Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunu belirteyim nişanlınız evlenmeden önce askerlik yapma kararı almakla çok iyi etmiş.. nişanlınız ilk etapta sizi sadece ankesörlü telefonlarla arayabilir daha sonra bir çok asker gibi cep telefonu kullanmaya başlayabilir.. artık eskisi gibi görüşememe , arayamama gibi durumlar pek olmuyor.. şimdiden Allah kavuştursun![]()
usta birliğine gittiğinde rahat olur o zaman
birde şimdi askere gitmek istese ne zaman gidebilir yani bu işlemler ne kadar sürer?
kızlar nişanlım askere gitmeyi düşünüyor evlenmeden gidersem daha iyi olur diye
peki askerde telefon kullanımı oluyor mu?
görüşmeler nasıl oluyor?
bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
kızlar nişanlım askere gitmeyi düşünüyor evlenmeden gidersem daha iyi olur diye
peki askerde telefon kullanımı oluyor mu?
görüşmeler nasıl oluyor?
bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
askerde çok olgunlaşıyolar 45 günde askerlik benim erkek arkadaşımın öküzlüğünü duygusuzluğunu aldı götürdü :)) komutanlarına teşekkürü borç bilirim.. sürüne sürüne kıymet anlıyolarsürekli aradı ankesörlü telden ustalardan telefon aldı aradı şuan usta birliğinde rahat rahat görüşüyoruz.. evlenmeden gönder evlenince beklemek çok daha zor olur. sonuçta sizin evinizden gitmesi ile ailesinin evinden gitmesi aynı değil.. aynı evde olmaya alışık değilseniz daha kolay geçiyo..
Aynen katılıyorumAskerde benim için yazdığı şiirlerden defter oluşturmuştu.. Sonra askerden geldi bir daha şiirlerden eser yok
En savunmasız, en duygusal halleri askerdeyken oluyor ya, kıymetini biliyor, çok özlüyorlar..
![]()
Soruna gelince, acemi birliğindeyken sadece ankesörlü telefondan arar kısa görüşmeler olur.. Usta birliğindeyken telefon ayarlayabilir rahatça görüşürsünüz![]()
yaaa ama ama offf.. ben bu hali kalıcı olur diye umutlanmıştım ne güzel.. iyi bari tadını çıkarayım bu romantik özlem dolu günlerin :)))
ayy kızlar valla böyle olmasına çok sevindim
bi de inşaallah dediğiniz gibi duygusallaşır olgunlaşır:)