- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi Askeryari3528
Ne kadar affedicisiniz, biri beni engellese engeli kaldırdığını bile fark edemem. Çünkü çoktan engellemiş olurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurtulmani soyleyen kisilere cevap vermeyip sadece taktik sunanlara cevap vermek icin mi konu actin?Kısassa kısas diyorsun yani. Guzel taktik. Deniycem. Hem oda kafasini toplar. Ben ne yaotm boyle der kendi kendine dogru diyorsn yaa haklisin. Eninde sonnda yazacak zaten ben malımı biliyormm
Aynen öyle boşver hayatıni devam et elbet nedenini açıklar yada neden böyle oldu diye duyarsın çok düşme üstüne busefer de daha kötüye gider. Yazacak emin ol tecrübeli biri olarak söylüyorum. Böyle görevlere gidilir can sıkıntısı oluyor catacak yer arıyorlar sonra pişman oluyorlar.Doğru soyluyorsn yazmiycam aramiycam elbet oda farkina varacak zaten. Böyle olmadan 1 saat once aramiz cok iyiydi bi anda insan bu kadar degismez haklisin yazmamak en iyisi ustune gitmemem lazim
Ayyy o teknoloji gelsin lütfen bir an önce, benim de cızırtılı görmekistediğim çok kişiler var Düşünsenize kayınvalideyiyada görümceyi görmek istemeyince engelleyip karıncalı görüyoruz yada duymuyoruz falan hayali bile güzel geldiBlack mirrorun "beyaz Noel " bölümünde kadin ayrildigi sevgilisini hayatindan engelliyord. Adam karsisindaki kadini,kadinin fotograflarini hep cizirtili görüyordu. Bakarsin o teknoloji gelir yakinda:)
Yaa yazmisken spoiler vereyim. Acip izleyecekler okumasin
Adam kadinin karnindaki cocugu da goremiyordu engellendigi icin. Yıllarca hasret icinde kizini uzaktan blurlu blurlu izledi. En son sevgilisi olan kadin olunce cocugun da engeli kalkti. Bir noel gecesi ,elinde cocuguna yaptığı hediye koştu bakti ki ne görsün cocuk cekik gözlü,kankasindan!!!
Spoiler bitti:)
Konu sahibine gelince daha çok pıtır. Hepimiz gectik bu yollardan. Bir süre sonra askin sevginin bu olmadığını farkedecktir zaten. Ayrica onunde ne oldugunu bilmeden "tabii ki seninle herseye varim ben" demeyeydin iyiydi. Yarin bir gun "ben doguda gorevliyim,gözüm arkamda kalmasin. Ben gorevdeyken aylarca anamgillerle kal. Hem onlar yasli,hizmet edersin" deme ihtimali coook yüksek (9 yillik KK deneyimim bana ogretti bu yuksek ihtimali)
Ya da "nasilsa tayinciyiz" diye diye gönlünce bir ev esyasi alamadan yillar gecirebilirsin. Ne bileyim binlerce secenek..
Ona göre asker yari olmak bir etiket çünküİyi niyetli biri olduğunuzdan zerre şüphem yok ama kendinizin bir vasfı bir sevdiği çiçek böcek benim gibi renk bile mi yok ki sadece ASKER YARİ olarak tanımlıyorsunuz? Hatanızın ilki burada başlıyor ve silsilesi bundan kaynaklanıyor. Eşi hemşir olan hemşiryari5367383 diye hesap alsa ya da avukatyari52637, öğretmenyari62637, işçiyari5262, mühendisyari53737 daha örnek verebilirim umarım sorunu anlayabilmişsinizdir.
Ay kusura bakmayın ama söylediklerinizin gerçeklik payı %10.Ne de guzel insan yaftaliyosunuz..Nerden vardiniz bu kanıya cok merak ettim..İcinizde kalan bir acı olmus heralde zira 14 senedir iclerindeyim ve asker eşiyim hayatimda eşlerine bu kadar saygi sevgi duyan evine çocuğunabu kadar bagli olan bir meslek grubu daha görmedim ben..
PekiAy kusura bakmayın ama söylediklerinizin gerçeklik payı %10.