- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
Gecmis olsun tekrar eve gelince de ke dini fazla yorma bol bol dinlen
Sagol canim benim...yok yormam, esim birsürü filim aldi onlara bakacagiz bol bol... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun tekrar eve gelince de ke dini fazla yorma bol bol dinlen
Ohh ne guzel evde cinema keyfi yap sende bide patlamis misir al degmeyin keyfineSagol canim benim...yok yormam, esim birsürü filim aldi onlara bakacagiz bol bol... :)
benim sömestrda inşaAllah . tabii bu benim düşüncem henüz dr muzla görüşme imkanımız olmadı. sanırım önümüzde ki hafta olucak . bakalım herşeyin hayırlısıCom coooook tskler canimmm.... Gecti giti yaa.. Simdi bekleme ve iyilesme süreci... Senin ne zaman??
Bu arada arkadaslar benimle beraber oda biri meme büyütme yapti veeeee 610 cc yaptirdi!!
Hic abarti bir görüntü yoktu! Boyu 1,67 ve kg 70.. Tam bomba yani
O zaman bizim doktorlar bu ancak sığdı falan diye doğru söylemiyorlar mı, 610 cc nedir ya?
Yok ama bu bir gercek, TR deki cogu Dr daha cekimserler. Onun dokusu da vardi, ama benim eski halimden daha azdi dokusu, Vallah ne yalan söyliyeyim, özendim cok güzel duruyorlardi...
Kız gözün doysun emi
Senin bacağa lipo olduğu için bence bu tarz korse tercih edilmiş.Ama üst kısmı tüm olsa daha iyi olurdu bence.. Yani gögüs altına kadar..Eki Görüntüle 1320445
buda benim ki, arzum77 . Ama benimki dizide kapatiyorum. Ve ayrica karnim icin de özel bir kemer var.
Senin bacağa lipo olduğu için bence bu tarz korse tercih edilmiş.Ama üst kısmı tüm olsa daha iyi olurdu bence.. Yani gögüs altına kadar..
Tabiki canım... Ben daha rahat olabilirdi manasında söyledim zaten.. Yoksa doktorlar tabiki daha iyisini bilirBilmem artik Doktorum bunu tercih etigine göre bildigi birsey vardir herhalde
Bak burda ayni sekil olmuyor demek her yerin farkli steriliz yapan bir yontemleri va demekC ChAneL81 ... Bu ilacin ismi Poly-Alcohol kisacasi Jod! Sari olusu da, heryerin desinfekte olmus mu görebilmektir.
Bana ameliyathanede sürüldü. Kollarimi actim( ucakcakmisim gibi ) ve spray sisesi ile yüzüm& ellerim haric , heryere fisfifladi. Soguk dus gibi oldu! Ama bu sekilde heryer steril oldu! Cogu bez ile sürüyor, am bu yöntem ile hem hizli hem daha güzel dagiliyor! Bitirdikten sonra, ameliyat masasina uzandim ama elerimi hicbiryere elememem gerekiyordu. Doktorum beni elimden tutup bu sekilde uzandim! Ayaklarimada cizme gibi birsey gidirdiler kumastan.
Yani % 100 steril !!!
Bende o an duygusalastim , merak etme dedi coookk güzel bir karnin olacak, ellerimi tuttu, yüzümü oksadi uyuyuncaya kadar! Yerimmmm ben onu...
Gecen sene TR Lazerlipo oldugumda bu ilaci mesela SIKMAMISLARDI