• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerr yarii olanlar❤❤

Askeryari3528

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
12
3
1
27
Iyi geceler dünya güzeli hanımlar sizlerle biraz dertlesmek istiyorum. Biz sevgilimle 8 aydir birlikteyiz cok şükür cok mutluyuz. Sevgilim komando uzman cavus urfa sınırda. Daha once mesleki sıkıntılarndan dolayı 1 ay konusamadik çok ciddi psikolojisi cok bozulmustu cok kotu seyler yasamis. Sonra cok guzel toparladik hic bisey olmamis gibi devam ettik. Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi. Konusmadigmz zamanlarda Ailesine izmire gidip kiz isteyecez ben o kızı cok seviyorm demis meslegyle ilgili yasadgi sorunlari anlatti bana ayrica. Neyse 4 gun once canli yayın acmis soz vermisti yayın acmiycam diye acmiyordu yayin felan. Yayın acinca sordum niye actin soz vermistin diye yayininida yakin arkadaslara görünür yapmis bende bana niye gizledin dedim oda gizlemedim dedi. Tartismadikta cok aslinda sonra bizden olmayacak felan dedi heryerden engelledi dakika gecmeden engeli tekrar kaldirdi. Bunuda niue yapti anlayamadim tam ama bence sevdigi icin yapti. Sevmese kufreder engeli basar hic engeli kaldirmez kurtulur. Bunu yapmadan 1 saat once aramizda kesinlikle hicbirsey yoktu yemin ederim. Herhalde sinirli bi anina denk geldi ve yine psikoljisi bozuktu o yuzden boyle yapti. Yoksa ben onun beni sevmedgine asla inanmiyorm onu cok iyi taniyorm. Daha oncede tartismamiz oldu her iliskide oldgumu gibi ama bunlarn sonu seni seviyormla bitti aslada kavga eden cift degilz kavga etmeyiz. Simdi attgm mesajlara goruldu yapiyor. Sizce geri yazarmi? Mesaj atar mi bana? Inanin aramizda baska bisey yok. Herhalde psikolojisi yine bozuldu o yuzden boyle yapto normalde asla boyle yapmaz. 4 gundr konusmuyoruz. Mesaj atar mi sizce geri bana

Canli yayin acmasina neden kiziyosunuzki anlamadim zaten asker psikolojisi bozuk fazla sıkmayin derim
Suanda skmiyorum. Ama soz vermisti acmiycam diye. Ben o ne derse yapiyorm soz verdgm seyleri yani yapma dedigi ne varsa yapmiyorm valla. Oda boyle yapinca biraz tartisir gibi olduk cokta büyümediki olay. Peki geri yazar mi bana

Vallahi sizi çok iyi niyetli buldum canlı yayın yapıyor ve sizden saklıyor sonra sizi heryerden engelliyor ve tekrar engeli kaldırıyor 4 gündür konuşmuyorsunuz ve beni çok seviyor vs öncelikle seven insan bisey gizlemez ikincisi seven insan bırakın 4 gün 4 saat bile konuşmadan yapamaz söyle bir şeyde eklemek istiyorum bu meslekteki insanlara pek güvenmiyorum yani çok fazla aldatan insan var ve çok çok zor onlarla evlilik veya ilişki yaşamak sizi üzmek istemezdim ama gerçekler bunlar.

Suanda skmiyorum. Ama soz vermisti acmiycam diye. Ben o ne derse yapiyorm soz verdgm seyleri yani yapma dedigi ne varsa yapmiyorm valla. Oda boyle yapinca biraz tartisir gibi olduk cokta büyümediki olay. Peki geri yazar mi bana
Engeli kaldirmis.yazar ama.biraz rahat birakin sıkmayin kafasinu toplayinca o size yazsin.

Engeli kaldirmis.yazar ama.biraz rahat birakin sıkmayin kafasinu toplayinca o size yazsin.
Yok artik yazmiyorm rahat biraktim saldim yani😂😂 dha oncede oldu aynisini sonra toparladik. Tartistiktan 2 dakika engelledi 1 dk sonrada engeli kaldirdi geri şapşik😂😂

Yok artik yazmiyorm rahat biraktim saldim yani😂😂 dha oncede oldu aynisini sonra toparladik. Tartistiktan 2 dakika engelledi 1 dk sonrada engeli kaldirdi geri şapşik😂😂
Asker sevgilin bence sama deger vermiyor ve sorunlu biri ama sen o kadar iyi niyetli bakıyorsun ki farkında bile değilsin

Seni herseyden herkesten cok seviyorm prensesim ölürüm sana benimle herseye var misin dedi bende varim dedim tabi.
Prensesler gibiydim ben asker yarimin gönlünde,
Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım,
İstersen bana ukala mukala de:halay:
(Şu kısmı okuduğumdan beri içimden bu şarkıyı söylüyorum, gerisini okuyamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun :KK70:)

Kendin sorup kendin cevap vermişsin zaten kardeşim ama onu tanıyan sadece sensin biz yazar desek o yazacak biri mi o önemli ?
Kendisi ile konuşmaya çalış amacını sor evlilik isteyen biri için yaptığı çok sağlıklı gelmedi bana.

Sinirlenince engeli basmak nedir yahu , yarın evlendiğinizde sinirlense ne yapacak bu adam. Aynı evin içinde birbirinize engeli de atamayacaksınız maalesef, bence sorunlarınızı engel atarak değil konuşarak çözemediğiniz sürece bu ilişkiden birşey olmaz.

Beni sevdiği için engeli kaldırdı diyorsunuz.
"Beni sevse engellemezdi" diye bakmanızı öneririm.

Hani bir konu vardı. Sevgilisi askerde olan, mesajlara aramalara dönmeyen siz o kişi misiniz?

Ben sizi fazla aşık gördüm. Aşk güzel ama kör olmuş da karşı tarafın aymazlığını sizi değersizleştirdiğini görmüyor gibisiniz.
Adınıza üzüldüm.
Biraz daha mantık çerçevesinde yaşayın ilişkinizi, kırıcı olmak istemem ama üzülecek gibisiniz.

Back