düşünme bunları dedi. Mutlu olmaya çalış diyor bana. Seni seviyorum bunu biliyosun diyor. Buluşunca seviyor diyorum, vedalaşıyoruz ne arıyor ne soruyor. Milletin paylaşımlarını beğeniyor benimkini görüp geçiyor. Kız arkadaşlarının fotoğraflarını bile beğenmiş benimkileri beğenmiyor. İnanın tanıyamıyorum artık neye inanacağımı şaşırdım. Şuan buraya yazdığımı bilse, ben sizden cesaret alıp karşısına geçip bütün içimi döksem, sizlerin lafına inandığımı söyler, bana hiç inanmamışsın yazıklar olsun der çekip gider. Tek bir şeye inanıyorum evlenecek yaşta olsa kesinlikle böyle olmazdık, birlikte olurduk. Ama şuan gezme tozma, özgürlük peşinde. O yüzden bir ilişki istemiyor ve ben nasıl davranacağımı bilemiyorum artık