Canimmm cok tesekkur ederim peki beninden ozel bi hediye olarak ne olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1. ismi yazılı kalem ve aynı şekilde üzerine kendi isim ve soyisminin olduğu deri şık bi cüzdan
2. spor ayakkabı veyatshirt yada sweatshirt
3. kendi imzasının yazılı olduğu bi kupa( kahve ve çay içmeyi seviyor)
4. atkı bere (kıbrısta yapıor hava şartlarını bilmiorum kışın ihtiyacı olur mu karar veremedim)
5. güzel bi eşofman takımı
olabilir canımmmm
Sağol canim aklımda bulunsun
canım eşim geçen sene aralıkta askere gitti geldi, askere gidenlere alınacak en iyi şey yeşil askeri iç çamaşırı der hep. yanında hiç bişey götürmesine gerek yok zaten herşeyi oradan veriyolar ve askeriyenin verdiği haricindeki şeylerin çoğu yasak ve çalınıyormuş. bol bol iç çamaşırı alın ona, gideceği yere göre değişir ama bazen iki hafta duş alamadıkları oluyormuş zaten çamaşırları yıkatmak için yer de yokmuş felan giyip atıyolarmış hep haberin olsun. bir de deotak diye bi krem varmış ondan çok kullandı eşim, ter kokusunu felan önlüyormuş.
şimdiden Allah kavuştursun :)
Cok tesekkur ederim bol bol camasir alayim o zaman bir de dediğiniz kremden alayim
Yesil alayim o zaman:21 :çoğunlukla sivil iç çamaşırı giydirmiyolar özellikle yeşil askeri iç çamaşırına izin varmış, inşallah iyi bi yere düşer.
Benim erkek arkadaşım giderken sadece çamaşır götürmüştü yanında acemi birliğinde çarşıyada çıkmak yoktu zaten havluydu oydu buydu bütün ihtiyaçları askeriye karşılıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nişanlım ında trk söyledikleri iccamasiri ve çorap ti. Yıkamak cok zor geliordu arada atiyordum diodu-ki kendisinin eli yatkindir normalde çamaşırını falan yikayabilir- ona rağmen cok sorun o diordu:-D
telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...
Kizlar nisanlim bir ay sonra askere gidecek. Şu an memleketinde iki hafta sonra yanima gelicek sonrada askere gidecek. Askerlikte ne gibi ihtiyaclari olur gitmeden birseyler almak istiyorum ama ne alabilirim hem kullanabileceği ihtiyaci olan hem de özel birseyler olsun istiyorum yardim eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?