• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerr yarii olanlar❤❤

Umarım yazmaz da sadece bu kadar sıkıntıyla kurtulursun.Yoksa bundan kısa zaman sonra acım nasıl geçer diye konunu okuruz gibime geliyor.

Beni seviyor deyip durmuşsun.Bi konularda gezin bak ne sevda yaşayan insanlar neler yaşatmışlar bu kadar gözü kör olma.

Yine de her şey gönlünce olsun.

Yaşınız biraz genç sanki. Çok ayaklarnız yere basarcasına konuşmuyorsunuz. Ne olursa olsun beni sever diyorsunuz. Ama canlı yayın açıp size gizlemesi bir numara çevirdiğini gösteriyor sanki.

Bana pek masum gelmedi acikcasi .. sanki sakladigi seyler var ve sizi kenarda bekletiyor gibi .. cikarin su pembe gözlükleri ve ciplak gözlerle bakin bakalim bi arkadasiniz size gelip bunlari anlatsa tavsiye istede siz ne derdiniz dürüst olun .. bu adam gercekten seni cok seviyor demezdiniz kesinlikle.

Uyan küçüğüm.Seninkisi biraz karasevda olmuş.
Karşındaki asker psikolojisi bahanesine gizlenip,seni üzecek!

Vallahi sizi çok iyi niyetli buldum canlı yayın yapıyor ve sizden saklıyor sonra sizi heryerden engelliyor ve tekrar engeli kaldırıyor 4 gündür konuşmuyorsunuz ve beni çok seviyor vs öncelikle seven insan bisey gizlemez ikincisi seven insan bırakın 4 gün 4 saat bile konuşmadan yapamaz söyle bir şeyde eklemek istiyorum bu meslekteki insanlara pek güvenmiyorum yani çok fazla aldatan insan var ve çok çok zor onlarla evlilik veya ilişki yaşamak sizi üzmek istemezdim ama gerçekler bunlar.
Ne de guzel insan yaftaliyosunuz..Nerden vardiniz bu kanıya cok merak ettim..İcinizde kalan bir acı olmus heralde zira 14 senedir iclerindeyim ve asker eşiyim hayatimda eşlerine bu kadar saygi sevgi duyan evine çocuğunabu kadar bagli olan bir meslek grubu daha görmedim ben..

Bir asker eşi olarak yazıyorum. Evet stres çok bu işte özlem var aileye eşe çocuğa onun için stresliler sürekli sinirliler Hélène sinir gibi yerdelerse.ama bu yola baş koyduysan herseye katlaniyorsun.düştüğünde tek başına kalmayi öğreniyorun evde es yok çocuğuna evden. Es desen görevden ne zaman gelecek meçhul. Bu konusmadiginiz zaman diliminde düşün taşın bu yükü kaldıracak gücün varmı gerçekten.

Askere güven olmaz.ona olmaz buna olmaz diye bişey yok .benim eşinde asker ve aramızda ne kadar sorunlar yaşanır yaşasın. İlk günkü gibi bakar hep bana

Ne de guzel insan yaftaliyosunuz..Nerden vardiniz bu kanıya cok merak ettim..İcinizde kalan bir acı olmus heralde zira 14 senedir iclerindeyim ve asker eşiyim hayatimda eşlerine bu kadar saygi sevgi duyan evine çocuğunabu kadar bagli olan bir meslek grubu daha görmedim ben..
Evet belki eski askerlerde yok ama yeni askerlerin cogu boyle malesef. Canli yayin acip kim ne gelirse konusuruz kafasinda. Surekli ayni muhabbet. Ha iclerinde yokmudur sadik olani elbette vardir. Ama bi cogunlugu yaslarida kucuk oldugu icin bu kafada..

Iyi geceler dünya güzeli hanımlar sizlerle biraz dertlesmek istiyorum. Biz sevgilimle 8 aydir birlikteyiz cok şükür cok mutluyuz. Sevgilim komando uzman cavus urfa sınırda. Daha once mesleki sıkıntılarndan dolayı 1 ay konusamadik çok ciddi psikolojisi cok bozulmustu cok kotu seyler yasamis. Sonra cok guzel toparladik hic bisey olmamis gibi devam ettik. Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi. Konusmadigmz zamanlarda Ailesine izmire gidip kiz isteyecez ben o kızı cok seviyorm demis meslegyle ilgili yasadgi sorunlari anlatti bana ayrica. Neyse 4 gun once canli yayın acmis soz vermisti yayın acmiycam diye acmiyordu yayin felan. Yayın acinca sordum niye actin soz vermistin diye yayininida yakin arkadaslara görünür yapmis bende bana niye gizledin dedim oda gizlemedim dedi. Tartismadikta cok aslinda sonra bizden olmayacak felan dedi heryerden engelledi dakika gecmeden engeli tekrar kaldirdi. Bunuda niue yapti anlayamadim tam ama bence sevdigi icin yapti. Sevmese kufreder engeli basar hic engeli kaldirmez kurtulur. Bunu yapmadan 1 saat once aramizda kesinlikle hicbirsey yoktu yemin ederim. Herhalde sinirli bi anina denk geldi ve yine psikoljisi bozuktu o yuzden boyle yapti. Yoksa ben onun beni sevmedgine asla inanmiyorm onu cok iyi taniyorm. Daha oncede tartismamiz oldu her iliskide oldgumu gibi ama bunlarn sonu seni seviyormla bitti aslada kavga eden cift degilz kavga etmeyiz. Simdi attgm mesajlara goruldu yapiyor. Sizce geri yazarmi? Mesaj atar mi bana? Inanin aramizda baska bisey yok. Herhalde psikolojisi yine bozuldu o yuzden boyle yapto normalde asla boyle yapmaz. 4 gundr konusmuyoruz. Mesaj atar mi sizce geri bana
Eğer siz mesaj atmayı bırakırsanız hatta engellersenjz daha çabuk atar

Eşiniz asker olduğu için tab9 ki savunma yapacaksınız o sizin düşünceniz bu da benim düşüncem hiç işim olmadi ki acım olsun 😌çevremdeki asker eşlerinin yüzde 90 i aldatiliy9r kusura bakmayın

Iyi geceler dünya güzeli hanımlar sizlerle biraz dertlesmek istiyorum. Biz sevgilimle 8 aydir birlikteyiz cok şükür cok mutluyuz. Sevgilim komando uzman cavus urfa sınırda. Daha once mesleki sıkıntılarndan dolayı 1 ay konusamadik çok ciddi psikolojisi cok bozulmustu cok kotu seyler yasamis. Sonra cok guzel toparladik hic bisey olmamis gibi devam ettik. Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi. Konusmadigmz zamanlarda Ailesine izmire gidip kiz isteyecez ben o kızı cok seviyorm demis meslegyle ilgili yasadgi sorunlari anlatti bana ayrica. Neyse 4 gun once canli yayın acmis soz vermisti yayın acmiycam diye acmiyordu yayin felan. Yayın acinca sordum niye actin soz vermistin diye yayininida yakin arkadaslara görünür yapmis bende bana niye gizledin dedim oda gizlemedim dedi. Tartismadikta cok aslinda sonra bizden olmayacak felan dedi heryerden engelledi dakika gecmeden engeli tekrar kaldirdi. Bunuda niue yapti anlayamadim tam ama bence sevdigi icin yapti. Sevmese kufreder engeli basar hic engeli kaldirmez kurtulur. Bunu yapmadan 1 saat once aramizda kesinlikle hicbirsey yoktu yemin ederim. Herhalde sinirli bi anina denk geldi ve yine psikoljisi bozuktu o yuzden boyle yapti. Yoksa ben onun beni sevmedgine asla inanmiyorm onu cok iyi taniyorm. Daha oncede tartismamiz oldu her iliskide oldgumu gibi ama bunlarn sonu seni seviyormla bitti aslada kavga eden cift degilz kavga etmeyiz. Simdi attgm mesajlara goruldu yapiyor. Sizce geri yazarmi? Mesaj atar mi bana? Inanin aramizda baska bisey yok. Herhalde psikolojisi yine bozuldu o yuzden boyle yapto normalde asla boyle yapmaz. 4 gundr konusmuyoruz. Mesaj atar mi sizce geri bana
8 ay dir kavgami ediyorsunuz ayol sevse engellemez canim benim dengesiz oldugu icin zirt pirt engelliyip kaldiriyo sende takilmis gidiyorsun

Eşiniz asker olduğu için tab9 ki savunma yapacaksınız o sizin düşünceniz bu da benim düşüncem hiç işim olmadi ki acım olsun 😌çevremdeki asker eşlerinin yüzde 90 i aldatiliy9r kusura bakmayın
Erkek erkek dir iste Doktor olsa ne asker olsa ne hepsi potansiyel olarak aldatmaya yatkin

Sinirlenince engeli basmak nedir yahu , yarın evlendiğinizde sinirlense ne yapacak bu adam. Aynı evin içinde birbirinize engeli de atamayacaksınız maalesef, bence sorunlarınızı engel atarak değil konuşarak çözemediğiniz sürece bu ilişkiden birşey olmaz.
Dusunsene bunlar evlenmis ve benim yumurta tam pismemis diye kavga etmis bunun yaride küsmus kendini tuvalete kitlemis ama seviyiiii yaa 2 dk sonra kapiyi acmis bakmis mutfagin cami acik iceri sogumus bu üsümus abbooowww Gene küsmüs Gene kitlemis kendini vayyy ki vayyy su yeni nesile anam bu ne bee

Bir asker eşi olarak yazıyorum. Evet stres çok bu işte özlem var aileye eşe çocuğa onun için stresliler sürekli sinirliler Hélène sinir gibi yerdelerse.ama bu yola baş koyduysan herseye katlaniyorsun.düştüğünde tek başına kalmayi öğreniyorun evde es yok çocuğuna evden. Es desen görevden ne zaman gelecek meçhul. Bu konusmadiginiz zaman diliminde düşün taşın bu yükü kaldıracak gücün varmı gerçekten.
Var tabikide olmaz mi? Olmasa neden en başından kabul edeyim. Ben alistim zorlanmıyorm tamam arada boyle sikintilarda oluyor normL dunaynn en zor isini yapıyor. Bundan once sikintilari vardi. Onu atlattik allahin izniyle bunuda atlaticaz. Allah büyük yazar elbet. Bide harekata gidecek suriyeye

Harekata gidcek yine suriyeye bir iki hafta sonra. Ve tum izinleri iptal edilmis. Mantikli dusununcede psikolojisinn yerinde olmamasi cok norm

[QUb
benide en iyi sen anlarsin ama. Benim suanda ne yapmam lazim peki

Back