- 3 Ağustos 2019
- 12
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Askeryari3528
Iyi geceler dünya güzeli hanımlar sizlerle biraz dertlesmek istiyorum. Biz sevgilimle 8 aydir birlikteyiz cok şükür cok mutluyuz. Sevgilim komando uzman cavus urfa sınırda. Daha once mesleki sıkıntılarndan dolayı 1 ay konusamadik çok ciddi psikolojisi cok bozulmustu cok kotu seyler yasamis. Sonra cok guzel toparladik hic bisey olmamis gibi devam ettik. Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi. Konusmadigmz zamanlarda Ailesine izmire gidip kiz isteyecez ben o kızı cok seviyorm demis meslegyle ilgili yasadgi sorunlari anlatti bana ayrica. Neyse 4 gun once canli yayın acmis soz vermisti yayın acmiycam diye acmiyordu yayin felan. Yayın acinca sordum niye actin soz vermistin diye yayininida yakin arkadaslara görünür yapmis bende bana niye gizledin dedim oda gizlemedim dedi. Tartismadikta cok aslinda sonra bizden olmayacak felan dedi heryerden engelledi dakika gecmeden engeli tekrar kaldirdi. Bunuda niue yapti anlayamadim tam ama bence sevdigi icin yapti. Sevmese kufreder engeli basar hic engeli kaldirmez kurtulur. Bunu yapmadan 1 saat once aramizda kesinlikle hicbirsey yoktu yemin ederim. Herhalde sinirli bi anina denk geldi ve yine psikoljisi bozuktu o yuzden boyle yapti. Yoksa ben onun beni sevmedgine asla inanmiyorm onu cok iyi taniyorm. Daha oncede tartismamiz oldu her iliskide oldgumu gibi ama bunlarn sonu seni seviyormla bitti aslada kavga eden cift degilz kavga etmeyiz. Simdi attgm mesajlara goruldu yapiyor. Sizce geri yazarmi? Mesaj atar mi bana? Inanin aramizda baska bisey yok. Herhalde psikolojisi yine bozuldu o yuzden boyle yapto normalde asla boyle yapmaz. 4 gundr konusmuyoruz. Mesaj atar mi sizce geri bana