askerlikte telefon

Acemide telefon kullanamamıştık ankesorluden arıyordu fakat suan usta birliginde maşallah rahatça konuşuyoruz hatta hergün face e bile girebiliyor. :nazar: Ayrıca kıymetini daha çok anlıyorsun sende karşı tarafta. Kavga etmeden duramadan bi çift olarak 2 aydır kavga etmiyoruz :)

Herkes ustada kullanmaya başlamış telefonu :26:

Biz acemilikte de kullanmıştık :1: 15-20 gün sonra telefon sokmuştu içeriye :1:

O yerine göre değişiyo. Acemilik İzmir/Bornova'ydı.

Ayrıca evlenmeden gitmeye karar vermesi çok iyi olmuş. Bi de uzun dönemmiş. Çok daha zor olurdu evlendikten sonra gitmesi bence:26:

Askerlik şubesiyle görüşün Şubatta Mayısta Ağustosta ve Kasımda asker alımları var.

Şimdiden Allah kolaylık versin :72:

Son düzenleme:
kaçak olarak görünmüyosa eğer kendi kütüğü kaç tertip gönderiyosa o zman gider ama kaçaksa şubatta gider acemide ankesörlüyle falan görüşülebiliyo usta birliğindede yerine göre bir ay falan bekleyebilir telefon kullanmak için

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
nişanlım bugun şubeye gitmiş mayısta gidersin demişler hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar nişanlım askere gitmeyi düşünüyor evlenmeden gidersem daha iyi olur diye
peki askerde telefon kullanımı oluyor mu?
görüşmeler nasıl oluyor?
bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

bencede nişanlıyken gitsin ben evliyim eşim şuan askerde çok zor oluyor 2 ay oldu gideli kısa dönem yapacak hergün konuşuyoruz ama kulübeden cep telefonu kullananlarda varmış ama yakalananda var yakalanırsa askerliği uzuyormuş o yüzden gerek duymadık

kızlar nişanlım askere gitmeyi düşünüyor evlenmeden gidersem daha iyi olur diye
peki askerde telefon kullanımı oluyor mu?
görüşmeler nasıl oluyor?
bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

evlenince askere gitmesi çok zor olurdu şimdide zor olacak ama evlenince gitmesi daha zor olurdu iyi bi karar .. Merak etme telefon kullanabilir .. Dikkatli olup komutanlara yakalatmadığı sürece :) Ben erkek arkadaşımla askerde her gece konuşurdum telde saatlerce bikaç kere arkadaşlarına emanet etmişti onlarda telefonu komutana yakalatmıştı ama sonra bi şekilde geri aldı hep .. Yakalattığındada arkadaşlarından arıyordu zaten :) Hertürlü konşursunuz merak etme .. Gündüzleri konuşamazsnz sadece .. Üzülme askerlik kolay .. Benim erkek arkadaşım kapalı cezaevinde konuşamıyoruz çünkü telefon yasak .. haftada 1 kere 10 dkka arıyor .. başkada haberleşemiyoruz .. başka şehirde olduğu için yüzünüde aylardır görmüyorum .. herşeye alışılıyo az konuşmayada alışırsın .. bu benim durumuma bile insan alışıyosa herşeye alışır ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
nişanlım bugun şubeye gitmiş mayısta gidersin demişler hakkımızda hayırlısı olsun

selam canım gördüğün üzre bende asker yareniyim bencede şimdi gitsin gerçi her şekilde zor olacak ama yapcak bişi yok...
uzun mu kısa dönem mi gidecek???
telefonn işi öle herkesin rahat konuşursun bilmem ne dediğine bakma yerine göre ve komutanına göre degişir yeri çok ii olur
komutanlar kııl olur göz açtırmaz kullanamaz...yeri kötü olur ama rahat olur tel yönünden kullanır tabi yanındaki gibi her an mesajdı konuşmaydı asla olmaz ..tabii bu konuda rahat olanlarda yok diil ama olmayanda çook...
ankesörlü war ordan en az 1 kaqç sefer konuşursunuz merak etme canım

selam canım gördüğün üzre bende asker yareniyim bencede şimdi gitsin gerçi her şekilde zor olacak ama yapcak bişi yok...
uzun mu kısa dönem mi gidecek???
telefonn işi öle herkesin rahat konuşursun bilmem ne dediğine bakma yerine göre ve komutanına göre degişir yeri çok ii olur
komutanlar kııl olur göz açtırmaz kullanamaz...yeri kötü olur ama rahat olur tel yönünden kullanır tabi yanındaki gibi her an mesajdı konuşmaydı asla olmaz ..tabii bu konuda rahat olanlarda yok diil ama olmayanda çook...
ankesörlü war ordan en az 1 kaqç sefer konuşursunuz merak etme canım

Benim erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yer Tekirdağdı .. Komutanları boşluklarda içki içiyolarmş .. Çok katılardı kıl ve gıcıklardı .. Benimki askerde hırsızlık yapan bi çocuğu arkadaşlarıyla dövdü diye diskoya attılar .. Durduk yere vuruyorlardı askerlere ..
Çok katılardı sürekli arama yapıyorlardı ama yinede herkes telefon kullanıyordu biraz da açık gözlü olmak lazım sanırım .. Mesela benimkisi prizler kapaklıymış telefonu oraya saklıyordu .. Arkadaşlarına emanet ettiğinde arkadaşları hep yakalatıyorlardı ama o bi kere bile yakalatmadı .. Usulünüde bilmek lazım bildiği sürece gözünü açtığı sürece rahat konuşur geceleri bence tabi dikkat etmesi lazım .

Benim erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yer Tekirdağdı .. Komutanları boşluklarda içki içiyolarmş .. Çok katılardı kıl ve gıcıklardı .. Benimki askerde hırsızlık yapan bi çocuğu arkadaşlarıyla dövdü diye diskoya attılar .. Durduk yere vuruyorlardı askerlere ..
Çok katılardı sürekli arama yapıyorlardı ama yinede herkes telefon kullanıyordu biraz da açık gözlü olmak lazım sanırım .. Mesela benimkisi prizler kapaklıymış telefonu oraya saklıyordu .. Arkadaşlarına emanet ettiğinde arkadaşları hep yakalatıyorlardı ama o bi kere bile yakalatmadı .. Usulünüde bilmek lazım bildiği sürece gözünü açtığı sürece rahat konuşur geceleri bence tabi dikkat etmesi lazım .

herkes öle şanslı olamıyo canım malesef işte bildiğin üzre 12 yi bekleyip 1 saat konuşmayla yaşıyorum gözü açık olması lazım tabi bazıları diil çogu mal oluyo ulu orta kullanıolar e yakalanması süpriz diil yani ama gözü açık olup komutanlara kendini sewdirmekte en güzel taktik
adamlar dio zaten kullanın biliyoruz kullandınızıda ama alenen yapmayın diyolar...bizde alenen yapmadık zaten hiç o yüzden ama bizim acemi süperdi 3 4 kez konuşurduk tel yoktu ama artamadı şimdi tel war bi halta yaramıo işte:(

herkes öle şanslı olamıyo canım malesef işte bildiğin üzre 12 yi bekleyip 1 saat konuşmayla yaşıyorum gözü açık olması lazım tabi bazıları diil çogu mal oluyo ulu orta kullanıolar e yakalanması süpriz diil yani ama gözü açık olup komutanlara kendini sewdirmekte en güzel taktik
adamlar dio zaten kullanın biliyoruz kullandınızıda ama alenen yapmayın diyolar...bizde alenen yapmadık zaten hiç o yüzden ama bizim acemi süperdi 3 4 kez konuşurduk tel yoktu ama artamadı şimdi tel war bi halta yaramıo işte:(

Hiç konuşamamaktan iyidir çok büyük bi velinimet telefon ya ..
Ben bilmiyorum acemliği valla o konuda bilgim yok ama orda da vardı herhalde telefonn .. Erkek arkadaşımla o zaman sadece arkadaştık orda da mesajlaşıyorduk orda da vardı tel :)

şimdi gitmesi daha iyi aslında dediğiniz gibi ama 3 yıldır nişanlıyız tam okul bitti evlenelim dedik askerlik çıktı bi de en erken mayısta gidebilecekmiş bi de aksi uzun dönem off içim çok sıkıldı bilemedim şimdi:5:

ahh canımmm ahhh acemilikte ne cebi. ankesörlüden 7 dk konuşabilirsen kurban ol :(
hele ilk 15 gün günde taş çatlasın 5 dk konuşabilceksin bazı günler belki arayamıycak :(
ilk günler çokk sıra oluyo sıradan konuşturmuyolar bile hemen kapatır :(
ilk günler 3 er dakika konuşabiliyoduk oda heycandan ne sorucağımı unutuyodum :(
askerlikkk zorrr çok zorrr bazen o günler geliyo aklıma gözlerim doluyo :( çok özlüyosun hemde çok :((
ama saymazsan çabuk geçiyo.birde şansınıza 12 aya düştü ohh :)

ahh canımmm ahhh acemilikte ne cebi. ankesörlüden 7 dk konuşabilirsen kurban ol :(
hele ilk 15 gün günde taş çatlasın 5 dk konuşabilceksin bazı günler belki arayamıycak :(
ilk günler çokk sıra oluyo sıradan konuşturmuyolar bile hemen kapatır :(
ilk günler 3 er dakika konuşabiliyoduk oda heycandan ne sorucağımı unutuyodum :(
askerlikkk zorrr çok zorrr bazen o günler geliyo aklıma gözlerim doluyo :( çok özlüyosun hemde çok :((
ama saymazsan çabuk geçiyo.birde şansınıza 12 aya düştü ohh :)

gözünüz aydın rabbim bizlere de sağ salim dönmelerini nasip etsin

Back