Meraba kızlar. Dün gece size bahsettiğim sevdiğim erkek, bi kız arkadaşıyla kafede etiket yapmış. Kızı tanımıyorum. Nasıl içim acıdı anlatamam. Ve her şeyi konuşmaya, 4 aydır ne çektiğimi yazmaya karar verdim. Sonuç, sevilmediğimi anladım...
Uzuuun bi mesaj yazdım içimde hiçbir şey kalmasın diye. Meraba diyerek söze başladım. Hiçbir şey şu yaşadıklarımı anlatmaya yetmiyor okurken ne hissettiğimi anla istiyorum, kelimeler yetmiyor. Seninle mutlu olacağıma inandım çünkü sen de beni seviyodun bana değer veriyodun bunu görüyodum. İyi ki senin sevgilin olmuşum beni öyle sevdin ki hayatımda bi erkeğe güvenmenin ve pişman olmamanın mutluluğunu yaşattın. Beni sahiplendin eşin gibi gördün ben de buna layık olmak için elimden geleni yaptım. Varlığına şükrettim küs yatsak bile ikimiz için dua ettim her gece. Asla sana zarar vermek, hayatını zora sokmak istemedim aksine sevgilin olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazır oldum. Sen de mutlu oldun benimle biliyorum. Ama ne yaparsam yapim hiçbir şey olduğu gibi kalmadı. Değiştin, değiştirdin bizi. Son zamanlarda bile bile kırdın üzüldüm kırıldım ama sabrettim seni kaybetmemek, ilişkimzi yıpratmamak için sustum. Yine de ne eski sevgin ne de eski neşemiz kalmadı. Sonra korktuğum oldu işte. Vedalaştığımız gün sana " sen iyi olana kadar ayrıyız değil mi ? Bana söz ver iyi olana kadar uğraşacaksın döndüğünde ilk mesajın tontonuuumm olacak" demiştim. Sen de söz veriyorum aynen bu şekilde dönecem sen eski sevgilini ben de eski tontonumu bulucaz demiştin. 4 ay geçti neden konuştuğumuz gibi olmadı ? Sırf senin mutluluğun için senden ayrı mutlu yaşamaya çalışıyorum. Seni o şekilde bırakıp gitseydim sen bekler miydin beni yoksa siler miydin hayatından ? Dört aydır canım yanıyor sadece üç kez gördüm seni. Senin mutluluğun için mutsuzum. Kendini topla geri dön diye bekledim. Düşünme bunları, mutlu ol hayatını yaşa diyosun seven insan sevdiği yanındayken mutlu olur, merak eder, özler, görmek ister, sahiplenir yalnızlık istiyosa bir iki hafta kafasını dinler ne bileyim... Sen o kızla kafedeyken ben 21 gündür nasılsın aşkım mesajını bekledim. Herkes sevdiği yanındayken mutlu ben neden senin yanında değilim ? Bensiz yaşamak istiyosun dört ay geçti artık bu ayrılık bitsin, dön istiyorum. Sen istemiyosun. Sana ihtiyacım varken yoksun. Mutlu-mutsuz anımda paylaşmak istediğimde yoksun. Sen herkeslesin ama benimle yoksun. Bu bencilliği bırakıp beni de düşün seviyosan bitir bu ayrılığı. Yok dönmüyorum diyosan tamamen bitsin böyle acı çektirme bana dedim...
Benim yanımdaki kız çocukluk arkadaşım son derece de iyi birisi ve sana dönecem dedim 4 ay sonra dönecem demedim. Eğer ki acı veriyosam sana bitsin. Sen bilirsin. Sana demiştim ben acı çekiyosan bekleme. Açık ve net dedi.
Sen bana ayrılık değil, mola dedin ve dört ay geçti seni yıpratacak hiçbir şey yapmadım eğer istiyosan yine özgür olursun her an her şeyi haber etmek zorunda değilsin birbirimizi yıpratmak zorunda değiliz Tek istediğim seviyosan hayatından çıkarma beni. Yine git kız arkadaşlarınla ama beni dışarda tutma sevgini göster. Sadece sevildiğimi bilmek seninle olmak istiyorum ama sen dönmek istemiyosun dedim.
Ben değiştim ben o kadar mutluyum ki yalnızlık bile hoşuma gidiyor bazen. Hı bekleyemiyosan sen yoluna ben yoluma. Senin bileceğin iş dedi.
Anlamıyosun ne hissettiğimi ben ilk kez aşkı yaşadım ilk kez mutlu bi ilişki yaşadım bundan mahrum kalmamak için her şeyi yaptım ama tek benim elimde değildi giden sen oldun. Sonuna kadar beklerim yeter ki sevginden mahrum bırakma. Ya bi insan hiç mi merak etmez napıyo ne ediyo hiç mi konuşmak istemez dedim
Takip ediyorum neden merak edim ki ? Çevrimiçisin falan durumuna ne yazdığını görüyorum. Ben mutluyum hayatımdan her şey çok iyi dedi.
Senin arkadaşların var imkanların var benim ailemden başka kimsem yok. Hiçbir suçum yokken beni mahrum bırakıyosun hiç mi düşünmüyosun bana ihtiyacı rkonuşmak iyi gelir biraz zaman ayırim diye ? Sabahlara kadar açıksın bi 5 dk yaz. Bu kadar mı değersizim senin gözünde ? Çocukluk arkadaşına zaman ayırıyosun bana bi nasılsın deyip mutlu etsen ne kaybedersin dedim.
Sen yazdın da cevap mı vermedim ? Ben yazmam, bi sana değil kimseye mesaj atmıyorum onlar yazıyo dedi.
Yalnızlık istiyosun, yalnız bırakıyorum aylar geçse de umrunda olmuyorum bi kenara atılmışım gibi. Tek istediğim sevgini hissettir ben seni beklerken o fedakarlığı yaparken dedim. Hissettiremiyorum dedi.
Sen beni silersen üzülür ağlar ben de seni silerim. Ama sen döneceğini söylüyosun demek ki bişeyler var diyorum, o zaman ben nasıl dönüp gidim onca emek onca sevgime karşı ? Bişeyler varsa söyle bana içinden geçenleri anlat gözünü sevim. Değiştin ne değişti? Beni seven halin de mi değişti ? Ben de senin gibi olayım bi sevenim var deyip mutlu olayım işime gücüme bakayım kafam rahat olsun böyle sevilip sevilmediğimi düşünmeyim senin gibi anladın mı ? Ama onca şeyden sonra sen herkesle aynı muameleyi yapıyosun bana hiçbir farkım yok dedim.
Ya yat uyu canımsın hadi. Yorma kendini böyle şeylere boşver. Ben sana ne desem bişey çıkarıyosun sen yazdın huzurum kaçtı şuan yemin ederim. Herkesin derdini çekmekten bıktım tüm dertliler etrafımda yani. Bırak abi işine gücüne bak bi ya. Aklına getirme kendine bak dedi.
O an yıkıldım işte. Elinin tersiyle itildim ve son cümlemi yazdım.
Bigün boş bi zaman bulduğunda otur düşün tamam mı ben bu kızı ne kadar üzdüm acaba diye. Sonra bu bencilliğini telafi etmek istersen ben yine seninle konuşurum. Bundan sonra ben de senin gibiyim tamam mı ? Süresi ne olursa olsun sen bekle ben hazır olduğumda yeniden birlikte olacaz. Bundan sonra sadece kendimi düşünecem ben de yıprandım artık ne zaman eskisi gibi olacaz diye düşünüp üzülmekten. İyi geceler dedim
Hıh en iyisini yaparsın hadi iyi geceler dedi
Yaşadığımız güzel günler gözümün önünden geçiyo tek tek. Çok üzgünüm. O kadar severken beni, nasıl bu hale geldi ? Ailelerimiz de biliyordu ama tanışmamıştık. Annem değmezmiş kızım üzülme diyor. Ağlamak geliyor içimden, değmez diyorum. Ağlamadım hiç. Bu koca sevgiyi içimden söküp nasıl atacam acaba.
İşte hikayem böyle bitti kızlar. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim