• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Aşkla Hazırladığım Bohçalarımm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Cok sagol tatlim biraz olsun fikir verebildiysem ne mutlu :31: aslinda daha cok resim atarimda telefondan siteye resim yuklemek olum :27:

Eki Görüntüle 1000050 Eki Görüntüle 1000058 Eki Görüntüle 1000055 Eki Görüntüle 1000057 Eki Görüntüle 1000056

o kıyafetler ailesine aldıklarım bohçlarının içinde olanlar :D buda benimkisi pembe olan :nazar:
Eki Görüntüle 1000064

bavullarını çok beğendim fiyatlarını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim? biz kendimiz hariç sadece yaşlılara yapıcaz ama gözüm çok korktu.fiyatlar acayip uçuk.güle güle kullanırsınız inşallah :61::61:

bavullarını çok beğendim fiyatlarını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim? biz kendimiz hariç sadece yaşlılara yapıcaz ama gözüm çok korktu.fiyatlar acayip uçuk.güle güle kullanırsınız inşallah :61::61:

Teşekkür ederim canım bavulların tanesine 325 dedi ama ben pazarlıkla iki tanesini 360 a aldım mersinde kürk mağazasından :1:

Teşekkür ederim canım bavulların tanesine 325 dedi ama ben pazarlıkla iki tanesini 360 a aldım mersinde kürk mağazasından :1:
sağolasın canm gerçekten inanılmaz bir pazarlık örneği sergilemişsin.tebrikler :52:

Back