askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"

Ne zaman yaptirdin?? Kimde ? Kac cc? Yuvarlak mi? Kesi yerin? :))

En az 3-6 ay sürer kisiden kisiye degisiyor! Karin germede de bu böyle ! Aslinda bütün ameliyatlarda bu zaman asimasi var! Sabir sabir anliyacaginiz kizlar! Ama sonu mutluluk...:KK71::KK73::KK9:

3 ay oldu canım doktorum Ozan Balık . 365 cc yuvarlak meme altı kesisi dual plan natrelle. doktorumdan memnunum Allaha şükürler olsun elleri dert görmesin doktorcuğumun. sadece benim başka rahatsızlıklarımdan dolayı sıkıntılı zor bir süreç geçirdim..
Şimdi sonuç çok mutluyum :KK73::KK73::KK31:

3 ay oldu canım doktorum Ozan Balık . 365 cc yuvarlak meme altı kesisi dual plan natrelle. doktorumdan memnunum Allaha şükürler olsun elleri dert görmesin doktorcuğumun. sadece benim başka rahatsızlıklarımdan dolayı sıkıntılı zor bir süreç geçirdim..

Önemli olan da bu SENIN Mutlu olman!!!

Tekrar gecmis olsun. Izlemey aldim seni

Ahaha ilk defa böyle birşey görüyorum burda herkesi baktıktan sonra izlemeden çıkarıyor musun? Bir garip geldi, neyse bakalım. :KK66:

yok cogu arkadaslar bunu burda böyle yapiyoruz, hatta zaman zaman izleme liste kabarik olunca toptan bir cikartma yapiyoruz. Inan takip etmek zor oluyor herzaman, ama Baktigina göre bir fikir edinmissin zaten degil mi?

sana özel bir sey degil yani :KK66:

yok cogu arkadaslar bunu burda böyle yapiyoruz, hatta zaman zaman izleme liste kabarik olunca toptan bir cikartma yapiyoruz. Inan takip etmek zor oluyor herzaman, ama Baktigina göre bir fikir edinmissin zaten degil mi?

sana özel bir sey degil yani :KK66:

Benim fikre ihtiyacım yok canım. İnsanlar beni izleyip albümüme bakıp benden fikir alıyorlar hatta :KK66:
Komik geldi sadece, bizim samimiyet içinde olduğumuz kocaman bir takip grubumuz var zaten başta arzum tikkabilla vs vs. İhtiyacımız oldugunda birbirimize bakıyoruz :KK66:
Hadi kolay gelsin..

Benim fikre ihtiyacım yok canım. İnsanlar beni izleyip albümüme bakıp benden fikir alıyorlar hatta :KK66:
Komik geldi sadece, bizim samimiyet içinde olduğumuz kocaman bir takip grubumuz var zaten başta arzum tikkabilla vs vs. İhtiyacımız oldugunda birbirimize bakıyoruz :KK66:
Hadi kolay gelsin..

yorum yok. sanada kolay gelsin!! :KK66:

Canim senin vucut olculerin neydi banada 365cc takildi ama bana cok kucuk geldi benim boy 167 kilom70 tekrar ameliyat olmayi dusunuyorum

M Meloefe Canım cc ayarlanırken sadece boy ve kiloya bakılmıyor ama. ya olsun hiç yoktan iyidir diri ve dolgundur eminim.
Canm hic yoktam iyidirde sonucta herkesin bu ameliyata girerken bir hayali oluyo o kadar para veriyorsun hic yoktan iyidir icin mi canm yaa gercekten 3 ay oldu ameliyat olali acayip kafama taktm saplanti oldu resmen bende doktorumla konusucam

Canm hic yoktam iyidirde sonucta herkesin bu ameliyata girerken bir hayali oluyo o kadar para veriyorsun hic yoktan iyidir icin mi canm yaa gercekten 3 ay oldu ameliyat olali acayip kafama taktm saplanti oldu resmen bende doktorumla konusucam
Tabi ki canım bir sürü acı maddi manevi zorluklarla karşılaşılıyor. doktorunla konuş bu kadar mutsuz isen. kimdi doktorun ?

X