• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerr yarii olanlar❤❤

Onun psikolojisi varda senin yok mu? O istedıgını yapacak cunku morelı bozuk sende alttan alacaksın o istedigi zaman yazacak ıstemezse gunlerce yazmayacak. Canlı yayın acacack sonra senı engelleyecek falan filan ohooo
Birde adamın sevdıgıne nasıl bu kadar emın oldun ne yaptıda yani ayrıca kac kez görüştünüz?

kendinizi kandırmayı bırakın da açın gözünüzü.boş bahaneler aramayın sığınmak için.8 ay kaybetmişsiniz daha da zaman kaybetmeyin.kendinize biraz saygı duyun , kendinizi sevin önce.

bir de yalnızca işinize gelene cevap vermişsiniz ama realist yorumlara hala at gözlüğü takıp kendinizi kapatıyorsunuz.siz bu asker yariiii arabeskliğiyle çok çekersiniz.Daha 21 yaşındasın, umarım üniversite okuyorsundur, mesleğini eline alma çabasındasındır.Bu işten hayır gelmez aç gözünü biraz.

İyi niyetli biri olduğunuzdan zerre şüphem yok ama kendinizin bir vasfı bir sevdiği çiçek böcek benim gibi renk bile mi yok ki sadece ASKER YARİ olarak tanımlıyorsunuz? Hatanızın ilki burada başlıyor ve silsilesi bundan kaynaklanıyor. Eşi hemşir olan hemşiryari5367383 diye hesap alsa ya da avukatyari52637, öğretmenyari62637, işçiyari5262, mühendisyari53737 daha örnek verebilirim umarım sorunu anlayabilmişsinizdir.

Kısassa kısas diyorsun yani. Guzel taktik. Deniycem. Hem oda kafasini toplar. Ben ne yaotm boyle der kendi kendine dogru diyorsn yaa haklisin. Eninde sonnda yazacak zaten ben malımı biliyormm
Kurtulmani soyleyen kisilere cevap vermeyip sadece taktik sunanlara cevap vermek icin mi konu actin?
Belli ki ayrılmayacaksın.. Bari pembe gozlukleri cikar da, her seyi "beni seviyo, özünde iyi biri, psikolojisi bozuk ondan boyle" bahanelerine bağlama.. Psikolojisi bozuk diye sana hayt huyt davranmasi gerekmiyor.. Sevgi de boyle bi sey degil ayrica.. InsaAllah evlilik icin acele etmezsin..

Doğru soyluyorsn yazmiycam aramiycam elbet oda farkina varacak zaten. Böyle olmadan 1 saat once aramiz cok iyiydi bi anda insan bu kadar degismez haklisin yazmamak en iyisi ustune gitmemem lazim
Aynen öyle boşver hayatıni devam et elbet nedenini açıklar yada neden böyle oldu diye duyarsın çok düşme üstüne busefer de daha kötüye gider. Yazacak emin ol tecrübeli biri olarak söylüyorum. Böyle görevlere gidilir can sıkıntısı oluyor catacak yer arıyorlar sonra pişman oluyorlar.

Black mirrorun "beyaz Noel " bölümünde kadin ayrildigi sevgilisini hayatindan engelliyord. Adam karsisindaki kadini,kadinin fotograflarini hep cizirtili görüyordu. Bakarsin o teknoloji gelir yakinda:)
Yaa yazmisken spoiler vereyim. Acip izleyecekler okumasin

Adam kadinin karnindaki cocugu da goremiyordu engellendigi icin. Yıllarca hasret icinde kizini uzaktan blurlu blurlu izledi. En son sevgilisi olan kadin olunce cocugun da engeli kalkti. Bir noel gecesi ,elinde cocuguna yaptığı hediye koştu bakti ki ne görsün 😰😰😰😰 cocuk cekik gözlü,kankasindan!!!

Spoiler bitti:)

Konu sahibine gelince daha çok pıtır. Hepimiz gectik bu yollardan. Bir süre sonra askin sevginin bu olmadığını farkedecktir zaten. Ayrica onunde ne oldugunu bilmeden "tabii ki seninle herseye varim ben" demeyeydin iyiydi. Yarin bir gun "ben doguda gorevliyim,gözüm arkamda kalmasin. Ben gorevdeyken aylarca anamgillerle kal. Hem onlar yasli,hizmet edersin" deme ihtimali coook yüksek (9 yillik KK deneyimim bana ogretti bu yuksek ihtimali)
Ya da "nasilsa tayinciyiz" diye diye gönlünce bir ev esyasi alamadan yillar gecirebilirsin. Ne bileyim binlerce secenek..
Ayyy o teknoloji gelsin lütfen bir an önce, benim de cızırtılı görmekistediğim çok kişiler var :KK70: Düşünsenize kayınvalideyiyada görümceyi görmek istemeyince engelleyip karıncalı görüyoruz yada duymuyoruz falan hayali bile güzel geldi :halay:

"Canlı yayın açma" demişsiniz, "tamam" demiş, açmış.
Sizden de bir güzel gizlemiş. "Amaaan nereden haberi olacak" deyip huzur içinde devam etmiş hayatına.
Yalanı ortaya çıkınca da bu kadar çabuk enseleneceğini düşünmediği için bir bahane üretememiş, "off şimdi çene yapacak, durduk yerde başım ağrımasın" deyip engellemiş.
Hemen engeli kaldırınca "beni çok seviyooo" olmuş haberi yok adamın. Mesaj atın da bu kadar kasmasın kendini yazık. Ne dese inanacaksınız zaten.

Yıl 2019, yaşınız 21 ama hayatlar hala askeryari3528, yarimmm, karasevdam123, ölürsemkabrimegelme98 falan. Bu kadar arabesk olmayı nasıl başarıyorsunuz?

İyi niyetli biri olduğunuzdan zerre şüphem yok ama kendinizin bir vasfı bir sevdiği çiçek böcek benim gibi renk bile mi yok ki sadece ASKER YARİ olarak tanımlıyorsunuz? Hatanızın ilki burada başlıyor ve silsilesi bundan kaynaklanıyor. Eşi hemşir olan hemşiryari5367383 diye hesap alsa ya da avukatyari52637, öğretmenyari62637, işçiyari5262, mühendisyari53737 daha örnek verebilirim umarım sorunu anlayabilmişsinizdir.
Ona göre asker yari olmak bir etiket çünkü

Canım kendini çok yıpratıyorsun sen kadar karşındakide seni düşünecek seven insan sevdiğine kıyamaz bizden olmaz nedir kaybetmek den korkmamış ki sorun var sen bi ayak geri at çok üzülürsün kb böle dedim

Sevgilin seni sevmiyor ki.
Seni sevse engellemezdi.
Bu kadar saf olmayın gözünüzü seveyim. İleride çok pişman olursunuz.

Ne de guzel insan yaftaliyosunuz..Nerden vardiniz bu kanıya cok merak ettim..İcinizde kalan bir acı olmus heralde zira 14 senedir iclerindeyim ve asker eşiyim hayatimda eşlerine bu kadar saygi sevgi duyan evine çocuğunabu kadar bagli olan bir meslek grubu daha görmedim ben..
Ay kusura bakmayın ama söylediklerinizin gerçeklik payı %10.

Back