• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşksızlık ve Bunun Eksikliğini Hissetmemek

hanımlar merhaba, uzun zamandır konu açmıyordum. aslında bu konuyu da sadece içimi dökmek için açıyorum çünkü bazı şeyler var ki kim ne derse desin sadece kendi yolunda ilerler. bahsedeceğim durum da bununla alakalı.

uzun zamandır hayatımda biri yok ve yalnızlığa fazlasıyla alıştım. en son yaşadığım duygusal zedelenmenin ardından bir senedir falan kendi kendimle, kendi halimde yalnızım. aktif iş hayatındayım, korona sebebiyle kalıcı evden çalışma düzenine geçtik. gayet de keyfim yerinde bu yüzden. bir süre önce internet üzerinden biriyle konuşmaya başladım. kaşı gözü düzgün ve hali, tavrı bu şekilde tanıyabildiğim kadarıyla iyi ve şu hödük diye tabir edilen erkeklerden çok farklı (veya sunduğu kasıtlı izlenim bu) yani bugüne dek tanıdıklarım gibi değil, bir farkı var. kadrolu öğretmen doğuda. ben izmirdeyim o oralarda. yaz tatili için buralara geldi. sözde buluşalım bir kahve içelim dedik ama 2 kez plan yapmamıza rağmen aksilik çıktı ve bir araya gelemedik, erteledik. geçen gün bugün için teklif etti, aksilik çıkmazsa olur dedim. ama net değil yani henüz. görüşmeyi gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü son zamanlarda işle alakalı çok telaşım var hatta yakın zamanda kendi işimi kurmak istiyorum bir yandan da mevcut sigortalı işime devam ediyorum. koşturmaca derken kastettiğim bu. bir hedefim var ve buna odaklandım, tatilimi dahi iptal ettim. hem fiziksel hem de zihinsel yorgunluk.

benim kendimle alakalı kafama takılan, yalnız olmaya, kendime ve kendi hayatıma öyle fokuslandım ki daimi yalnız olarak ölüp gitme ihtimalim yüksek :) çünkü kimseye ihtiyaç duymuyorum işin garibi. ne tatile çıkarken, ne gezmeye giderken her şeyi tek başıma yapabiliyorum ve bundan keyif de alıyorum. hani öyle ya tek başıma ne yapacağım diyenlerden değilim. anlaşabildiğim biriyle bunları yapmak daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum. bayağı bir yalnızlaştım ve resmen yeni birini tanımaya üşeniyorum. bu çocukla da şu an çok aşırı konuşmuyorum yoğun olduğum için ve insanları lafla değil yaşayarak tanımaktan yanayım. ama yaşamaya da şu an mesafeliyim. şu an mesaj atsam, akşam çıkalım desem çıkarız, bir kahve içeriz, hoşlanırsak devam ederiz hoşlanmazsak herkes hayatına devam eder. ama gözümde büyüyor. bazen bir aşk, sevgili yalnızlığı hissetsem de kısa sürüyor ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. burcum kova, 27 yaşındayım. sizin de başınıza böyle şeyler geliyor mu? böyle hislere kapılıyor musunuz?

üşeniyorum resmen. hoşlansam ayrı dert, o kaç bin km ötede olacak koca kış. uzaktan ilişki yürütmek çekici gelmiyor. hayatıma alsam ayrı sorumluluk. duygusal dalgalanmalar, zaman ayırma sorunu. en basidinden o şu an boş ve bolca geziyor, ben tüm gün iş güç derdindeyim. ama eğer ki bu hayatımda bana sunulan bir fırsat ise kaçırmak da istemiyorum, yani hem sağımda hem solumda iki wurstria konuşuyor ve kafamı karıştırıyor öyle düşünün. çok uzattım.
Aşkı ve aşık olmayı, o heyecanı, mutluluğu seviyorum.😬

Arkadaşlık ilişkisi ile başlayıp sevgiye dönen birçok ilişki var hepimizin etrafında, belki siz de arkadaşlık ilişkisinden başlamalısınız, çünkü aradığınız şeyler duygu sevgi değer gormek sohbet edebilmek.

Sevmek, sevilmek, aşık olmak, verdiğin sevginin,emeğin, zamanın karşılığını alabilmek çok güzel şeyler, yaşınız da daha çok genç, inşallah doğru insanı bulursunuz. Doğru insanla hayatı paylaşmanin lezzeti gerçekten çok başka. İlla flört amaçlı görüşmelere odaklanmayın o zaman zamanım boşa gitti diye uzulmeniz normal, hayatı biraz olağan akışına bırakın, belki arkadaşlık ilişkisi kurduğunuz bir erkek sizin hayat arkadaşınız olur, olmasa da bir arkadaş kazanmış olursunuz ara sıra sohbet edebileceğiniz, kendinizi zamanınızdan çalınmış hissetmezsiniz hiç değilse

haklısınız :) yaştan mıdır nedir bağlanma olayı hayatımda azalarak bitti gibi. yine de büyük konuşmamak lazım, insanız, duygularımız var.

Yasin henüz 27 degil mi :) Sürekli yasindan bahsediyorsun ama gercekten daha cok gencsin.
Akisina birak herseyi. Calis ve azimli ol, ama yinede sosyal hayatin olsun, yani yeni insanlar tanimaktan, flört etmekten kacma. Yoksa gercekten hayati kacirirsin. Bunu bir yerde yazmistin, o yüzden söylüyorum.

Ikinci paragrafini baya kendim yazmisim gibi hissettim
Ben de tatilimden herseyime tek basina yapıyorum birine ihtiyaç duymuyorum
Elbette insan artik o kadar sene yalnizliktan sonra bazen paylasma ihtiyacı da hissediyor ama kendine ne kadar odaklanirsan, kendinle ne kadar mutluysan, hayatina giren insan da sadece sana eslik etmis oluyor. Eslik etmesine izin verip vermemek senin elinde.
Yani kendinle.mutluysan yanindaki insan bu mutlulugu percinleyebilir. Içinden ne geliyorsa onu yap. Buluşmak istiyorsan bulusun bir kahve için, sohbet edin.
Tanimadan, tanışmadan da olmaz. Hem illa sevgili olacaksin diye bir sey de yok. Denemeden bilemezsin.

Birbirini seven ve beğenen insanlar yakınlaşabilir tabi sorun bu tip yaklaşımdaki erkeklerin cinselliği ilişkinin koşulu olarak görmeleri ya da sadece cinsellik temalı bir ilişki istemeleri
Yaşım çok daha büyük senden
Ama ben hep böyleydim insan değişmiyor duygusal insanlarız
Bazı şeyleri sevgisiz yapamıyoruz
Sonuç aşksızlık ve yalnızlık :)
Sevilmeyi özledim
Ama yalnızlık sürecinde kendimi sevmeyi de öğrendim en azından bu konuda daha iyiyim diyorum

Ikinci paragrafini baya kendim yazmisim gibi hissettim
Ben de tatilimden herseyime tek basina yapıyorum birine ihtiyaç duymuyorum
Elbette insan artik o kadar sene yalnizliktan sonra bazen paylasma ihtiyacı da hissediyor ama kendine ne kadar odaklanirsan, kendinle ne kadar mutluysan, hayatina giren insan da sadece sana eslik etmis oluyor. Eslik etmesine izin verip vermemek senin elinde.
Yani kendinle.mutluysan yanindaki insan bu mutlulugu percinleyebilir. Içinden ne geliyorsa onu yap. Buluşmak istiyorsan bulusun bir kahve için, sohbet edin.
Tanimadan, tanışmadan da olmaz. Hem illa sevgili olacaksin diye bir sey de yok. Denemeden bilemezsin.
iç sayfaları okudunuz mu bilmiyorum ama özet geçeyim :) buluştum, zaman ayırdım, ben üstüme düşeni yaptım. neden görüşmedim diye pişman olmak yerine gerçekten de zamanımı ayırıp gittim. beyefendi önce bir güzel gecikti. ben nerelerdesin diye sorunca öğrendim bir de bana diyor ki yemek yiyeceğim yarım saate geliyorum. saat olmuş 21:10 bana böyle cevap veriyor. oradan zaten 2-0 eksik başladı. dönüp gideyim diye düşündüm ama boş yere gelmiş olmamak için görüşeyim bakalım ne çıkacaksa artık bundan gibi bayık bir ruh haliyle görüştüm. güzel bir mekanda kahve falan içmek yerine birer bira alıp çimlere oturduk öğrenci gibi. uyumsuz biri olmadığım için itiraz etmedim ama bir puan da buradan kırdım kaldı 7 puanı. 1-1,5 saat anca oturmuşuzdur. bizim iletişimimiz güzeldi kendimizi iyi ifade ediyorduk. kırk saat bundan bahsetti. sanırsınız ki duygusal anlamda etkilendi, külliyen yalan. ben de bir süre sonra dalgaya vurdum artık dur bakalım daha beni tanımıyorsun bile falan diyorum, yok ben anlarım diyor. şu 'ben anlarım, insan sarrafıyım' muhabbeti oldum olası bayar zaten beni. insan, yaşayarak tanınır, bunun için de zamana ihtiyaç vardır. ve iyi iken herkes iyidir. bence böyle. neyse konuşuyor dinliyorum bakalım nereye varacak diye. akşamın sonuna doğru yarın işin yoksa benim eve gelir misin dedi, hayır dedim. şunu belirtmek isterim ki birbirini arzulayan, birbirini tanıyan, bilen insanlar cinselliğin her zerresini yaşasınlar ve mutlu olsunlar sorun o değil. sorun, hırlı mı hırsız mı sapık mı değil mi bilmediğim adamın evine çağırması. çok çok erken ve ona gitmem için sebep yok. zaten öyle özel bir duygu da hissetmedim. eve çağırmamış olsa dahi tekrar görüşür müydüm bilmiyorum. belki bir şans verebilirdim ama o şansı kendisi yok etti. e ben de öyle ya da böyle ikinci görüşme davetini reddetmiş oldum orada bitti :) ertesi gün aynı taktikle muhtemelen başka bir kızla buluşmuş. niyet belli yani. iyice emin oldum. tek tabanca devam edeceğim hayatıma :)

Birbirini seven ve beğenen insanlar yakınlaşabilir tabi sorun bu tip yaklaşımdaki erkeklerin cinselliği ilişkinin koşulu olarak görmeleri ya da sadece cinsellik temalı bir ilişki istemeleri
Yaşım çok daha büyük senden
Ama ben hep böyleydim insan değişmiyor duygusal insanlarız
Bazı şeyleri sevgisiz yapamıyoruz
Sonuç aşksızlık ve yalnızlık :)
Sevilmeyi özledim
Ama yalnızlık sürecinde kendimi sevmeyi de öğrendim en azından bu konuda daha iyiyim diyorum
kesinlikle öyleyiz. yakınlaşmakta sıkıntı yok. karşılıklı rıza ve istek varsa ilk buluşmada da isteyen istediğini yaşasın fakat bana göre değil. hadi bir gittim tatmin oldum, iki üç onda da tatmin oldum sonra ne olacak? sonu yok yani. bu temalı bir ilişki arasam adam sormadan ben söylerim zaten bir yerlerede baş başa kalalım derim, ben yaparım yolunu, ona gerek yok. aslında böylelerine aynı onların davrandığı gibi davranmak lazım. kendi işimizi görüp bir sonraki ihtiyaç durumuna kadar arayıp sormamak, duygularını önemsememek, sadece seks odaklı ve aşırı bencil bir ilişki kurmak lazım böylelerine bu şekilde davranmak lazım. o esnada da mükemmel kadın rolü oynamalı ki adam yakınlaştıkça 'ya keşke bu kadın hep hayatımda olsa' demeli ama biz ardımıza dönüp bakmamalıyız. güzel bir intikam olurdu.

kesinlikle öyleyiz. yakınlaşmakta sıkıntı yok. karşılıklı rıza ve istek varsa ilk buluşmada da isteyen istediğini yaşasın fakat bana göre değil. hadi bir gittim tatmin oldum, iki üç onda da tatmin oldum sonra ne olacak? sonu yok yani. bu temalı bir ilişki arasam adam sormadan ben söylerim zaten bir yerlerede baş başa kalalım derim, ben yaparım yolunu, ona gerek yok. aslında böylelerine aynı onların davrandığı gibi davranmak lazım. kendi işimizi görüp bir sonraki ihtiyaç durumuna kadar arayıp sormamak, duygularını önemsememek, sadece seks odaklı ve aşırı bencil bir ilişki kurmak lazım böylelerine bu şekilde davranmak lazım. o esnada da mükemmel kadın rolü oynamalı ki adam yakınlaştıkça 'ya keşke bu kadın hep hayatımda olsa' demeli ama biz ardımıza dönüp bakmamalıyız. güzel bir intikam olurdu.

Bunu ben de düşündüm bu tarz erkekler yüzünden bıkkınlık geldi onlar böyle bakıyor madem istedikleri gibi davranıyor görünüp aşık mı etsek kendimize deli gibi aşık olurlar:KK30:
Beğenilmek konusunda sıkıntım yok sen de öylesin hissettim bunu özgüvenliyiz ne yapalım bilmiyorum ya bence yine bir süre tanımak gerekir :oops::KK51:

Eksiklik görüyorsun ki birileriyle tanışıyorsun
Uzak mesafe biraz zor gözüküyor
O memur kafalıdır
Bilmiyorum bana pek çekici gelmiyor öğretmenler belki de o yüzden bilemedim

iç sayfaları okudunuz mu bilmiyorum ama özet geçeyim :) buluştum, zaman ayırdım, ben üstüme düşeni yaptım. neden görüşmedim diye pişman olmak yerine gerçekten de zamanımı ayırıp gittim. beyefendi önce bir güzel gecikti. ben nerelerdesin diye sorunca öğrendim bir de bana diyor ki yemek yiyeceğim yarım saate geliyorum. saat olmuş 21:10 bana böyle cevap veriyor. oradan zaten 2-0 eksik başladı. dönüp gideyim diye düşündüm ama boş yere gelmiş olmamak için görüşeyim bakalım ne çıkacaksa artık bundan gibi bayık bir ruh haliyle görüştüm. güzel bir mekanda kahve falan içmek yerine birer bira alıp çimlere oturduk öğrenci gibi. uyumsuz biri olmadığım için itiraz etmedim ama bir puan da buradan kırdım kaldı 7 puanı. 1-1,5 saat anca oturmuşuzdur. bizim iletişimimiz güzeldi kendimizi iyi ifade ediyorduk. kırk saat bundan bahsetti. sanırsınız ki duygusal anlamda etkilendi, külliyen yalan. ben de bir süre sonra dalgaya vurdum artık dur bakalım daha beni tanımıyorsun bile falan diyorum, yok ben anlarım diyor. şu 'ben anlarım, insan sarrafıyım' muhabbeti oldum olası bayar zaten beni. insan, yaşayarak tanınır, bunun için de zamana ihtiyaç vardır. ve iyi iken herkes iyidir. bence böyle. neyse konuşuyor dinliyorum bakalım nereye varacak diye. akşamın sonuna doğru yarın işin yoksa benim eve gelir misin dedi, hayır dedim. şunu belirtmek isterim ki birbirini arzulayan, birbirini tanıyan, bilen insanlar cinselliğin her zerresini yaşasınlar ve mutlu olsunlar sorun o değil. sorun, hırlı mı hırsız mı sapık mı değil mi bilmediğim adamın evine çağırması. çok çok erken ve ona gitmem için sebep yok. zaten öyle özel bir duygu da hissetmedim. eve çağırmamış olsa dahi tekrar görüşür müydüm bilmiyorum. belki bir şans verebilirdim ama o şansı kendisi yok etti. e ben de öyle ya da böyle ikinci görüşme davetini reddetmiş oldum orada bitti :) ertesi gün aynı taktikle muhtemelen başka bir kızla buluşmuş. niyet belli yani. iyice emin oldum. tek tabanca devam edeceğim hayatıma :)
Aradaki yorumları okumamistim
Ama bu adamdan bir cacik olmazmis orası kesin
Tamamen kendi menfaati yönünde hareket eden bencil bir tip belli ki...
Allahtan siz de aman nolur gitme diyecek biri değilsiniz ki takmamissiniz kafaya, takilacak bir sey de değil zaten
Ama böyle birinden ne köy olur ne kasaba!
Adamin her tarafı falso.
Neyse güzel bir zaman dilimi geçirmiş, anın tadını cikarmissiniz bu da bisey :)
Bu arada bu insan sarrafi modundaki insanlar fazla bilmis olurlar, cok da muhatap olmamak lazım

Bastan sona yazışmaları okudum. Oncelikle bu kısıyle buluşarak ıyı yapmışsınız. Bulusmasaydınız acaba nasıl bırıydı, bu sekılde birini kaçırdım mı vs vs gıbı sızde bır pısmanlık olacaktı. Sonra ileriki yaşlarınızda su yasıma geldım neden evlenmedim vs dıye gecmıse donup sureklı eskıden kaçırdığınız kısıler aklınıza gelecekti. Bu durum sizin konuyu anlamanız ıcın ıyı olmuş. Ayrıca bence her ne kadar yalnızken mutluysanız da ilerde belki fikriniz değişebilir bundan dolayı tanışmak istediğiniz her kişiye en azından o kişi anlamak, yakından tanımak veya niyetini anlamak için 1 saat verin. Oturup bir çay bir kahve içmekten bir şey kaybetmezsiniz.
Bu kişi size yemek yemeyiz beraber mesajını vermiş başta, belli ki çok kişiyle buluşuyor ve genelde ilk hesabı erkek ödediği için çok fazla para harcamak istemiyor.
Erkekler, istediğini elde edene kadar en duygusal en romantik canlılara dahi dönüşebiliyor. Sonrasi tabiki normale dönüş. Kesinlikle ama kesinlikle lafa değil icraate bakın.
Kısacası bu kişi size uygun değil.
lütfen herkesi böyle düşünmeyin, içinize sinen kişilere şans vermekten vazgeçmeyin.
yalnızlık veya birliktelik bir secim olabilir ama istiyorsanız da umarım daha ıyısı sızın karsınıza çıkar.

bence bir kahve içmeye zamanınız vardır. buralara kadar gelmisken görüsün derim ben, hem illa hemen sevgili olacaksınız diye bir kaide yok, zaten oldugunuz zaman da uzaktan iliski yurutmeye efor sarf etmeye değer mi değmez mi karar verirsiniz ona. ama cok icinizden gelmiyormus gibi geldi bana, ne bileyim, olsa da olur olmasa daha iyi olur gibi yazmıssınız ya o yuzden. yine de tanımaktan zarar gelmez bence. kendiniz kahve icmeye cıkmıssınız da o eslik etmis gibi dusunun :)

aaaaa pis sapık ya

Eksiklik görüyorsun ki birileriyle tanışıyorsun
Uzak mesafe biraz zor gözüküyor
O memur kafalıdır
Bilmiyorum bana pek çekici gelmiyor öğretmenler belki de o yüzden bilemedim
zaman zaman eksiklik hissettiğimi (kısa süreli de olsa) ve öyle dönemlerde birileriyle tanıştığımı ifade etmiştim zaten cidden öyle, her insan gibi bazen ben de birilerini tanıma isteği duyuyorum ama bu üç ayda bir falan gelen bir istek öyle diyeyim.

Aradaki yorumları okumamistim
Ama bu adamdan bir cacik olmazmis orası kesin
Tamamen kendi menfaati yönünde hareket eden bencil bir tip belli ki...
Allahtan siz de aman nolur gitme diyecek biri değilsiniz ki takmamissiniz kafaya, takilacak bir sey de değil zaten
Ama böyle birinden ne köy olur ne kasaba!
Adamin her tarafı falso.
Neyse güzel bir zaman dilimi geçirmiş, anın tadını cikarmissiniz bu da bisey :)
Bu arada bu insan sarrafi modundaki insanlar fazla bilmis olurlar, cok da muhatap olmamak lazım
bütün ilişiğimi kestim, neyse ki o da mesaj falan atmadı da boş yere açıklama yapmakla uğraşmaktan kurtulmuş oldum. kesinlikle katılıyorum size :) benim en çok sevindiğim konu, buluşmak için onun ısrar etmiş olması. zar zor zaman ayıran bendim. tereddüt etmesem, koşa koşa gideceğim biri olsa zaten bu konuyu açmazdım. böylelerine hayır cevabı iyi gelir aslında, ben de tutarlı davrandım yani vicdanım rahat. zaten onun ısrarıyla buluşmuşum e üstüne eve gel dedi hayır dedim falan. belki o her kadını aynı kefeye koymaz da ona da böyle bir faydam olmuş olur.

Şans verin uzakta hep kalacak değil ya başta cefasını sonra sefasını yaşarsınız diyecektim de eve gel demesi ile karşılaştım ne kadar rahat olursanız olun ikinci buluşma için böyle bi tekliften hiç hoşlanmadım bitirmenizi tavsiye ederim hayırlısı olur umarım sizin için

Şans verin uzakta hep kalacak değil ya başta cefasını sonra sefasını yaşarsınız diyecektim de eve gel demesi ile karşılaştım ne kadar rahat olursanız olun ikinci buluşma için böyle bi tekliften hiç hoşlanmadım bitirmenizi tavsiye ederim hayırlısı olur umarım sizin için
Maalesef, o birkaç saatlik sefanın derdine düşmüş olmasaydı şu an yeniden görüşüyor olurduk :) Önemi yok en azından kafam aşırı rahat.

Back
X