- 3 Ağustos 2019
- 12
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Askeryari3528
-
Suanda skmiyorum. Ama soz vermisti acmiycam diye. Ben o ne derse yapiyorm soz verdgm seyleri yani yapma dedigi ne varsa yapmiyorm valla. Oda boyle yapinca biraz tartisir gibi olduk cokta büyümediki olay. Peki geri yazar mi banaCanli yayin acmasina neden kiziyosunuzki anlamadim zaten asker psikolojisi bozuk fazla sıkmayin derim
Laf mu soktun yoksa guzel bisey mi dedin anlamadim vallayazar.
bulmus senin gibi, napsa "beni cok seviyor" dyen birini birakir mi sence?
tanimadigim birine neden laf sokayim ki?Laf mu soktun yoksa guzel bisey mi dedin anlamadim valla
Yok kötü anlamadim zaten asla boyle dusnmeyin. yanlis anlasildysam özür dilerimtanimadigim birine neden laf sokayim ki?
bana ne yarariniz ne zarariniz var.
fikrimi soyledim sadece, nasil algilarsaniz.
estagfurullah ya ne ozru. keske biraz beni cok seviyor diye bakmak yerine, uzak durup gezip tozup keyfinize baksaniz.Yok kötü anlamadim zaten asla boyle dusnmeyin. yanlis anlasildysam özür dilerim
Engeli kaldirmis.yazar ama.biraz rahat birakin sıkmayin kafasinu toplayinca o size yazsin.Suanda skmiyorum. Ama soz vermisti acmiycam diye. Ben o ne derse yapiyorm soz verdgm seyleri yani yapma dedigi ne varsa yapmiyorm valla. Oda boyle yapinca biraz tartisir gibi olduk cokta büyümediki olay. Peki geri yazar mi bana
Yok artik yazmiyorm rahat biraktim saldim yaniEngeli kaldirmis.yazar ama.biraz rahat birakin sıkmayin kafasinu toplayinca o size yazsin.
Asker sevgilin bence sama deger vermiyor ve sorunlu biri ama sen o kadar iyi niyetli bakıyorsun ki farkında bile değilsinYok artik yazmiyorm rahat biraktim saldim yanidha oncede oldu aynisini sonra toparladik. Tartistiktan 2 dakika engelledi 1 dk sonrada engeli kaldirdi geri şapşik
Prensesler gibiydim ben asker yarimin gönlünde,Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?