- 21 Temmuz 2014
- 129
- 137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok buyuk gecmiş olsun canım! İnsallah hersey yolunda geçmiştir ....
askkitabi geçmiş olsun bugün nasılsın?
Canım çok geçmiş olsun. Umarım sonuç muhteşem olur.Canimm sagol... Hersey yolunda iyi gidiyor. Drainler bu sabah cikti, yarin taburcu oluyorum drainler bu sabah cikti..
Umarim böyle kalirim.
masallah nazar değmesin baya dirençli bir vücudun varmış demekki..büyük bi ameliyat bu ve her şekilde cesaret isteyen..hayran kaldımm azmine.büyük konuşmayımda ben bir gün ihtiyaç duysam bile hayatta yaptırmaya cesaret edemem sanırım.. meme amaliyatımda bile dayanamayıp ağladığım ağrılarım oldu ilk günlerde ağrıdan çıkarıp atmak istemiştim protezlerimi..tekrar masallah diyelim sana..umarım hemen toparlanırsın ve taş gibi bir karnın olur :)Canimm sagol... Hersey yolunda iyi gidiyor. Drainler bu sabah cikti, yarin taburcu oluyorum drainler bu sabah cikti..
Umarim böyle kalirim.
masallah nazar değmesin baya dirençli bir vücudun varmış demekki..büyük bi ameliyat bu ve her şekilde cesaret isteyen..hayran kaldımm azmine.büyük konuşmayımda ben bir gün ihtiyaç duysam bile hayatta yaptırmaya cesaret edemem sanırım.. meme amaliyatımda bile dayanamayıp ağladığım ağrılarım oldu ilk günlerde ağrıdan çıkarıp atmak istemiştim protezlerimi..tekrar masallah diyelim sana..umarım hemen toparlanırsın ve taş gibi bir karnın olur :)
Canım çok geçmiş olsun. Umarım sonuç muhteşem olur.
Geçmiş olsun aşkkitabi. Şifalar diliyorum.
ayy ne güzel valla doktorla da alakalı demekki bence de tesadüf olmamalıEvet artik vücutumdan mi doktorumdan mi anliyamadim! Yani meme amelyatimda da hic agrim olmadi ve doktorum ayniydi. Haydi diyelim benim vücutum böyle. Dün iki bayan vardi onlar da meme büyütme ameliyati oldu. Onlarda ayaktalar ve agrilari yok! Burda Banuseker arkadasimiz var forumda oda ayni sekilde, hic agrisi olmadi! Suanda yanimda yine bir bayan var meme büyütme oldu, onunda agrisi yok. Bu kadar tesadüf olabilir mi?
Benim doktorumun sihirli eleri var vallahi!!!!
oy oy oy oyyyy iyi cesaret canım yaa aklıma geldikçe bile içim ürperdiAyrica ben birde Lipo oldum yani simitler, sirt ve bacak ici....! Aslinda plansa alinan yaglardan dudaklara enjekte edilecekt, ama son anada vazgectim yaaaa, ne bileyim tirstim Yaptirmadim
Bende taburcuyum buğün İnşallah ağrısız sıkıntısız süreçler geçiririz canım.. Geçmiş olsun ikimizedeKizlar taburcu oluyorum, oh evime gidiyorum ama cok özledim.....
Albüm de acmanin zamanin geldi ne dersiniz???
ilk resimler
Gecmis olsun tekrar eve gelince de ke dini fazla yorma bol bol dinlenKizlar taburcu oluyorum, oh evime gidiyorum ama cok özledim.....
Albüm de acmanin zamanin geldi ne dersiniz???
ilk resimler
Insallah gecmis olsun ikinizede eve gidince fazla yormayin kendinizi artik prensesler gibi bakilsin sizeBende taburcuyum buğün İnşallah ağrısız sıkıntısız süreçler geçiririz canım.. Geçmiş olsun ikimizede
Bende taburcuyum buğün İnşallah ağrısız sıkıntısız süreçler geçiririz canım.. Geçmiş olsun ikimizede
askkitabi kendi konuna da yazayim , cok gecmis olsun agrisiz guzel sonuclar ve surecler dilerim:)