askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"

Merhaba askkitabi,

bende almanyada yasiyorum ve sen almanyada ameliyat olmussun. Nasil memnun kaldin mi? Dr kim ? Tavsiye edermisin? Bende yaptirmak istiyorum uzun süree oldu düsünüyordum ama artik kesin kararimi verdim...

Merhaba askkitabi,

bende almanyada yasiyorum ve sen almanyada ameliyat olmussun. Nasil memnun kaldin mi? Dr kim ? Tavsiye edermisin? Bende yaptirmak istiyorum uzun süree oldu düsünüyordum ama artik kesin kararimi verdim...

Evet almanyada oldum! Ve coookkk memnunum. Dr kesinlikle tavsiye ediyorum!! Görüsmeleri bedava, git görüs derim!
Kararini verdiysen hemen ol!

Merhaba askkitabi ben dusseldorfta yasiyorum senin oldugun doktorun bilgilerini yazabilirmisin..nasil cicilerin iyilestimi ben burda yeni uyeyim arastirma uaparken yazdiklarini okudum resimlerine bakmak istiyorum iznin olursa ama nasil yapcagimi bilmiyorum umarim cevap yazarsin

Merhaba askkitabi ben dusseldorfta yasiyorum senin oldugun doktorun bilgilerini yazabilirmisin..nasil cicilerin iyilestimi ben burda yeni uyeyim arastirma uaparken yazdiklarini okudum resimlerine bakmak istiyorum iznin olursa ama nasil yapcagimi bilmiyorum umarim cevap yazarsin

Merhaba,

Bir sene oldu meme ameliyatim, ve coooooook memnunum.... 4 hafta önce Karin germe ameliyati da oldum Doktorcuguma :KK68:. benim Dr hem kuzey almanyada hem Dortmunda ameliyat yapiyor ve cok tavsiye ediyorum! Yani git görüs Bedava görüsmeler zaten... Baktim sadece 70 km Düsseldorf! Sende Bir resim koyarsan benimkilere de bakabilirsin. Özelden yazarim sana Dr ismini

Damlami yuvarlakmi yaptirdin daha once damla iyi diyorlardi simdi ogrendimki donme ihtimali var diyorlar cok kafam karisti

Damlami yuvarlakmi yaptirdin daha once damla iyi diyorlardi simdi ogrendimki donme ihtimali var diyorlar cok kafam karisti

Ben yuvarlak yaptirdim ama Damlada olurdu demisti Doktorum, bende su dönme riski yüzünden istemedum madem imisi olur damla sectim. Ayrica Yuvarlak da döner, ama memenin formunu etkilemez :KK66:

Evet güzel yüzünü gördüm :) , yaptirmak istedigin yeri yani memislerinden bir resim yüklesen daha iyi olur :KK66:
Seni izlemeye alirim ve 39 resmimi de görürsün :KK66:

Evli,göğüsleri deforme olmuş,dikleştirme gerekir denilen bir memeye,damla...Üstelikte bu büyüklükte bir protez,kas altına nasıl bir sonuç verebilir bilemiyorum ! Şahsen yuvarlak protez taktırmış biri olarak hiçte top gibi yuvarlak yada yapay bir görüntümün olmadıgını net yazabilirim.Asla ilk senede verilen o dimdik görüntü kalmıyor zaten.Kas altıda olsa,kas zarı altıda zamanla yerçekimi,yaşın ilerlemesi sebebi ile deride gevşekliğin önüne geçilmiyor sonuçta.Heleki bu boyutta damla protez,bilemiyorum yani..Ilk sene memnun olsanda ikinci,üçüncü senelerde görüntüden sonuçtan memnun kalırmısın bilemiyorum..
Bekar,emzirmemiş kişilere yuvarlak protez kasın altına koyulup doğal görüntü sağlıyor.Ama evli,emzirmiş,meme dokusu olanlara kasın üzerine protez koyuluyor ve gayet doğal sonuçlar verilebiliyor.. Benim fikrim bunlar,son karar senin ve doktorunun tabi..

arzum merhaba, ben 36 yaş, 6 yaşında oğlum var. Emzirdim ve cildim de cok şahane değil, sarktı. 5-6 cm sarkma var dedi dr. Kas altı yapacak ve ben yuvarlak istiyorum. top gibi kalmayacağını sanıyorum. Bir kaç yıla zten biraz aşağı iner, bir de sporla vs toparlamak ve dik tutmak daha kolay olur sanki kas altında ne dersin?

S styx09 Burdan devam edeyim....

dr ne diyorsa genelde onu dinlemek lazım. Yuvarlak protez zaten elıne alsan ve dik tutugun zaman, damla formunu alır! Benım Dr ikiside olur demişti o zamanlar bana, hem damla hem yuvarlak! Ona göre ictekı cep yepılıyor. Ama şu dönme ıhtımalı az da olsa bıle varolmasi, beni rahatsız etı, onun için yuvarlak istedimAma bildiğin gibi başka şeyler de rol oynar!
Omuz genisligi, gögüs kafesi, dokunun olmasi vs.
Boy ve kg da! Ben 6 Dr ile görüstüm. Öyle karar verdim. Bazi Dr diklestirme gerek dedi ,bazilari gerekmez dedi. Bazilari 350 cc cok dedi, benim Doktorum 505 kaldirir dedi, aslinda o 450 takacakti ama ben alabildigi en büyük olsun dedim, sexy olsun ama bombastik olmasin dedim. Öylede oldu! Ben zayif kemikli bir hatun degilim zaten! Hep balik etliydim 1,65 boyum ve suanda 66,5 kg dayim ama vücudum sıkıdır. Sadece şu popoyu biraz küçültebilsem keske!!!

S styx09 Burdan devam edeyim....

dr ne diyorsa genelde onu dinlemek lazım. Yuvarlak protez zaten elıne alsan ve dik tutugun zaman, damla formunu alır! Benım Dr ikiside olur demişti o zamanlar bana, hem damla hem yuvarlak! Ona göre ictekı cep yepılıyor. Ama şu dönme ıhtımalı az da olsa bıle varolmasi, beni rahatsız etı, onun için yuvarlak istedimAma bildiğin gibi başka şeyler de rol oynar!
Omuz genisligi, gögüs kafesi, dokunun olmasi vs.
Boy ve kg da! Ben 6 Dr ile görüstüm. Öyle karar verdim. Bazi Dr diklestirme gerek dedi ,bazilari gerekmez dedi. Bazilari 350 cc cok dedi, benim Doktorum 505 kaldirir dedi, aslinda o 450 takacakti ama ben alabildigi en büyük olsun dedim, sexy olsun ama bombastik olmasin dedim. Öylede oldu! Ben zayif kemikli bir hatun degilim zaten! Hep balik etliydim 1,65 boyum ve suanda 66,5 kg dayim ama vücudum sıkıdır. Sadece şu popoyu biraz küçültebilsem keske!!!

evet hem bi videoda hem de reelde gördüm, yuvarlağı dik tuttuğumuz zaman damla formunu alıyor ama bazı kişilerde çok bombeli duruyor üst taraftan. işte ondan korkuyorum ben. aslında tüm protezler dönebilir kol hareketine göre ama damla döndüğünde şekil bozukluğu yaratıyor, evet biliyorum, ama onun için de zaten pütürlü yüzey üretiliyorlar, deriye adapte oluyor o zaman. hareket etmiyor. ilk 2 ay spor falan yapmamak lazımmış damla taktırınca.

her gün fikir değiştiriyorum mesela az önce damla protezli birini gördüm acaip beğendim ama diyor ki damlalar sert yuvarlak taktırın daha yumuşaklar diyor. off :KK43:

evet hem bi videoda hem de reelde gördüm, yuvarlağı dik tuttuğumuz zaman damla formunu alıyor ama bazı kişilerde çok bombeli duruyor üst taraftan. işte ondan korkuyorum ben. aslında tüm protezler dönebilir kol hareketine göre ama damla döndüğünde şekil bozukluğu yaratıyor, evet biliyorum, ama onun için de zaten pütürlü yüzey üretiliyorlar, deriye adapte oluyor o zaman. hareket etmiyor. ilk 2 ay spor falan yapmamak lazımmış damla taktırınca.

her gün fikir değiştiriyorum mesela az önce damla protezli birini gördüm acaip beğendim ama diyor ki damlalar sert yuvarlak taktırın daha yumuşaklar diyor. off :KK43:

yaptirana kadar kafa karisik kaliyor canim!!:) yaptirdiktan sonra da baska sekilde kafa karisiyor... zor isler

ama sonunda mutluluk var, degiyor yani... :KK66:

S styx09

evet mutluluğa ulaşmak için uzuuuuuuuuunn bir yol var kızlar :KK69:
ben yaptırdım hemen mutlu olayım yok yani :KK35:

Ne zaman yaptirdin?? Kimde ? Kac cc? Yuvarlak mi? Kesi yerin? :))

En az 3-6 ay sürer kisiden kisiye degisiyor! Karin germede de bu böyle ! Aslinda bütün ameliyatlarda bu zaman asimasi var! Sabir sabir anliyacaginiz kizlar! Ama sonu mutluluk...:KK71::KK73::KK9:

X