TEK BAŞINA UZUN YOL

Bursa yolunu bilmiyorum inegöl mezitler sıkıntılı diyorlar kar yağarsa diye düşündüm
herkese olan size de olur otobüsle de yolda kalabilirsiniz. Ama bursada işiniz azsa arabaya gerek yoksa araba stress yaratıyorsa bilemedim

Uzun yol diye okuyunca Meksika’ya falan gideceksin sandım valla cesaret verecektim 😂
Gidersin tabi ki lütfen yola çık

Herkese merhaba,

Ankara'dan Bursa'ya gitmeyi düşünüyorum. Ama otobüsle mi gitsem arabayla mı emin olamadım . Daha önce uzun yol deneyimim yok tek başıma ama giderim kendime bu konuda güveniyorum tek sıkıntım lastik vs patlarsa :) sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Ankara Bursa arası aşırı sıkıcı bi yol 😀 ama sık sık benzinlil oluyor sıkıntı olmaz.

herkese olan size de olur otobüsle de yolda kalabilirsiniz. Ama bursada işiniz azsa arabaya gerek yoksa araba stress yaratıyorsa bilemedim
Haftasonu orada olacağım ve hava yağmurlu bu sebeple rahat rahat gezmek için araba şart diye düşündüm

Herkese merhaba,

Ankara'dan Bursa'ya gitmeyi düşünüyorum. Ama otobüsle mi gitsem arabayla mı emin olamadım . Daha önce uzun yol deneyimim yok tek başıma ama giderim kendime bu konuda güveniyorum tek sıkıntım lastik vs patlarsa :) sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Şehir içi araba kullanmada sorununuz yoksa ankara bursa arası çok kolay gidersiniz. Hele daha önce uzun yol tecrübeniz var ve sizi korkutan tek olmanız ise kendinize güvenin. Bende ankara bursa arası tek başıma ilkkez gittiğimde biraz tereddütlü idim birde akşam saati çıktığım için nasıl olur dedim ama beklediğim den iyi idi🫣 bir sonraki seferde 3 yaşındaki kızım ile baş başa ankara-bursa arası yolculuk yaptık. Ben normalde çok gider gelirim onun etkisimidir bilmiyorum bana gece de olsa zorlu gelmiyor. Sadece mümkünse karanlığa kalmayın dediğiniz gibi mezitler bölgesi biraz viraj olduğu için sizi gerebilir ama hız yapmazsanız o bölgede keyiflidir ben oraları çok severim. Müziği açın ve yolunuza odaklanın.

Kadın olduğum için lastik patlarsa vs diye sıkıntı olur denildi :)
Olumsuzu çağırmayın lütfen😊 arabanız eski model değilse birşey olmaz Allah'ın izni ile. Kadın ve tek olduğumu fark eden bir tırcı Eskişehir çıkışında biraz sorun çıkardı bana. Ama malesef ankara trafiğinde onu yapanda oluyor ondan kendinize güvenin şimdiden hayırlı yolculuklar yola çıkacağınız saat iyi ayarlayın akşam gec saatlerde yolunuZ mezitlere gelmesin birde sabah çıkacaksanız güneş doğarken aynanıza çok vurabilir oda biraz rahatsız edet

X