• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerr yarii olanlar❤❤

Böyle psikolojisi bozuk gelgitli biriyle her zaman yaşayamazsin bunu unutma yol yakınken karar ver. Onu çok seviyorum falan deme onun yaptığına bak senin iyi niyetine bak tezat ikiside. Bu meslekte olanlar böyle oluyo her zaman huzursuz olmaktansa bırak derim. Acaba yazar mı deyip kendini yeme sevmek herşeye yetmez .

Bozulmayanin bozulmuyor psikolojisi.
Kendini sartlansan okur boyu her iskencesine asker ya onda deyip alttan alirsin,ezilirsin.Daha 21 yasindasin ya.Insallah okuyorsundur universite falan bir meslek sahibi olmayi dusunuyosundur.

Iyi geceler dünya güzeli hanımlar sizlerle biraz dertlesmek istiyorum. Biz sevgilimle 8 aydir birlikteyiz cok şükür cok mutluyuz. Sevgilim komando uzman cavus urfa sınırda. Daha once mesleki sıkıntılarndan dolayı 1 ay konusamadik çok ciddi psikolojisi cok bozulmustu cok kotu seyler yasamis. Sonra cok guzel toparladik hic bisey olmamis gibi devam ettik. Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi. Konusmadigmz zamanlarda Ailesine izmire gidip kiz isteyecez ben o kızı cok seviyorm demis meslegyle ilgili yasadgi sorunlari anlatti bana ayrica. Neyse 4 gun once canli yayın acmis soz vermisti yayın acmiycam diye acmiyordu yayin felan. Yayın acinca sordum niye actin soz vermistin diye yayininida yakin arkadaslara görünür yapmis bende bana niye gizledin dedim oda gizlemedim dedi. Tartismadikta cok aslinda sonra bizden olmayacak felan dedi heryerden engelledi dakika gecmeden engeli tekrar kaldirdi. Bunuda niue yapti anlayamadim tam ama bence sevdigi icin yapti. Sevmese kufreder engeli basar hic engeli kaldirmez kurtulur. Bunu yapmadan 1 saat once aramizda kesinlikle hicbirsey yoktu yemin ederim. Herhalde sinirli bi anina denk geldi ve yine psikoljisi bozuktu o yuzden boyle yapti. Yoksa ben onun beni sevmedgine asla inanmiyorm onu cok iyi taniyorm. Daha oncede tartismamiz oldu her iliskide oldgumu gibi ama bunlarn sonu seni seviyormla bitti aslada kavga eden cift degilz kavga etmeyiz. Simdi attgm mesajlara goruldu yapiyor. Sizce geri yazarmi? Mesaj atar mi bana? Inanin aramizda baska bisey yok. Herhalde psikolojisi yine bozuldu o yuzden boyle yapto normalde asla boyle yapmaz. 4 gundr konusmuyoruz. Mesaj atar mi sizce geri bana
Onu cok iyi tanıyorum demissin, her seyini beni seviyo'ya baglamissin, mesaj atip atmayacağını da bilmen gerekmez mi o zaman?

Ne de guzel insan yaftaliyosunuz..Nerden vardiniz bu kanıya cok merak ettim..İcinizde kalan bir acı olmus heralde zira 14 senedir iclerindeyim ve asker eşiyim hayatimda eşlerine bu kadar saygi sevgi duyan evine çocuğunabu kadar bagli olan bir meslek grubu daha görmedim ben..
Sizin genellemeniz de diger arkadasin genellemesi de dogru degil.. Insana bagli bi durum bu; meslek grubuyla ne alakasi var? Ben de asker kiziyim, 29 senedir icindeyim bu ortamin; ailesine cok deger veren de var (babam gibi), karisina cocuguna hayatı zindan eden de..

Seven adam görmesem yutarım bu lafları ama maalesef.

Adam bal gibi eğleniyor seninle.

Burdaki arkadaslarin çoğu da benimle hemfikir.

Kendin gibi safları dinleyecegine aklini başına topla da senden farklı düşünenlere odaklan.

Madem seviyor neden engelliyor demiyorsun da engeli kaldırdı bilmem ne diyorsun.

Çocuk gibi engellemeler filan. Adam olamamış ki çocuk dahahakikaten.

Kendine azıcık kıymet ver. Bu kadar ayak altına alınmaya tepki ver.

Iyi geceler dünya güzeli hanımlar sizlerle biraz dertlesmek istiyorum. Biz sevgilimle 8 aydir birlikteyiz cok şükür cok mutluyuz. Sevgilim komando uzman cavus urfa sınırda. Daha once mesleki sıkıntılarndan dolayı 1 ay konusamadik çok ciddi psikolojisi cok bozulmustu cok kotu seyler yasamis. Sonra cok guzel toparladik hic bisey olmamis gibi devam ettik. Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi. Konusmadigmz zamanlarda Ailesine izmire gidip kiz isteyecez ben o kızı cok seviyorm demis meslegyle ilgili yasadgi sorunlari anlatti bana ayrica. Neyse 4 gun once canli yayın acmis soz vermisti yayın acmiycam diye acmiyordu yayin felan. Yayın acinca sordum niye actin soz vermistin diye yayininida yakin arkadaslara görünür yapmis bende bana niye gizledin dedim oda gizlemedim dedi. Tartismadikta cok aslinda sonra bizden olmayacak felan dedi heryerden engelledi dakika gecmeden engeli tekrar kaldirdi. Bunuda niue yapti anlayamadim tam ama bence sevdigi icin yapti. Sevmese kufreder engeli basar hic engeli kaldirmez kurtulur. Bunu yapmadan 1 saat once aramizda kesinlikle hicbirsey yoktu yemin ederim. Herhalde sinirli bi anina denk geldi ve yine psikoljisi bozuktu o yuzden boyle yapti. Yoksa ben onun beni sevmedgine asla inanmiyorm onu cok iyi taniyorm. Daha oncede tartismamiz oldu her iliskide oldgumu gibi ama bunlarn sonu seni seviyormla bitti aslada kavga eden cift degilz kavga etmeyiz. Simdi attgm mesajlara goruldu yapiyor. Sizce geri yazarmi? Mesaj atar mi bana? Inanin aramizda baska bisey yok. Herhalde psikolojisi yine bozuldu o yuzden boyle yapto normalde asla boyle yapmaz. 4 gundr konusmuyoruz. Mesaj atar mi sizce geri bana
Cok saf geldiniz bana ne yapsa beni seviyor diyorsunuz

Var tabikide olmaz mi? Olmasa neden en başından kabul edeyim. Ben alistim zorlanmıyorm tamam arada boyle sikintilarda oluyor normL dunaynn en zor isini yapıyor. Bundan once sikintilari vardi. Onu atlattik allahin izniyle bunuda atlaticaz. Allah büyük yazar elbet. Bide harekata gidecek suriyeye
.
İşte o bu su demiyorum onu en çok sen tanırsin eğer hakkında doğru kişiyse zaten olur değilsede hiç zorlama bırak şu akar yolunu bulur hiç bişey atma aRama da bırak seven sevdiğine Kıyamaz sevip sevmediği belli olur ..

.
İşte o bu su demiyorum onu en çok sen tanırsin eğer hakkında doğru kişiyse zaten olur değilsede hiç zorlama bırak şu akar yolunu bulur hiç bişey atma aRama da bırak seven sevdiğine Kıyamaz sevip sevmediği belli olur ..
Doğru soyluyorsn yazmiycam aramiycam elbet oda farkina varacak zaten. Böyle olmadan 1 saat once aramiz cok iyiydi bi anda insan bu kadar degismez haklisin yazmamak en iyisi ustune gitmemem lazim

Dusunsene bunlar evlenmis ve benim yumurta tam pismemis diye kavga etmis bunun yaride küsmus kendini tuvalete kitlemis ama seviyiiii yaa 2 dk sonra kapiyi acmis bakmis mutfagin cami acik iceri sogumus bu üsümus abbooowww Gene küsmüs Gene kitlemis kendini vayyy ki vayyy su yeni nesile anam bu ne bee
Öyle valla aynı evin içinde engel de atılmıyor ne olacak halleri bilmiyorum.

Sinirlenince engeli basmak nedir yahu , yarın evlendiğinizde sinirlense ne yapacak bu adam. Aynı evin içinde birbirinize engeli de atamayacaksınız maalesef, bence sorunlarınızı engel atarak değil konuşarak çözemediğiniz sürece bu ilişkiden birşey olmaz.
Black mirrorun "beyaz Noel " bölümünde kadin ayrildigi sevgilisini hayatindan engelliyord. Adam karsisindaki kadini,kadinin fotograflarini hep cizirtili görüyordu. Bakarsin o teknoloji gelir yakinda:)
Yaa yazmisken spoiler vereyim. Acip izleyecekler okumasin

Adam kadinin karnindaki cocugu da goremiyordu engellendigi icin. Yıllarca hasret icinde kizini uzaktan blurlu blurlu izledi. En son sevgilisi olan kadin olunce cocugun da engeli kalkti. Bir noel gecesi ,elinde cocuguna yaptığı hediye koştu bakti ki ne görsün 😰😰😰😰 cocuk cekik gözlü,kankasindan!!!

Spoiler bitti:)

Konu sahibine gelince daha çok pıtır. Hepimiz gectik bu yollardan. Bir süre sonra askin sevginin bu olmadığını farkedecktir zaten. Ayrica onunde ne oldugunu bilmeden "tabii ki seninle herseye varim ben" demeyeydin iyiydi. Yarin bir gun "ben doguda gorevliyim,gözüm arkamda kalmasin. Ben gorevdeyken aylarca anamgillerle kal. Hem onlar yasli,hizmet edersin" deme ihtimali coook yüksek (9 yillik KK deneyimim bana ogretti bu yuksek ihtimali)
Ya da "nasilsa tayinciyiz" diye diye gönlünce bir ev esyasi alamadan yillar gecirebilirsin. Ne bileyim binlerce secenek..

Son düzenleme:
o senin pesinden koşsun ne bu bole.az ağırdan sat kendini bak nasil arıyor soruyor.kacan kovalanirms
Kısassa kısas diyorsun yani. Guzel taktik. Deniycem. Hem oda kafasini toplar. Ben ne yaotm boyle der kendi kendine dogru diyorsn yaa haklisin. Eninde sonnda yazacak zaten ben malımı biliyormm

Peki bu anasina öyle diyen ,böyle diyen çocuk ailesi ile gelip senin ailenle tanıştı mi?

Uzman eşiyim eşimle arkadaşlık flört evlilik dönemi derken 10 yıldır hayatımda var.Stresli zor dönemlerinde her zaman benden güç aldığını her durumun benimle daha katlanılır olduğunu söyler. Bunları hevesini kırmak için değil olması gerekeni gör diye anlatıyorum canım öyle askercilik oynamasın seven adam bu özlem dolu zor günlerde ne sevdiğinden uzaklaşmayı göze alıyor ne bu vatandaş gibi değişik tellerden çalıyor. Değer görmüyosan bunun için bahaneler üretme öyle oldu da böyle oldu gibi düşüncelere kapılma.Adam basbaya değer vermiyor.Sal ipini canlı yayınlarda coşsun. Gün geçirme odaklı ilişki seni daha fazla üzecektir.

Back