• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askkitabi Meme Büyütme ameliyat...SIRA BENDE:)))"

21 yaşında 4.5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim :43: psikolojik olarak çok zor toparlandım çok ani oldu çünkü. 1 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım ve gün gün sayarak bitirdiğimiz bi hamilelik sürecinden sonra şükürler olsun oğlum sağlıklı sıhhatli doğdu ben 23 yaşındaydım.. yaş arası istemediğim için riskli hamileliğime rağmen 2 yaş 3 aylıkken tekrar hamile kaldım isteyerek ve küçük haylazım doğduğunda da 26 yaşındaydım şuan büyüğüm 5.5 küçüğüm 2.5 yaşında Allah bağışlasın..

sizinki yaşları nasıl ? kız - erkek ? Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın onlar en güzel nimet :16:

Bende bir bebegimi kaybetmisitim. Cok zor seni anliyorum. Hala konusu olunca, mafoluyorum....
Ama Sen gencsin daha . 2,5 yas yorucu bir yas. 4 yasina girsin kres verdikten sonra yap. En azinda günde birkac saat bebeginle yalniz kalmak icin zamanin olur. Tadini cikarirsin. Yoksa patirdi kütürdü, cocuklarin kavgasi derken, arada büyür haberin olmaz.

Benimkiler büyüdüler artik....

Amin canim

Bende bir bebegimi kaybetmisitim. Cok zor seni anliyorum. Hala konusu olunca, mafoluyorum....
Ama Sen gencsin daha . 2,5 yas yorucu bir yas. 4 yasina girsin kres verdikten sonra yap. En azinda günde birkac saat bebeginle yalniz kalmak icin zamanin olur. Tadini cikarirsin. Yoksa patirdi kütürdü, cocuklarin kavgasi derken, arada büyür haberin olmaz.

Benimkiler büyüdüler artik....

Amin canim

evet bende hala ilk bebeğimi andığımda ya da anlatığımda ağlıyorum o benim yaram.. Allahıma hamdolsun birini aldı ama iki melek nasip etti bana ya hiç olmasaydı bigün cennetteki meleğime de kavuşucam Allahın izniyle biliyorum..

Burdan da bi geçmiş olsun diyeyim istedim tekrar hem yeni konun hemde memişlerin hayırlı olsun. Nasıl toparlandın mı biraz son durum iyi mi?...

Burdan da bi geçmiş olsun diyeyim istedim tekrar hem yeni konun hemde memişlerin hayırlı olsun. Nasıl toparlandın mı biraz son durum iyi mi?...

Tsk ederim canim:38:

Evet simdilik hersey yolunda. Zaten sürecimi yazdim detylari ile.

Sadece su son üc gün karnim cok sisiti 6 aylik hamile gibi:53:

Son düzenleme:
Canim o bendede oldu normalmis odem yuzunden oluyo o zamanla gecermis

Canim "BEgen" tikla ki, bildiri gelsin, cevap verdigine :34:

bugün resmen abartmiyorum biri beni görse varya kesin doguma yakin der. yürüyüsüm de memisler yüzünden yavas:9:

ne kadar sürer ama yaa cok kötü görünüyor. :50:

Canim "BEgen" tikla ki, bildiri gelsin, cevap verdigine :34:

bugün resmen abartmiyorum biri beni görse varya kesin doguma yakin der. yürüyüsüm de memisler yüzünden yavas:9:

ne kadar sürer ama yaa cok kötü görünüyor. :50:

Canim ya ben tabletten girdigim icin hep mobilde yok begen ozelligi arkadas isteklerini falanda gostermiyo arada bilgisayardan girip bakiyorum onlara. Bol bol su ic ben gunde 3,5 litre su icmeye basladim biraz indi sislikler sende dene canim

Alıntı karazeytin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Çok çok teşekkür ederim canım.abartı cicişlerim yok ama çok memnunum ben de.valla 500 lü rakaları ilk senden duydum.benim için arzumunkiler çok hoştu.büyüklüğü de çok tatlı maşallah.seninkiler de o şekilse bayılıyorum ben de çok isterdim ama benim doktorumu 255 den 300 cc zor ikna ettim.ama idealim 350 cc olurdu sanırım...1 aylık süreni doldur ondan sonra keyfini süreceksin müthiş bir duygu özgüven.kesinlikle ihtiyacı olan yaptırmalı
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet zaten bende Arzumm77 gördükten sonra kesin 400 cc olmali, biraz daha büyük benimkiler ama Arzumm 3 sene olacak, onuda unutmamak lazim. Tam oturmuslar yani. seninkilede daha "oturacaklar" ;). Dr da dokumdan dolayi 400 kesin gerek dedi toparlanmasi icin.

evet su 1 ay bir gecse. Süremi okudun mu burda sayfamdan bilmiyorum, ama hic agrim olmadi!!:nazar::nazar::nazar: yani söyle agir bir kas calismis gibi bir his oldu. yoksa iyiyim. tabiki kollarimi falan cok kaldiramiyorum. arada bide böyle simsek gibi sicak birsey oluyor. Dr. da bunun iyilesme oldugunu söylüyor.

evet söyle bir ay gecsede tadini cikartayim. sert daha. ama üst kisim azbirsey yumusaya baslamis....

Son düzenleme:
Canim ya ben tabletten girdigim icin hep mobilde yok begen ozelligi arkadas isteklerini falanda gostermiyo arada bilgisayardan girip bakiyorum onlara. Bol bol su ic ben gunde 3,5 litre su icmeye basladim biraz indi sislikler sende dene canim

ben 3,5 degil de 2 litre iciyorum aslinda. cok icince de midem bulaniyor. Ama yinede deniyeyim.

tabletten anasayfaya gec kadinlarkulübünden

--------------------------------------------------------------------

Evet zaten bende Arzumm77 gördükten sonra kesin 400 cc olmali, biraz daha büyük benimkiler ama Arzumm 3 sene olacak, onuda unutmamak lazim. Tam oturmuslar yani. seninkilede daha "oturacaklar" ;). Dr da dokumdan dolayi 400 kesin gerek dedi toparlanmasi icin.

evet su 1 ay bir gecse. Süremi okudun mu burda sayfamdan bilmiyorum, ama hic agrim olmadi!!:nazar::nazar::nazar: yani söyle agir bir kas calismis gibi bir his oldu. yoksa iyiyim. tabiki kollarimi falan cok kaldiramiyorum. arada bide böyle simsek gibi sicak birsey oluyor. Dr. da bunun iyilesme oldugunu söylüyor.

evet söyle bir ay gecsede tadini cikartayim. sert daha. ama üst kisim azbirsey yumusaya baslamis....

evet gördüm çok iyi olmuş. cc büyükmüş gibi gelse de önemli olan dokunu toparlaması. süper sen de çok kolay atlatmışsın. ama acı ağrı çekilmiş olsa bile herşeye değer. artık kıyafetlerimin göğüs kısmından daraltcak omamak bile büyük mutluluk.
1 aya kdr seninki de çok doğallaşır. ben böle kalsa bile mutluyum. darısı ihtiyacı olan herkese...

evet gördüm çok iyi olmuş. cc büyükmüş gibi gelse de önemli olan dokunu toparlaması. süper sen de çok kolay atlatmışsın. ama acı ağrı çekilmiş olsa bile herşeye değer. artık kıyafetlerimin göğüs kısmından daraltcak omamak bile büyük mutluluk.
1 aya kdr seninki de çok doğallaşır. ben böle kalsa bile mutluyum. darısı ihtiyacı olan herkese...

aynen öyle güzelim...

foto cok yakin bir cekim. Dr yapti, yani ameliyat masasindayaim daha!

ertesi gün actiginda spor sütyeni takmak icin, morluklar vardi. Am bir haftada gecti morluklar.
Pazartesi merakla bekliyorum...

burdan da merhaba :) son mesajını okudum. sporcu sütyeni mi takıyorsun? zor olmuyor mu kolları geçirmek? ben önden kopçalı ameliyat sutyeni kullanıyorum şu an..

burdan da merhaba :) son mesajını okudum. sporcu sütyeni mi takıyorsun? zor olmuyor mu kolları geçirmek? ben önden kopçalı ameliyat sutyeni kullanıyorum şu an..

Slm,

benim kücük biraz rahatsizlandi cikmak zorunda kaldim forumdan.

Benimki de önde kopcali. Zaten ameliyatan ciktiktan sonra bandajlar vardi ertesi sabah onlar cikartildi ve suanda kullandigim sporcu sütyeni bir de Bir. Kemer gibi bir seyde yukardan bagliyorum yani dekoltenin basladigi yerde.

Sendede o kemerden var mi?

Slm,

benim kücük biraz rahatsizlandi cikmak zorunda kaldim forumdan.

Benimki de önde kopcali. Zaten ameliyatan ciktiktan sonra bandajlar vardi ertesi sabah onlar cikartildi ve suanda kullandigim sporcu sütyeni bir de Bir. Kemer gibi bir seyde yukardan bagliyorum yani dekoltenin basladigi yerde.

Sendede o kemerden var mi?

bende vardı ondan :) elastik bandaj gibi bişi üstten takıodum hatta benim göğüslerim çok yandaydı bugun banyo yapacakken bir gördüm öne gelmişler :)))) o bandaj sayesinde :) ama doktorum nbugun çıkarttı daha takmana gerek yok dedi bandajlarımı da çıkarttı sadece drenlerin olduğu yerde var :)

bende vardı ondan :) elastik bandaj gibi bişi üstten takıodum hatta benim göğüslerim çok yandaydı bugun banyo yapacakken bir gördüm öne gelmişler :)))) o bandaj sayesinde :) ama doktorum nbugun çıkarttı daha takmana gerek yok dedi bandajlarımı da çıkarttı sadece drenlerin olduğu yerde var :)

öyle mI? kac hafta kullandin sen bu elastik bandaji? beni coookkk SIKIYOR. hele kol alti ufff. Onun asil vazifesi Form vermek zaten, hem üsten yani Dekolte bastiriyor ki formunu alsin ve ayrica yanlardan da sende oldugu gibi. Fakat ben hem formundan hemde Dekolte den suanki halinden memnun. daha asagi inmelerini istemiyorum! Pazartesi kontrolüm var, umarim takmam odnan sonra :50:

öyle mI? kac hafta kullandin sen bu elastik bandaji? beni coookkk SIKIYOR. hele kol alti ufff. Onun asil vazifesi Form vermek zaten, hem üsten yani Dekolte bastiriyor ki formunu alsin ve ayrica yanlardan da sende oldugu gibi. Fakat ben hem formundan hemde Dekolte den suanki halinden memnun. daha asagi inmelerini istemiyorum! Pazartesi kontrolüm var, umarim takmam odnan sonra :50:

bn hastaneden öıkarken doktor takmıstı bugun 8.günüm yani 6 gün taktım :) baya değişti ama göğüslerim benim 6 günde ilk zamanlar benimki niye bu kadar yanda diyodum üzülüyordum resmen koltuk altımda gibiydi göğsüm şimdi ondeler normal göğüs formundalar :)

Back
X