• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"

Evet pipacim :)) unutum gitim bile. Nisan dan sorna Dr istedigim sütyen alabilirim dedi. dün 3 ay doldu. yani son 20 gün!!!!!
Senden ne haber güzelim??

Benim de 3 ayım doldu :) Ben de iyiyim çok şükür herşey yolunda.. Ben sutyen hevesimi 3 yıl önce ilk ameliyat oldugumda almıstım.. şimdi pek heveslenmiyorum.. Balenli sutyen kullanmayı hiç düşünmüyorum, korkutuyor artık beni.. penti'den balensiz yumuşak sade sutyenler almıştım onları kullanıyorum.. yara izim çok yok, ama yaz gelmeden daha çabuk iyileşsin diye silikon bantlardan aldım.. Onları kullanıyorum 2 haftadır.. üşengeçlikten spora da başlayamadım, ama eger tembellik yapmazsam haftaya pilatese de başlıcam.. 1 yıllık üye olmuştum bi kulube ama ilk 6 ayı geçti bile, sadece 5-10 kez gidebildim :(

canım bişe sorucam sana . 420 çok fazla büyük değil mi ? bana biraz aşırı buyuk gibi geldi de ?

Slm,

Buarada 420 degil 505 cc!!!!! ;))

Hayir büyük degil cc lere cok takilmamak lazim.... Ben doludolu istedim ve aynen öyle oldular. Bedenime tam olmus....
Burdaki arkadaslarin Fotolarini gördükten sonra, 400 cc asagi kesinlikle beni tatmin etmiyecegini anlamistim, ayrica dokum da vardi yani toparlanmasi icin zaten büyük gerekti bende

Slm,

Buarada 420 degil 505 cc!!!!! ;))

Hayir büyük degil cc lere cok takilmamak lazim.... Ben doludolu istedim ve aynen öyle oldular. Bedenime tam olmus....
Burdaki arkadaslarin Fotolarini gördükten sonra, 400 cc asagi kesinlikle beni tatmin etmiyecegini anlamistim, ayrica dokum da vardi yani toparlanmasi icin zaten büyük gerekti bende

Wow! 505 büyükmüş :)
Boyutta kararsız kalanlar iphoneda uygulamaları tavsiye ederim GoSexy uygulamasını kullandım ben, çok memnun kaldım. Göğüs büyütme yapılabiliyor. Ayrıca resimlere photoshopta yapabiliyorsunuz.

Wow! 505 büyükmüş :)
Boyutta kararsız kalanlar iphoneda uygulamaları tavsiye ederim GoSexy uygulamasını kullandım ben, çok memnun kaldım. Göğüs büyütme yapılabiliyor. Ayrıca resimlere photoshopta yapabiliyorsunuz.

GoSExy mi??? o nasil bir sey?

GoSExy mi??? o nasil bir sey?

iPhone'da bir uygulama. Resimlerinizi kolayca photoshop yapabiliyorsunuz. Göğüs büyütme, dudak dolgunlaştırma, bel inceltme, zayıflatma var. Resimlerinizi Daha güzel yapabiliyorsunuz facebook, instagram için mesela. Ben ameliyattan önce göğüslerimi büyütüp nasıl durduğuna baktım. Ona göre karar verip doktora söyledim.

iPhone'da bir uygulama. Resimlerinizi kolayca photoshop yapabiliyorsunuz. Göğüs büyütme, dudak dolgunlaştırma, bel inceltme, zayıflatma var. Resimlerinizi Daha güzel yapabiliyorsunuz facebook, instagram için mesela. Ben ameliyattan önce göğüslerimi büyütüp nasıl durduğuna baktım. Ona göre karar verip doktora söyledim.

Öyle mi? Ilginc bir sey... Yani app olarak mi? Gosexy mi veriyorum appstore'a??

Ayy canim ben samsung kullaniyorum.sana foto yollasam yapabilirmisin acaba?dudak dolghnlastirma yaptiricam ama guzel olmazsa diye cok tereddut ediyorum.

Arkadaslar etiler esteworld ile ilgili bilgisi tecrubesi olan varmi????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy canim ben samsung kullaniyorum.sana foto yollasam yapabilirmisin acaba?dudak dolghnlastirma yaptiricam ama guzel olmazsa diye cok tereddut ediyorum.

tabi yapabilirim, yollayabilirsin. Ayrıca GoSexy Instagram sayfasına bize hashtag yapın, resminizi değiştirip size geri yollarız demişler.

sanırım artık sıra bende :) çok sükür bir süredir benimle olan tümmmm sıkıntılarımı atlattım ve şimdi başka bir sıkıntım olan gögüslerime sıra geldi. ben küçük bi yerde yasıyorm ve doktor bulma konusunda biraz sıkıntı yasayabılırım. bunun içinde sizlerden yardım almam gerek . benim boy 167 kılom 59-60 o kadar olmak istiyorum ki bunu olmayı çünkü kendime güvenim yok hep bir yerim eksik gibi hissediyorm kendimi. umarım sizlerin sayesinde yardımlarıyla doğru yönlendirme ve bilgilerle aranıza katılrım .

sanırım artık sıra bende :) çok sükür bir süredir benimle olan tümmmm sıkıntılarımı atlattım ve şimdi başka bir sıkıntım olan gögüslerime sıra geldi. ben küçük bi yerde yasıyorm ve doktor bulma konusunda biraz sıkıntı yasayabılırım. bunun içinde sizlerden yardım almam gerek . benim boy 167 kılom 59-60 o kadar olmak istiyorum ki bunu olmayı çünkü kendime güvenim yok hep bir yerim eksik gibi hissediyorm kendimi. umarım sizlerin sayesinde yardımlarıyla doğru yönlendirme ve bilgilerle aranıza katılrım .

yazini yeni okuyorum canim, oldun mu ameliyatini? hatirliyamadim simdi inan.. ama olmadiysan hemen ol derim, gögüs bir kadinda cok önemli... sana tavsiyem birkac Dr görüs, ben 6 Dr. görüstükten sonra kararimi verdim. ve cokkk memnunum!! simdi de ayni Dr 27.11.14 karin germe ameliyatida oldum ve siskinlik olmasina ragmen, iyiki yaptirmisim diyorum...ben almanyada oldum, eger almanyada yasiyorsan benim Dr görüs derim, görüsmeler bedava ve hem orta almanyada ve kuzey almanyada ameliyat yapiyor. Cana yakin, hastasinin fikrini önemseyen ve en önemliside isinin ehli!!!

Tskl

Bugün birara spor sütyeninden SIKINTI geldi. Spor sütyeni 2 dak actim söyle derin bir ohhh cektim. Baya bir SIKIyOr. Bir baktim cicislerime 505 cc ama gercekten cok bombastik degil ödem olmasina ragmen. Büyük ve cekici olmus:KK52:

Yoksa burda meme göre göre gözüm mi alisti ne :KK9:
askkitabi askkitabi çok gecmiş olsun sanada 505 cc gercekten görmek isterim :) eklediiinde izlemeye alırsan :)

505 miiiii:KK57: Dr lar 500 üstü yapıyorlar mı? Hiç duymamıştım. Duruşunu çok merak ettim doğrusu.kas altı mı, kas üstü mü?

Back
X